Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 09, 2024, 14:12:23
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на Silverarrow
Страници:
1
2
[
3
]
4
Всички
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на Silverarrow (Прочетена 32834 пъти)
tan4eto
Сватбен ГУРУ
Re: Сватбата на Silverarrow
«
Отговор #30 -:
август 19, 2006, 01:08:50 »
На теб пък какво ти пука?
Това е бил най-красивия и вълшебен ден ден в твоя живот, била си най- прекрасната булка, а до теб е стоял вълшебния принц, всичко е било като сбъдната мечта, защото точно така си си го представяла, желала и бленувала
, тъй че м...... и.
Активен
tan4eto
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #31 -:
август 19, 2006, 02:22:53 »
Малко се ядосах и забравих най - важното.... ЧЕСТИТООООО
Silverarrow, нали знаеш че човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му! Ти знаеш как се сбъдват мечти, това видяхме всички, продължавай все така и съм сигурна че животът ви ще бъде приказка безкрай!!!
Активен
Ghost
Регистриран
Публикации: 4
«
Отговор #32 -:
август 19, 2006, 09:45:41 »
Един уважаващ себе си човек чете по-внимателно критиките, отколкото хвалбите. Колкото и да са пресилени, в тях има повече истина, отколкото в суперлативите. Но това е въпрос на много неща, не само на самоуважение.
Колкото до моята сватба, ако сега трябва да правя такава то в никакъв случай няма да е такава чалга-изява. И в случая нямам предвид чалгата като музика.
Активен
Teo
Отговорник
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #33 -:
август 19, 2006, 09:53:15 »
Silverarrow, честита сватба и от мен.
Пожелания за всичко най-хубаво!
Активен
mimeto
Ентусиаст
«
Отговор #34 -:
септември 15, 2006, 13:18:22 »
Много сте сладки
Бъдете все така
http://forum.svatbata.bg/index.php?action=dlattach;topic=260.0;attach=662;image
щастливи
Активен
Vangelia
Любопитен
«
Отговор #35 -:
септември 15, 2006, 15:30:02 »
Сватбичката е сладка,честито,бъдете много щастливо семейство,заобиколено от обич и красота.
пп:
Цитат на: Ghost в август 19, 2006, 09:45:41
Един уважаващ себе си човек чете по-внимателно критиките, отколкото хвалбите. Колкото и да са пресилени, в тях има повече истина, отколкото в суперлативите. Но това е въпрос на много неща, не само на самоуважение.
Колкото до моята сватба, ако сега трябва да правя такава то в никакъв случай няма да е такава чалга-изява. И в случая нямам предвид чалгата като музика.
Я слез на земята! Какви критики? Кой си ти,че да критикуваш чиято и да е сватба.По снимките е очевидно,че всички сватби се различават по нещо,което е доказателство,че едни харесват едно,други друго.Всеки има право на
собствено
мнение,но не и да определя кое е кич и кое не-по принцип.Сватбата е личен празник послучай озаконяването на връзката пред закона и пред бога с
близки и приятели
,а не конкурс по украса с жури-ти и всички останали, и не подлежи на критика.Тази тема е сварзана със сватбата на момичето(нейния личен празник) и изживяванията й на този ден,а не е за да изказваш мисли и мнения относно визията на тържеството и да изтъкваш "добрия си вкус".Ако притежаваш поне малко от последния,ще се досетиш,че изказвайки се в тази тема по този начин няма да направиш добро впечатление и да изпъкнеш с чувството си за стил,и че значението на думи като "чалга" не са определение за кич(думата означава друго).Освен това един,уважаващ себе си човек,както се изказа,не се занимава с подобен тип "критика" ,или по-скоро с ,"Как да направим някакви простотии във форумчето,в което ги няма?"
Активен
hrisito
Любопитен
Публикации: 37
«
Отговор #36 -:
септември 15, 2006, 15:32:06 »
ЧЕСТИТО И ОТ МЕН!КОЙТО ГО Е ИЗПИТАЛ ТОЙ ЗНАЕ КАКВО Е ДА СИ ЩАСТЛИВ НА СВАТБЕНИЯ СИ ДЕН И ДА СЕ ЧУСТВАШ ОБИЧАН!!!
Активен
mimeto
Ентусиаст
«
Отговор #37 -:
септември 15, 2006, 15:57:32 »
Цитат на: Ghost в август 19, 2006, 09:45:41
Това не го бях видяла
.
Хм аз лично грозна булка и гадна сватба не съм виждала до сега
и не мисля,че тази сватба е нещо подобно в никакъв случей *STOP*но всеки има право на мнение било то и такова.Ако мога да попитам Ghost на какви сватби е присъствал/а?И каква е тази глупост с "чалга-изявата"
Пак ще кажа,че всеки има право на мнение и всеки има вкус,а по всичко личи,че silverarrow има добър вкус *THUMBS*така,че няма какво да обсъждаш,щом на младоженците им е било гот с "чалга-изявата" :PАз лично мисля,че сватба без чалга не е сватба
*THUMBS*Пък на мен лично тази сватба ми се струва,че е била много стилна и готина с появата на Тони Димитрова
Браво silverarrow
«
Последна редакция: септември 15, 2006, 15:59:51 от mimeto
»
Активен
anabella
Ентусиаст
«
Отговор #38 -:
септември 19, 2006, 13:03:57 »
Аз съм нова тук, не съм омъжена, много се вълнувам от тези събития. Честито на младото семейство (макар да не се познаваме) - безоблачен брак и много сбъднати мечти!
Сватбата ви е била много стилна, издържана и красива! Единствената ми критика е, че може би прическата на булката е трябвало да бъде малко по-раздвижена, но пък така изглежда по-естествена. Впечатлението ми е много добро, шаферите и шаферките са много добре облечени, обстановката подхожда на събитието. Не бих я определила като кичозна, а ако някой я смята за такава - да се омъжи/ожени на поляна.
Активен
Ali
Ентусиаст
«
Отговор #39 -:
октомври 18, 2006, 11:56:24 »
Честито и от мен!Много любов и щастие ви пожелавам. Много скоро и прекрасни бебчета да огласят дома ви!
Прочетох постовете ти и разгледах снимките от сватбата. Много жалко, че се е наложило да преживеете всичко, което си описала. Надявам се това не е помрачило празника, макар че като гледам много сте се забавлявали.
На мен лично много ми допадат такъв тип сватби, така че поздравления за интересната визия на мероприятието
.
Активен
Sheila
Сватбар
«
Отговор #40 -:
октомври 20, 2006, 14:41:37 »
Silverarrow, имала си сватба като по приказките. Четох всичко, за проблема ти с агенция Приказен ден..... И този анонимен Гост, който плюе стила на събитието ти нещо май веднага ни стана ясен, нали?
Браво на Ади Цанова. Мога да кажа от снимките, които виждам и от сайта й, че определено е професионалист!
Поздравявам те за вкуса. Все пак това си е твоята сватба, не нечия чужда!
Активен
djinimini
Регистриран
Публикации: 4
«
Отговор #41 -:
март 12, 2007, 21:48:20 »
Silverarrow сватбата си е страхотна. Желая ви много, много късмет и любов.
И не се връзвай на негативните мнения - то без такива хора светът няма да е интересен. Завистта почивен ден няма
Важното е, че всичко е направено с много желание и наистина е невероятно.
Пожелавам ти дечица, колкото ги искаш и когато ги искаш
След като си толкова прецизна и взискателна булка, съм сигурна, че ще бъдеш невероятна майка
Моля, пишете на кирилица!!!
«
Последна редакция: март 14, 2007, 15:04:57 от Bulechka_TS
»
Активен
Юлия
Баш Майстор
сем. Николови
«
Отговор #42 -:
март 12, 2007, 23:04:17 »
Моля за извинение.
Не съм видяла тази тема май.
Искам да ти кажа silverarrow , че вашата сватба е прелестна. Нямам думи..........
Желая ви семеен живот изпълнен с много прекрасни моменти и любов.
Активен
Minna
Новак
Публикации: 11
«
Отговор #43 -:
март 14, 2007, 10:49:44 »
Наисина красива сватба,Браво!...А това за ботаническата градина е невероятна идея, може и ние да решим да ия ползваме...
Имам само един въпрос или по скоро чудене - след като си наела сватбен агент (а те би трябвало да правят всичко,за да не се ангажираш ти)...как така си стояла до 2 часа и си правила украси,това не е ли работа на декоратора или цветара...или както там му е името?
Активен
maslinka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3663
«
Отговор #44 -:
март 14, 2007, 11:06:54 »
ох чак сега видях и прочетох цялата тема.
silverarrow сватбата ти е била приказна,невероятно красива
браво и на Ади
.аз бях гледала снимки в нейния сайт но тук има повече и останах изумена от всичката красота.
пожелавам ви много щастливи моменти с твоят любим.
а колкото до злобните изказвания на Ghost,май го (я) е яд че не може да си организира такава сватба
и злоратства
Активен
Страници:
1
2
[
3
]
4
Всички
Нагоре
Изпечатай