Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 24, 2012, 12:52:36

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини: heartЗаписвайте присъствие за  Национална форумска среща 2012г!  heart

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: [1] 2 3 ... 22   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: Рени тук ще сподели най-щастливите си дни  (Прочетена 15318 пъти)

inaxastra
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2954

Разгледай галерията на inaxastra

Моят сватбен албум

« -: ноември 04, 2010, 17:23:58 »

Мила Рени,

Ти помниш ли мигът, когато
пред теб разкри се новината
и с чаканият тест в рька
ще имаш бебе осъзна.

А днес човечето, което
узряваше във теб полека,
готово е за своя път,
ръце отваря му светът.

За това прекрасно приключение
желаем ти кураж, търпение.
И всички ний трептим в очакване
на бебчо на пьрвото проплакване.

А аз като орисница първа,
наричам го с късмет и мъдрост !!!

heart heart heart heart heart

heart heart heart
 LOVING

« Последна редакция: ноември 04, 2010, 17:28:40 от inaxastra » Активен
Дидка
Професор
Публикации: 450

Разгледай галерията на Дидка

Моят сватбен албум

« Отговор #1 -: ноември 04, 2010, 18:38:25 »

Рени, честита темичка smile
С пожелания за леко и бързо раждане, а накрая най - сладкото бебче в ръце  LOVING
п.с. Как бързо се изниза това време, все едно онзи ден сподели тук радостната новина smile
п.с.1 Ина, а на теб поздравления за прекрасния текст който си сътворила - браво.
Активен
магито
Публикации: 2696

яхнала метлата

Разгледай галерията на магито

Моят сватбен албум

« Отговор #2 -: ноември 05, 2010, 08:14:49 »

Рени мила, остана около месец до появата на бебо smile Искам да ти пожелая прекрасни последни дни с коремчети и едно много леко раждане и много сладък мъник накрая.Аз знам колко искаше това дете, знам колко сте плакали, колко сте се смяли и тъжили с Иво за него.
Много целувки и усмивки от мен.

ПП.Ина разкошна си както винаги smile
Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ
Публикации: 840

Разгледай галерията на plamak_

Моят сватбен албум

« Отговор #3 -: ноември 05, 2010, 08:25:50 »

Рени честита темичка , желая ти леко и безпроблемно раждане , едно сладко слънчице на финала , което да е здравичко и много да ви радва , да стане един прекрасен човек  за радост на мама и тати.Ще чакаме да ни споделяш всичко около наближаващото раждане, както и снимчици на покупките за него.
Активен
kali_gali
Публикации: 2251

Разгледай галерията на kali_gali

Моят сватбен албум

« Отговор #4 -: ноември 05, 2010, 08:41:06 »

Рени,честита темичка мила.Аз много се вълнувам за теб и чакам с нетърпение новината.Беше ти трудно тези 9 месеца,но скоро ще разбереш,че всяка една болежка си е заслужавала през тези 9 месеца.Желая ти възможно най-леки последни дни до големия ден,леко раждане и най-прекрасното и здраво бебе на света.Една голяма прегръдка от нас. heart
Активен
Nataliya
Баш Майстор
**
Публикации: 1637

Щастлива мама

Разгледай галерията на Nataliya

Моят сватбен албум

« Отговор #5 -: ноември 05, 2010, 08:48:38 »

Честита темичка! give_rose
Желая ти спокойни последни дни с тумбачето, леко и безпроблемно раждане! give_rose
Предстои ти най- голямото щастие  heart
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1015

Моят сватбен албум

« Отговор #6 -: ноември 05, 2010, 09:10:05 »

Рени, честита темичка!
Рени, твоето малко чудо съвсем скоро ще е в ръцете ти. пожелавам ти едно леко раждане и приятни оставащи дни.
Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1048

ЩАСТЛИВИ!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #7 -: ноември 05, 2010, 09:34:17 »

Рени, честита темичка. Много се радвам за теб, за това което предстои! Желая ти леко и безпроблемно раждане! Как бързичко мина времето до срещата с най- скъпото нещо на света!
 heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1909

Аз дочаках своето първо малко чудо!

Разгледай галерията на Рени

Моят сватбен албум

« Отговор #8 -: ноември 05, 2010, 09:57:27 »

Момичета, благодаря ви за пожеланията. Стоя от незнам колко време във форума и незнам какво да напиша тук. От снощи съм като тресната.  cray cray cray Имаше и доста сълзи. Ина с това стихче направо ме разби и като знам, че буквално една девойка от форума от незнам колко време си ме изнудва да ми бъде пусната тема, понеже аз не исках. Не, че не искам да ви информирам как сме, как е бебето и как минава ежедневието ни, но се притеснявах/м, че няма да ми стига много-много времето за писане и не искам/х да обиждам момичето, което би пуснало темата, че не уважавам труда му. Сега, обаче, след такова начало на темата ми няма как, ако трябва посреднощ ще ставам да пиша.
Вие знаете през какво преминах, за да стигна до тук няма да се връщам назад във времето, защото тази тема трябва да е изпълнена със щастие, както Инката е написала, а не с мрачни спомени от миналото. Само едно ще ви кажа, заслужава си човек да се бори, за да сбъдне мечтата си, независимо през какво трябва да премине.

Ние вече сме готови за срещата и то от доста време. На част от нещата съм качила снимки в галерията. Тук май е мястото да изкажа благодарност на всички, които ми помогнаха в темата за покупките, когато избирах нещата за нашия "джонджо", който премина през доста имена от този род и сигурно ще си има още. Искам да благодаря и на всички, които сте писали тук и сте отправили пожеланията си за леко раждане. Дано да е такова. Що се отнася до раждането, засега, въпреки, че имам проблеми с кръста има предпоставки за нормално раждане, което много ме радва.

Във вторник съм на ЖК, че тогава влизам в деветия и ще имам актуални мерки на бебето и състояние, както и колко време остава до срещата. Това е засега. Ако нещо ви интересува питайте, че май ще ми е по-лесно така да пиша. Загубила съм дар слово.  huhhuh.gif blush huhhuh.gif
« Последна редакция: ноември 05, 2010, 13:51:52 от Рени » Активен
bubka
Публикации: 2082

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Разгледай галерията на bubka

Моят сватбен албум

« Отговор #9 -: ноември 05, 2010, 10:59:08 »

Ренка, толкова се радвам, че дойде ред и за твоята тема!
А Инка се е постарала да я отвори толкова мило  heart heart heart

От сърце ти желая спокойствие през оставащите дни до срещата с Вашето малко чудо!
Хич ме няма в думите, но да знаеш, че ти изпращам безброй положителни мисли и пожелания раждането да мине много леко и да си гушнете така чаканото и желано сладурче!
Активен
Боги
Публикации: 2070

I can't live in a world, where you don't exist...

Разгледай галерията на Боги

Моят сватбен албум

« Отговор #10 -: ноември 05, 2010, 10:59:20 »

Рени, честита тема!!!
 Пожелавам ти леко оставащо време, безпроблемнно раждане и най-прекрасното бебенце на финала.
Ще чакам да я напълниш с много снимки и положителни емоции give_rose give_rose give_rose
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
Публикации: 921

Любов има навсякъде! Само трябва да се огледаме!

Разгледай галерията на *mama Eli*

Моят сватбен албум

« Отговор #11 -: ноември 05, 2010, 14:09:14 »

Честита темичка и от мен! Да я напълниш само с положителни емоции! Желая ти леки финални дни и още по - леко раждане, а накрая най - хубавото и здраво бебче!  give_rose
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1070

Разгледай галерията на BaBy

Моят сватбен албум

« Отговор #12 -: ноември 05, 2010, 14:47:20 »

Мила Рени give_rose
с голям трепет и вълнение и аз съм чакала твоята тема- този толкова дългоочакван и така желан и пожелаван девети месец!!!!!!! girl_in_love

С цялото си сърце ти пожелавам много мил и прекрасен да бъде за теб този последен месец преди най-вълнуващото събитие, което ти предстои!!! Пожелавам ти и аз много леко и безпроблемно раждане! Много да сте здрави и когато си му дойде времето да прегърнеш твоето съкровище, твоята мечта, малка усмивка, здраво и красиво бебче!!!! yahoo yahoo yahoo

А за писането - не се притеснявай чак за отчети, когато и колкото имаш време-само да сме спокойни, че сте добре!!!!! give_rose
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1749

Разгледай галерията на svetli

Моят сватбен албум

« Отговор #13 -: ноември 05, 2010, 15:20:57 »

Рени, сигурно вече нямаш търпение да прегърнеш своето бебче, но потърпи още няколко седмици и употреби това време само зе себе си, събери сили за предстоящите безсънни нощи. Бъдете здрави всички, леко раждане и най-прекрасното здраво бебче на света!
Ина и мен почти ме просълзи! Няма как да не пишеш в такава тема, но пък ние сме търпеливи и ще чакаме когато имаш време.
 give_rose give_rose give_rose

Прекрасни неща си приготвила за бебето. Нещо съм пропуснала и извинявай, ако си казала, но количката такъв цвят като на снимката ли е? Аз съм пристрастна, защото нашата е такъв цвят.
« Последна редакция: ноември 05, 2010, 15:29:16 от svetli » Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1909

Аз дочаках своето първо малко чудо!

Разгледай галерията на Рени

Моят сватбен албум

« Отговор #14 -: ноември 05, 2010, 16:35:28 »

Момичета, благодаря на всички ви за пожеланията.

Светли, количката ни е точно тази от снимката give_rose
Активен
Страници: [1] 2 3 ... 22   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: