Сватбените покани
mariya:
Ние покани не сме пускали и пращали, защото сватбата ни беше малка, но най-хубавата покана беше за кумовете ни - една бутилка...ABSOLUT 8P
Teo:
Цитат на: mariya в март 26, 2006, 15:56:21
Ние покани не сме пускали и пращали, защото сватбата ни беше малка, но най-хубавата покана беше за кумовете ни - една бутилка...ABSOLUT 8P
ехехее, представяте ли си поканите да бъдат привързани на една бутилка водка. Това само знак за много алкохолна сватба ще да е.
Persiana:
yessss! *THUMBS* Но водката да е ABSOLUT!! Върхът на сладоледа. Чудесна идея Тео. Дали ще се реализира някога *db*
DIVA:
Аз съм по нестанрартните неща: %)
Вече се бях предала, понеже не можахме да намерим покана, която да ми хареса на мен =O
И в крайна сметка бях заявила на майка ми да хареса там някаква, каквато и да е и да се приключва въпроса :\
Но излязоха толкова несериозни от сватбения магазин, че ни забравиха с поканите! Не стига, че едни такива никакви, най-елементарни, ами и ни изключили от списъка на чакащите >:O
На мен ми падна пердето и се уговорихме със сестрата на съкровището ми:)
Тя е много точен човек, с големи идеи и ми предложи тя да ги направи *YAHOO*
Станаха страхотни, уникални и нежни O:)
Persiana:
DIVA, нормална българска обстановка - нищо ново под слънцето. Можеш ли да я снемеш и да я качиш тук като авторско произведение :[
Навигация
[0] Списък на темите