Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 24, 2012, 12:48:51

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини: heartЗаписвайте присъствие за  Национална форумска среща 2012г!  heart

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: [1] 2 3 ... 34   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: Големият ден дойде - нашата Боги гушка момче!!!  (Прочетена 20491 пъти)

rosit@
Баш Майстор
**
Публикации: 1858

Разгледай галерията на rosit@

Моят сватбен албум

« -: октомври 23, 2010, 20:42:39 »

Мила Боги,ето че неусетно и за теб се изнизаха дните и дойде време за срещата ви с вашия малък юнак.Още немога да повярвам кога измина това време откакто се похвали с хубавата новина,че чакаш бебче и ето,че вече дошло времето да раждаш! Girl_hide Желая ти най-безпроблемното и бързо раждане и най-здравото и красиво момченце! heart heart heart

« Последна редакция: ноември 08, 2010, 19:31:10 от ˙·٠Butterfly™٠·˙ » Активен
wanting
Професор
Публикации: 311

Разгледай галерията на wanting

Моят сватбен албум

« Отговор #1 -: октомври 24, 2010, 10:50:16 »

честита темичка  give_rose  give_rose  give_rose
леки оставащи дни, безпроблемно раждане и здраво бебе на финала !!! give_rose
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
Публикации: 753

Разгледай галерията на merilen

Моят сватбен албум

« Отговор #2 -: октомври 24, 2010, 12:04:44 »

Мила Боги, честита темичка smile С нетърпение ще очаквам да споделяш своите трепети и вълнения за наближащавата среща с бебчо, за подготовката и приготовленията за новия член на семейството smile Спокойни и изпълнени само с положителни емоции оставащи дни, леко и безпроблемно раждане и едно здраво и пухкаво юначе на финала
Активен
grahovaprincesa
Професор
Публикации: 353

Разгледай галерията на grahovaprincesa

« Отговор #3 -: октомври 24, 2010, 12:06:52 »

Честита темичка и от мен.
Чакаме да я напълниш с новини!!!
Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ
Публикации: 840

Разгледай галерията на plamak_

Моят сватбен албум

« Отговор #4 -: октомври 24, 2010, 20:10:03 »

Честита темичка  Боги, много се радвам че наближава и финала на дългото чакане да гушнеш своето бебче.Желая ти много леко раждане и едно здраво и красиво детенце.Ще чакаме да споделиш вълненията и покупките за малкия юнак.
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 712

пак съм се размечтала..

Разгледай галерията на BASTET

Моят сватбен албум

« Отговор #5 -: октомври 25, 2010, 10:47:03 »

Честита темичка, мила! Леки последни седмици, леко раждане и прекрасно здраво бебче ти желая!
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
Публикации: 644

Разгледай галерията на svetla_ety

Моят сватбен албум

« Отговор #6 -: октомври 25, 2010, 10:56:44 »

Честита темичка, Боги  yahoo Да ни споделиш много прекрасни мигове тук и накрая много снимчици на малкия палавник!
Активен
mimozka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 756

Разгледай галерията на mimozka

Моят сватбен албум

« Отговор #7 -: октомври 25, 2010, 11:28:26 »

Ей Боги, честита темичка и от нас! Ех кога минава това временце, неусетно smile.
Чакаме те да споделиш как си и да ни покажеш пупата  blum
Активен
eliss
Професор
Публикации: 376

Разгледай галерията на eliss

« Отговор #8 -: октомври 25, 2010, 11:29:01 »

Боги, честита темичка! Колко бързо минало това време! Желая ти леки оставащи финални метри, изпълнени с много положителни емоции, бързо и безпроблемно раждане и едно хубаво и здраво бебенце накрая! Къде се губиш, чакаме те да ни покажеш покупките за бебо и да ни разкажеше как върви подготовката за голямото събитие.
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5441

Мама на едно малко диване!!!

Разгледай галерията на kleo_20

Моят сватбен албум

« Отговор #9 -: октомври 25, 2010, 11:29:34 »

Мила Боги,4естита теми4ка и от мен.
Много леки финални дни ти пожелавам.Едно незабравимо раждане и най-сладкото и здраво беб4е на света give_rose heart
Активен
Боги
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2070

I can't live in a world, where you don't exist...

Разгледай галерията на Боги

Моят сватбен албум

« Отговор #10 -: октомври 25, 2010, 14:40:25 »

Мили момичета wanting,  merilen, plamak_, BASTET,  svetla_ety, mimozka, eliss,   kleo, много благодаря за вниманието и прекрасните пожелания.
Росииии  gu6 gu6 gu6 душичко, благодаря за темата найстина много бързо мина това време, все едно беше вчера когато видяхме с мъжо двете чертички и му направих най- страхотния подарък за 30 рожден ден. А след това ти се похвалих по скайпа.
Какво да ви кажа, много искахме бебче, след ужасите, които преживях преди 3 г. в Майчин дом, но все ме беше страх че нещо пак ще се обърка и отлагахме. После обаче установих, че годините минават и няма за къде да отлагаме. И ето сега сме в 36- 37 гс и скоро живот и здраве ще станем родители. Досега мога да кажа, че имах една изключително лека бременност, като изключим гадене в началото, подути крака и ужасните киселини накрая.....и +17 кг от 58 на 75 кг, които за мен са много, но здраве да е важното е бебчо да е добре.
Ще раждам секцио, както повечето от вас знаят, за мое съжаление, въпреки че исках нормално, но според доки риска е неуправдан заради големите диоптри – 9 и – 5,5. На последната консултация бяхме се обърнали надолу с главата и както доки каза заели сме стартова позиция да излизаме, но коремчето не е съвсем долу. Бебчо си рита здраво и даже мъжо се чудеше, „как може да застане в таккава позиция и да рита толкова силно. Питах я още ли сме момче, а тя се смееше и ми вика, момиченцата могат да станат момченца, но след като на 3Д са му видяли прелестите, няма как да изчезнат  blum
Ще се раждаме във Втора градска, там е роден мъжо, а и свеки познава докторите, другата алтернатива беше МДом, но аз не исках там. В този ред на мисли утре сутрин влизам там за 24 часа, за да ми направят нужните изследвания, за да сравнят мненията и диагнозите с другите доктори, и предполагам, че тогава ще можем да изберем дата, като се види и бебчо колко е и т.н. ще пиша по-подробноо в сряда.
Иначе, свършихме с великите ремонти, леглото е харесано и мъжо ще го купи и сглоби докато сме в болницата. Много исках модела на Бертони с шкафа и повивалника, но няма да се събере където съм решила. Другото легло защото ще ни трябват 2 ще е кошара, за да може да се транспортира по-лесно, както казва мъжо.
Цяла седмица гледам шишета, стерилизатори, помпи за кърма и т.н. – спрях се на Авент, но сега съм в чуденка дали да взема помпата предварително или да изчакам? Освен това една приятелка, която роди преди дни 2 дете, ми каза, че е добре да се изчака с козметиката, защото когато дойдел педиатъра след раждането според кожата на бебе препоръчвал козметика, бях си спряла на Себемед, но сега съм в чуденка.
Мисля, че от самото раждане не ме е срах, по-скоро от слагането на упойката в гръбначния стълб и после ме мъчат въпроси дали ще съм добра майка, ще се гледаме ли добре с бебо – къпане, кърмене и т.н. такива неща ме вълнуват в момента.....спирам, че много се разписах smile

Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ
Публикации: 840

Разгледай галерията на plamak_

Моят сватбен албум

« Отговор #11 -: октомври 25, 2010, 14:48:28 »

Не се притеснявай Боги ще бъдеш една страхотна майка , къпането и кърменето ще свикнеш , та аз дори не съм майка а къпя племеницата си , важно е любовта с която даряваш мъничето , а за другото с времето ще свикнеш.Честно казано и на мен упойката ми звучи гадно ,но сестра ми каза че не било толкова страшно ,тя също роди секцио заради висок диоптър.
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1591

Разгледай галерията на Lionelsa

Моят сватбен албум

« Отговор #12 -: октомври 25, 2010, 14:51:56 »

Ехе, кой си има темичка?! heart
Ще следя с интерес последните дни до появата на бебо.
Активен
wanting
Професор
Публикации: 311

Разгледай галерията на wanting

Моят сватбен албум

« Отговор #13 -: октомври 25, 2010, 18:13:11 »

Боги, по мое мнение си вземи помпата предварително с теб в болницата  good
на втория, третия ден кърмата ще тръгне и помпата ще ти е много нужна, за да си стимулираш гърдите  good
казвам го от собствен опит - на третия ден тичах до аптеката пред шейново за помпа  blush
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
Публикации: 543

Разгледай галерията на госпожица

« Отговор #14 -: октомври 25, 2010, 18:32:47 »

Честита темичка боги give_rose Пожелавам ти леки последни дни и не се протесняваи прекалено за раждането, все пак някак трябва да излезе бебо  pardon
Активен
Страници: [1] 2 3 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: