Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 24, 2012, 12:49:14

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини: heartЗаписвайте присъствие за  Национална форумска среща 2012г!  heart

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: 1 [2] 3 4 ... 34   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: Големият ден дойде - нашата Боги гушка момче!!!  (Прочетена 20491 пъти)

leni_beni_
Баш Майстор
**
Публикации: 1887

Разгледай галерията на leni_beni_

Моят сватбен албум

« Отговор #15 -: октомври 25, 2010, 22:20:45 »

Боги, честита темичка и от мен  give_rose
Давай го по ведро  Wink , така като те слушам (чета) май депресийка те е налегнала , ама няма да се предаваш  beating Естествено , че ще си най-добрата майка , ще кърмиш и ще къпиш бебо с лекота  good
Активен
Боги
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2070

I can't live in a world, where you don't exist...

Разгледай галерията на Боги

Моят сватбен албум

« Отговор #16 -: октомври 25, 2010, 22:23:48 »

wanting, благодаря мила за съвета, ще те послушам и ще си взема give_rose
 Днес с мъжо обикаляхме по магазините.
госпожица, благодаря за пожеланията, много си мила  smile
Аз стегнах багажа за болницата, и въпреки че ще съм само за 24 ч. и ще са просто изследвания коремчето ми се е свило blum

Внимание - нов отговор бе публикуван докато ти пишеше.
leni_beni_ , няма да се предавам  gu6 gu6 gu6 на вас с Никола heart
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5441

Мама на едно малко диване!!!

Разгледай галерията на kleo_20

Моят сватбен албум

« Отговор #17 -: октомври 26, 2010, 15:44:26 »

Боги знaя,4е ве4е си в болницaтa,но те целувaм и гушкaм виртуaлно!
Ще имaш едно 4удесно рaждaне.Не мисли зa упойки,кaтетри,болки/нещaтa,които мен ме плaшехa/Миси сaмо зa товa кaк ще видиш беб4о heart Нямa по крaсив миг от този!Никогa,никогa нямa дa го зaбрaвиш!!!
Активен
Вероника
Публикации: 3503

Моят сватбен албум

« Отговор #18 -: октомври 26, 2010, 22:02:24 »

Боги, честита темичка  -изниза се времто и ето, че скоро след броени дни и ти ще си мама - желая ти леко раждане и прекрасно бебче на финала - целувки от мен и Габриела  give_rose
Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1048

ЩАСТЛИВИ!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #19 -: октомври 27, 2010, 09:55:56 »

Богитооо  gu6 gu6 gu6 gu6 знаеш че ти си ми една от близките тук и днес се замислих, че ти трябва да имаш темичка, а аз още не съм ти честитила  girl_impossible
И така...
Честита темичка!!!!
Сякаш вчера видях линийката ти, че си бременна, а сега, дойде време за срещата с малкото човече!
Така се радвам за теб  yahoo yahoo yahoo
Леки метри до финала! Безпроблемно раждане и да си много много спокойна!!!
Целувки и галки по сладката пупа!  heart heart heart
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1109

http://www.panoramio.com/user/3830585

Разгледай галерията на valka27

Моят сватбен албум

« Отговор #20 -: октомври 27, 2010, 11:13:16 »

Честита темичка и от мен Боги.Щастливи финални метри , леко и безпроблемно раждане и здраво, пухкаво бебоче give_rose
Помпата си я вземи в багажа за болницата good
Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ
Публикации: 840

Разгледай галерията на plamak_

Моят сватбен албум

« Отговор #21 -: октомври 27, 2010, 11:36:12 »

Ще чакаме като се прибереш да разказваш как е минало в болницата , въпреки че съм сигорна че всичко е наред. smileИ аз знам че помпата трябва да е в теб в болницата.
Активен
Боги

Моят сватбен албум

« Отговор #22 -: октомври 27, 2010, 16:57:56 »

Момичета, прибрахме се  yahoo 
Kleo мила, благодаря ти за думите и аз ви гушкам виртуално с Мони-белата. Знам че си права, че всичко се забравя щом гушнеш малкото съкровище. Толкова много исках нормално раждане, но уви, след прегледа докторката каза, че освен големия диоптер имам и леко изтъняване на ретината и риска е просто голям, а все пак тези очи ще ми трябват да си гледам детето и мъжо.
Вяра мила, благодаря и на теб за пожеланията. Точно вчера в болницата си мислех за вас и че малкото ти съкровище Габи празнува 7 месечинка.....да ви е жива и здрава и скоро да стане кака heart
Сисинкоооо, пиле  gu6 gu6 gu6 така е времето тече неусетно и скоро ще сме родители. Като гледам също толкова бързо тече и вашето време до срещата с бебка.
Вале, Плам ще послушам съвета ви и ще взема помпата с мен в болницата. Вчера като отиваме с мъжо и той носи сака и ми вика като гледам за един ден колко е пълен си представям като влизаш за секциото сигурно ще помъкнеш туристическия  blum
И така добре сме, всичко е ок, макар че много се притеснявах зашото на ЖК миналия четвърък пак имах бактерии  angry Гледаха ни, мериха ни, доктора каза, че сме големи, даже главата ни е по-голяма, викам на мъжо добре, че няма да е нормално, защото с тази голяма глава незнам как ще се справя.....а той каза че ще се е метнало детето на него, защото и неговата не е малка blum Срешнахме се с анстизиолога за упойката и т.н. За болницата няма какво да коментирам беше гадно, но отношението на персонала беше прекрасно. Важно е, че всички изследвания са ни наред и определихме датата за секцио. Даже сутринта като ни мериха тоновете и доктора влеза да ме пита каква дата искам и параметрите от 140- скочиха на 166 и той ми вика „ми вълнува се детето, все пак определяме рождения му ден”  То и с датата стана малко смешно, защото с него се разбрахме на 15.11 – и аз си я харесах, че е нечетно и е в понеделник, а нали и аз съм на 15 число, и звъня на моята докторка да и кажа че така се бяхме разбрали и после намъжо и на свеки, и има няма след 10 мин. Доктора идва и ми казва, че не може на 15.11 и аз така  shok защото за тогава е запланувано друго секцио и по-добре на 16.11, но ако бебето тръгнело по-рано с багажа и в болницата, защото, той ми насрочва дата, но бебо може друго да си е решил разбира се. Не бях много очарована де, знам че в 9 месец нещата се случват всеки момент, но дано си дочака датата. И звъня аз пак на мъжо му викам, че има малка промяна в плана и датата ще е 16.11, но докато не си тръгна от болницата да не се обажда на техните, че току виж на доктора може друго да му хрумне. Но нямаше повече промени. Това е засега от нас. После ще пусна снимки на пупата, че скоро няма да сме 2 в 1 и на мен никой няма да обръща ФФФнимание  smile
П.С. освен това забравих да ви кажа, че според техните сметки доки ми е сбъркала датата на термина и той не е на 21.11, както тя ме води на отчет, а на 19.11 що така незнам, но здраве да е pardon Викам на мъжо ми може и док. от Феталната във Фемина да е сбъркал пола и купона ще е пълен, нещо че ни гледаха 2 пъти blum Все се каня да ви кача една снимка от ФМ, на която малкото човече е толкова сладко, все едно гледаш лице на роден човек yahoo
« Последна редакция: октомври 27, 2010, 17:05:23 от Боги » Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ
Публикации: 840

Разгледай галерията на plamak_

Моят сватбен албум

« Отговор #23 -: октомври 27, 2010, 17:09:58 »

Боги много се радвам че всичко е минало добре и че сега те очакват последните метри изпълнени с нетърпение и положителни емоции.Чакам с нетърпение да видя снимките на бебу. smile
Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1048

ЩАСТЛИВИ!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #24 -: октомври 28, 2010, 09:25:04 »

Богинце много се развълнувах като прочетох поста ти. Радвам се че всичко е наред и при теб и при бебо. Чакам снимки да покажеш. Много целувки от нас с бебка и те чакаме.  gu6 gu6 gu6
Активен
mimozka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 756

Разгледай галерията на mimozka

Моят сватбен албум

« Отговор #25 -: октомври 28, 2010, 17:35:47 »

Боги, радвам се, че сте добре  give_rose. Иххх и вече датичка си имате, супер  heart. Не е ли много близо до новия термин 19.11? Аз мислях, че по-рано назначават секцио  blush.
Чакаме снимчици на пупичката  blum, че какот казваш после на бебето само ще се радват околните   banana
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ
Публикации: 508

Моят сватбен албум

« Отговор #26 -: октомври 28, 2010, 19:45:36 »

Боги, честита темичка и от мен!
Пожелавам ти раждането да бъде свързано само с положителни емоции!
А за това, че е секцио не се притеснявай, т.к. не е толкова страшно.
Активен
Боги

Моят сватбен албум

« Отговор #27 -: октомври 28, 2010, 21:51:19 »

mimozka, много е близо до 19.11 и аз това се тревожа, а и знам поне така съм чела че се влиза 10 дни по-рано, но доктора незнам защо така реши pardon
А докторката ми казала на свеки, че според нея бебето е много голямо и няма да дочакаме датата на секциото и сега само се стряскам при всяко движение. Но според мен пупата ми е още високо....утре ще покажа. Днес започнах да приготвям багажа. Другата седмица съм се записала за Ден на отворените врати във Втора градска.
Zori, мерси мила give_rose честито ти бебенце.....10 ч. раждане и накрая секцио....ужас, но важен е резултата give_rose
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1591

Разгледай галерията на Lionelsa

Моят сватбен албум

« Отговор #28 -: октомври 29, 2010, 11:03:03 »

Боги, в другата тема ли ще пуснеш снимките да ти се порадвам?
Активен
Боги

Моят сватбен албум

« Отговор #29 -: октомври 29, 2010, 12:57:53 »

Ето малко снимки от днес 37 гс и още съм 75 кг т.е. от 2 месеца съм 17 отгоре  blum
Нинка, снимките са в галерията, качвам само тази в темата защото ми е  heart heart heart на малкото човече от ФМ

* P1020535.JPG (71,47 KB, 1044x783 - видяно 48 пъти.)
« Последна редакция: октомври 29, 2010, 13:08:35 от Боги » Активен
Страници: 1 [2] 3 4 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: