Сватбените покани

<< < (5/302) > >>

˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙:
Ми ние на всички покани сме написали един и същи текст!!!

В стихотворна форма и съчетан с празника на Сватбения ни ден - 17 септември, нали е Вяра, Надежда и Любов!!! На нашите не ги пише и кумовете!!!

Просто избягахме от стандартните текстове и мисля, че се получи добре!! :[ O:) :[

Ето това е текста:

Татяна ........... .......... и Денислав ........... ..........

имат удоволствието да Ви поканят
на СВАТБЕНОТО ИМ ТЪРЖЕСТВО,
което ще се състои на 17 септември 2006г.,

В ХХ.ХХ ч. в Обредна зала “---------”,
 (адреса на Обредната зала),
с вяра ще кажат “ДА”, защото света е за двама!
В ХХ.ХХ ч. в Катедрален храм “Света Неделя”,
С любов ще получат Божия благослов,
за да станат татко и мама!
С надежда да осъществят всичките си мечти -
ще градят дом с много обич и слънчеви дни!

Поздравленията ще се приемат
от ХХ.ХХ ч. в “------------------------”,
(адреса на ресторанта)

˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙:
Наистина, katerina, сигурна съм, че всичко ще се получи прекрасно!  *THUMBS* *THUMBS* *THUMBS*

А защо н епоръчате поканите за гостите от страната на съпруга ти в Гърция? Нека са със същият текст като тези за гостите от твоя старана!  ;)

На моите мама измисли текста, стихче, съчетано с деня на сватбата ни, 17 септември - Вяра, Надежда и Любов и се получи много сполучливо!! :[! В текста са вкарани думите "ВЯРА", "НАДЕЖДА" и "ЛЮБОВ", а също и часовете и местата за съвет, Църква и ресторант!!!  *bye*

Katerina:
Не е лоша идея, но принципно ми се иска да са идентични с тези за гостите от България, а и честно да Ви кажа имайки възможността да го направим на по-тънки цени не бих ги поръчала в чужбина защото тук всичко излиза двойно и дори тройно. Може би ще преведем текста от български на гръцки в електронен вариант, ще го предоставя на фирмата изпълнител и  ще се консултирам за шрифта, в който да се изпише.

За такъв тип сватба ще ми се наложи да се доверя за голяма част от нещата на нета и се надявам да нямам проблеми в тази насока......

˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙:
Оооо, благодаря за хубавите думи, Яни!!! :* Поканите са поръчани във фирмата, която ми прави роклята (писала съм в тема, специално за това) и са наистина много изчистени и не скъпи (1.30лв. заедно с плика и надписването), но пък са наистина ефектни! :[

А текста ни го написа моята майка!!!  @}->-- @}->-- @}->-- :hiphip: :loving:

joy:
Нашите покани бяха нестандартни и интересни и в същото време - не скъпи (по-малко от лев/бр.)
Купих ръчна хартия от магазин "Слънчоглед" - ако не знаете, това е хартия, която на пипане е нещо средно между плат и хартия. Има различни видове, дори и с вплетени цветчета. Аз взех релефна нежно лилава хартия с дебелината на картон. Накъсахме я по размер, като по този начин краищата стояха като разнищен плат - рошави едни такива се получиха :)
На паус разпечатахме красиви и нeжни, падащи по диагонал лилави лилии.
На перлена хартия разпечатахме текста в лилаво и с ръкописен шрифт.
Прикрепихме картончето с текста и пауса с бяла тънка текстилна панделка, която минава през дупчици на гърба на поканата и се връзва красиво отпред.
На гърба с двойнолепещо залепихме нещо като етикетче с името на получателя - пак от ръчна хартия и разрошено по края.
Получи се интересно, реакциите при получаването на поканата бяха страхотни!  *YAHOO*
А удоволствието от това, че сама ги мислих и направих, не може да се опише :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница