Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 24, 2012, 12:52:12

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини: heartЗаписвайте присъствие за  Национална форумска среща 2012г!  heart

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: 1 ... 32 33 [34]   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: Големият ден дойде - нашата Боги гушка момче!!!  (Прочетена 20491 пъти)

Боги
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2070

I can't live in a world, where you don't exist...

Разгледай галерията на Боги

Моят сватбен албум

« Отговор #495 -: ноември 18, 2011, 23:39:15 »

Роси, миличка няма за какво да се сърдя heart
Много благодаря за пожеланията, целувки от нас с Цецко gu6

Ето малко отчет след последната консултация. Малкото ми бебе, вече е едно пораснало момченце, което иска внимание и грижи Momy
И така вече сме 11210 и 84 см, имах предчувствие, че ще сме толкова на см т.е. 630 гр и 2 см за един месец. Противно на очакванията ми, че няма да качим много заради зъбите и Т, но сме качили доволно. Забравих да ви се похваля, че Т преди РД даде резултат изби ни и 3 зъбче отдолу и така ни стават 5 yahoo
То аз съм заплес и не съм го видяла, та мъжо го видя. Знам че, когато избие първото трябва да му се купи нещо бяло да са бели, и то му го купува този който го е видял.
Общо за 1-та година сме наддали – 7540 гр и 30 см, както каза педи, добре го гледаме разбойника. Биха ни и последната ваксина и Цецко не плака противно на очакванията на сестрата, но мама през това време се прави на клоун щракаше и плескаше и той не разбра почти нищо, само като го гушнах се сети да мрънка, но бързо му мина blum
Другият месец на 20.12 сме пак на ваксина, последна от задължителните и после през 3 месеца за мерене.
Цецко май си намери призванието, много обича да размахва готварските инструменти – вече му викам chef Марковски  chee гладен няма да остане tease   

Наскоро си четох темата от начало и много мило ми стана, как от една малка мръвка Цецко стана човече heart
По този въпрос се замислих за заключване на темата smile
Поздрави  от нас smile

* P1050394.JPG (70,83 KB, 370x278 - видяно 226 пъти.)
Активен
rosit@
Баш Майстор
**
Публикации: 1858

Разгледай галерията на rosit@

Моят сватбен албум

« Отговор #496 -: ноември 29, 2011, 23:31:29 »

Брех,наистина много добре си го гледате това сладко момченце! blum И колко ми е сладък с тази негова сламено-руса косичка и сини очички...пу-пу...да го нагишкаш и нацелуваш от мен. kiss2
А теб какви са тия мисли дето са те налегнали да си заключваш темичката? beating Айде моля ти се без такива,аз как да следя какви ги вършите?!Вярно,че има и фейс ама то там реално само снимки качваме. diablo
Активен
Боги

Моят сватбен албум

« Отговор #497 -: декември 30, 2011, 14:02:53 »

И тук да се похвалим, Цецко вече ходи сам и е голям купон в къщи yahoo yahoo yahoo danceg danceg danceg yahoo yahoo yahoo

От една седмица правеше опити да се пусне, но го беше страх.
Иначе бяхме на преглед, пуснахме изследванията за 1 г – перфектни са. Биха ни ваксина и изобщо не плака. Като мерки вече тежим 11660 и 86 см.
Наддаваме с по 400 гр на месец, но от 2 седмици Цецко отказва да си яде манджата или супата на обяд, аз си му готвя още. Не ще плюе, върти се, а пюре си хапва без проблем.
Имаме нови зъби, но не знам колко защото господинчото не ми дава да проверя колко са blum
Любимата ни играчка наред с дистанционното е пералнята, освен че върти и натиска копчета успя да я превърти от 40 на 60 градуса и съответно с баща му 3 часа не успяхме да я отключим.
Бяхме на коледното парти на баща му от работата. Много забавно беше. Не се впечатли особено от кукления театър, но с играчките в детския кът пощуря направо. Хареса си едно червено пони и сега търся да му вземем такова.
Сега се чудя кога да му правим прощъпулника и какви предмети да сложим.
Това е за сега от нас smile

Роси, мила благодаря за вниманието, искам да продължа да пиша в темата за да разказвам какви ги върши малкия разбойник, но не ми остава много време. Всеки път когато сядам да пиша и той иска внимание. Сега сме в периода “АЗ обичам мама и не искам друг да ме гушка и приспива”, 5 мин да ме няма в стаята и почва да обикаля и да ме търси, почивка нямам. Напоследък започна да се буди нощем и като го вземем при нас в леглото си заспива, но това за мен е неудобно и не се наспивам добре.
За друго не се сещам, целувки и прегръдки на двама ви с Дени heart
Др снимки са във ФБ smile

* P1050569.JPG (73,48 KB, 333x369 - видяно 177 пъти.)
« Последна редакция: декември 30, 2011, 14:04:38 от Боги » Активен
alben4ik
Сватбен ГУРУ
Публикации: 662

Разгледай галерията на alben4ik

Моят сватбен албум

« Отговор #498 -: януари 07, 2012, 00:07:16 »

Боги, и аз много му се радвам на Цецко и ще ми е много интересно да разкажеш за прощъпулника му, защото на нас ни предстои това събитие и си мисля до няколко дни да го организираме /стига да успея да намеря свободен ден и за това, че то покрай нас доста празници се насъбраха напоследък  smile/
Много се забавлявах и за случката с пералнята, защото Сиана ни погоди подобен номер /от 40 градуса завъртяла копчето на 80  Oh my ... /. Но после госпожицата решила да заведе баща си там, за да и помогне с останалите, копчета, които не успява да стигне /тя сочи с пръстче, когато иска нещо/ и тогава той видял градусите, иначе цяла пералня с нейни дрешки..... щяха просто да се сварят sad/
Явно малчуганите си имат едни и същи номерца.... дяволчета малки  heart

Сигурно е доста натоварващо, но му се радвай на този период "Аз обичам мама", че то после пък ще дойде друг период, където татито ще е любимият и тогава на мама ще и е мъчно  cray

give_rose
Активен
leni_beni_
Баш Майстор
**
Публикации: 1887

Разгледай галерията на leni_beni_

Моят сватбен албум

« Отговор #499 -: януари 16, 2012, 15:13:20 »

Ехооо, как сте сладури  smile
Как мина прощапулника, какъв ще го правим Цецко ?
Гледах едни снимки , ми той много "подрежда"  tease шкафовете пренарежда май  blum
Това с неяденето може и да е период, и при нас има такива от време на време. А може и зъбче да излиза  Wink
Целувки от нас  gu6
Активен
Боги

Моят сватбен албум

« Отговор #500 -: януари 20, 2012, 11:53:02 »

Здравейте сладури, много благодарим за интереса към нас, но все нямам време да пиша.
Още не сме направи прощъпалника и не знам какъв ще го правим Цецко. Но като гледам любимото му е да включва духалката в контакта и всякакви подобни неща blum Май ще стане инженер като баща си. Чудя се кога да го правим, четох че трябвало в сряда pardon
Вече го записах на кухня от нова година и първите 5 дни само се мръщи и не яде, щях да сменям кухнята, да го оставям гладен  и т.н , но си прояде после без проблем, сега си яде всичко и от кухнята и каквото види на масата, и ако някой яде нещо веднага трябва да опита и той. Не е дебел, много се движи, но такова коремче има, че не е истина просто. От снимките във ФБ се вижда колко много ми „помага” детето, всичко от шкафовете е пръснато в стаята и навсякъде съм залепила и обезопасила diablo  Ако ми трябва някоя тава или вилица или каквото и да е всичко е в пералнята, няма такава любов просто heart Вчера беше сложил един капак от тенджера в пералнята и ако не я бях спряла навреме не знам какво щеше да стане. Редовно си перем бибата, през деня не сме с нея, но като се приспиваме не можем без нея, чудя се кога да го отказвам, но зъбите още го мъчат – за сега имаме 8 и дъвчем всичко наред. Никога не съм му пасирала, но гледам да е намачкано с вилица, но храната от ДК си е на големи парчета и той си ги дъвче и не се задавя, но понякога се плаша.
Другото му любимо нещо е да включва и изключва компа, или да натиска копчето за двд-то. Ходи къде ходи и е все на компа, както си седя и правя нещо и изведнъж екрана угасва, защото две малки ръчички са си свършили работата....или седи и ми се хили или си заминава най невъзмутимо към следващата беля sarcastic ROFL
Почна да маха и да дава целувки за чао, бърбори си на негов си език и е много смешен. Много е привързан към мен и това ме ядосва понякога, че не мога да свърша никаква работа.
Започнахме да тренираме с Ники всяка вечер, коремни преси, велоаргометъра, че корема не ми се прибра напълно и той като види, че е затворена вратата на спалнята и почва да пищи и да натиска дръжката да влезе или ляга пред вратата и докато не му отворя не мирясва tease
През деня спим по един път на ден, но по 3-4 часа, но през нощта се буди т.е. мрънка и аз ставам да му дам водичка има и случай когато става и го свикнах да то взимам при нас и не се наспивам много. Тази седмица имахме гости едно по-голямо момиченце на 4 г и той само я гони да я гушка, а тя не го ще и беше голяма радост, но после не можа да заспи до 24 ч и се буди 100 пъти, от толкова много емоции.
Регистрирах го в сайта за детските градини и дано ни приемат на ясла от септември, че аз трябва да се върна на работа. Малко е тегаво втората година на 270 лв, но няма кой да го гледа, а ми се струва малък за ясла. Ако не ни приемат ще го записваме в яслата при Ники и това е, но малко съм скептична за там pardon
Не помня дали писах, че сме на консултация март, което е супер далече и ми е гадно, че не го мерим всеки месец за да знам как се развива, но той не стой мирен да го премеря аз.
Наскоро преживя едно гадно падане като бързаше да ме настигне и се удари в ръба на спалнята, 2 седмици си беше със синка под окото, добре че не си извади очите. Започнахме да мием зъбите, даже мисля че се забавих в това отношение и то доста, но здраве да е. Само като ме види с четка и паста и започва да се облизва горкия, много е смешен.
Аз мислех, че нямам какво толкова да ви напиша, а то излезе цял ферман. Качвам ви малко снимки, а другите в фб. Целувки от нас

Даже и Цецко се включва в тренировките на мама и тате Yes

* P1050810.jpg (63,37 KB, 598x448 - видяно 8 пъти.)
Активен
Боги

Моят сватбен албум

« Отговор #501 -: януари 20, 2012, 11:54:14 »

На мама помощника, много подрежда danceg

* P1050710.jpg (72,74 KB, 444x333 - видяно 9 пъти.)
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1367

Разгледай галерията на juji

« Отговор #502 -: януари 20, 2012, 17:54:05 »

А Боги,много се смях с вас ,значи аз си мислех ,че Марти е беля ,ама вие ни минавате хахах.Вчера той се събудил преди мен отишъл в хола и си пуснал телевизора и аз го заварвам с дистанционното в ръка.Щях да падна от смях.Пералнята и на нас ни е любима,но я проучваме за сега.
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
Публикации: 543

Разгледай галерията на госпожица

« Отговор #503 -: януари 22, 2012, 20:37:49 »

Боги вие го заяквате горкичкият Цецко на този лост, че след време не само да ти подрежда, ами и да ти повдига гардероба да минаваш с прахосмукачката funnytooth
Много е порснал вашият чаровник, винаги ми е много приятно като видя новини във вашата темичка heart
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1367

Разгледай галерията на juji

« Отговор #504 -: януари 22, 2012, 22:42:41 »

Аууу,Богиии,същите сме,обаче след такова продреждане аз наистина спрях да си редя нещата ,сега е невероятен хаус в нашите шкафове,обаче здраве да е
Активен
Боги

Моят сватбен албум

« Отговор #505 -: февруари 05, 2012, 18:44:19 »

Прощъпулника мина днес, най-накрая, че стана исторически – големият избор беше направен good
Имахме двоен празник, освен пощрапулника баба стана на 83 г danceg
Питката я замеси леля му на Цецко. Бяхме наредили върху бяло платно – компютърна мишка, портфейл с пари, клещи и отверка, чук, книга, тефтер с химикал, апарат за кръвно, хирургически ръкавици, черпак, ролетка, футболна топка. Ники търкулна питката и Цецко си хвана Химикал – ще го правя писател, после тефтера и накрая клещите с отверката. Съответно после всичко беше препипано последователно.
Качвам малко снимки др във фб.
госпожица, така като го описа ми прилича на Попай моряка  funnytooth
Имахме проблем с яденето от кухнята, но вече мина и сега яде всичко, лакомчо ми е той.
Жужи, в нас е пълен безпорядък, нищо не мога да намеря вече, много се дразнех преди, защото съм „луда” на тема ред и чистота, но вече спрях, дете е здраве да е pardon
Иначе сме добре, сега като е студено не излизаме много. Но събота и неделя на село с шейната пада едно пързаляне, голям кеф му е на детето – снимки има във фб  winter-ski
За друго не се сещам, поздрави на всички които ни четат smile

* 404299_2919872949892_1052826523_2929886_271585656_n.jpg (49,64 KB, 475x357 - видяно 3 пъти.)
Активен
Боги

Моят сватбен албум

« Отговор #506 -: февруари 05, 2012, 18:45:30 »

ще става писател или журналист, времето ще покаже blum

* P1050842.jpg (74,22 KB, 622x467 - видяно 4 пъти.)
Активен
Данитка
Наблюдаващ
Публикации: 2123

Разгледай галерията на Данитка

Моят сватбен албум

« Отговор #507 -: март 11, 2012, 17:17:52 »

Ако желаете нова тема - направете си моля!
(За справка прочетете правилата за писане в раздела.)

Модератор
Активен
Страници: 1 ... 32 33 [34]   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: