Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 24, 2012, 12:34:47

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини: heartЗаписвайте присъствие за  Национална форумска среща 2012г!  heart

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6  Всички   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: И BASTET вече гушка Ясен - сладко бебче!  (Прочетена 4760 пъти)

BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 712

пак съм се размечтала..

Разгледай галерията на BASTET

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: октомври 03, 2010, 18:21:17 »

Благодаря. момичета, за подкрепата! Колкото и гадно да звучи, ми е приятно да чуя малко съчувствие, защото наистина някак си не е прието някой да се оплаква от раждането - все трябва да траеме, каквото ще да е било.. щото така било и така е орисана жена в болка да ражда.. и все някой е бил по-зле от нас.. е добре, едно ох човек да не може да каже.. бе ала-бала с други думи..

Инче, имах консултантка по кърменето в родилното! Много готино! И всички ми даваха акъл и ме юркаха да кърмя, даже и доктори-мъже, което беше много забавно.. стискаха ми циците да видят имам ли мляко.. абе .. веселба. Сега още не се е регулирало всичко, ту нямам, ту ми тече неконтролирано.. ама няма как. Засега бебко го интересува само сукането и спането. Всичко друго е досадно прекъсване на тези два важни процеса.. biggrin Не мога една доза да напълня обаче с цедене.. и се тревожа. Искам да сложа няколко в камерата за черни дни, ама очевидно е рано още. Ама ел. помпата си е голяма работа, да ви кажа.. още в болницата я ползвах - лесно, безболезнено, перфектно. И ланолина - двамата ми най-добри приятели в момента.  girl_wink
Активен
gucci
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
*
Публикации: 4714

Обичаме се!

Разгледай галерията на gucci

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: октомври 03, 2010, 18:35:15 »

Ей както винаги си пряма мила BASTET .Съжалявам че е било толкова трудно но важното е че всичко е наред и сега се гушкате с малкя Ясен и той всеки ден ти готви ****** тайфуни.Както казват всички важен е резултата и всичко се забравя.Гадно е че резултата е дошъл по трудния начин.Разказвай как вървят нещата покрай вас и пусни снимка на малкия мъж да го видим.Пък с кърменето с времето казват че се регулирали нещата.Браво че си уссвоила подхода на сестрите-за мен все пак са професионалистки и бая бебета са им минали през ръцете.Шъ съ справиш мацко нема начин.
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 896

www.pukamuka.com

Разгледай галерията на fiamaa

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: октомври 03, 2010, 20:40:37 »

Честит първороден син, с това хубаво име Ясен.  give_rose
Ти си си герой направо  Girl_hide какво раждане, какви чудесии... но за сметка на всичко си имаш прекрасно момченце, на което да се любуваш  blum апропо... няма ли да споделиш снимки и ние да му се порадваме  Wink

Активен
leni_beni_
Баш Майстор
**
Публикации: 1887

Разгледай галерията на leni_beni_

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: октомври 03, 2010, 20:45:18 »

BASTET , спокойно , ще се регулира кърмата и ще имаш и да складираш за "черни дни "  Wink А ти колко имаш предвид под "една доза" ?
Можеш да си цедиш и по 20 мл и да си ги замразяваш и после да добавяш  good
Пък ние още чакаме снимки на малкия .....с тайфуните  sarcastic
Активен
inaxastra
Публикации: 2954

Разгледай галерията на inaxastra

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: октомври 03, 2010, 20:51:11 »

Благодаря. момичета, за подкрепата! Колкото и гадно да звучи, ми е приятно да чуя малко съчувствие, защото наистина някак си не е прието някой да се оплаква от раждането - все трябва да траеме, каквото ще да е било.. щото така било и така е орисана жена в болка да ражда.. и все някой е бил по-зле от нас.. е добре, едно ох човек да не може да каже.. бе ала-бала с други думи..

Я се оплаквай смело !! И мен вьобще не ме кефи, да сьм бременна. Така било прието... Като вземат да се превьзнасят...  POMPOUS

Хич не се коси даже, всеки пьт като ти скисне да си се оплачеш като хората. Ние затова сме тук  good

Между другото и аз искам да скивам малкия, ку може...  blush
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
Публикации: 921

Любов има навсякъде! Само трябва да се огледаме!

Разгледай галерията на *mama Eli*

Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: октомври 04, 2010, 16:02:55 »

BASTET, много не кефиш (както казва сестта ми), защото ти си първата която "официално" казва какво е и колко е тежко самото раждане. Досега винаги съм чела и слушала колко бърза и лесно минава всичко. А всъщност самите ние знаем, че едно раждане винаги е придружено с болки и неволи  pardon. Както и да е. Пиши и казвай какво ти, първо за да ти олекне и втора да "свалиш" обратно на земята всички бъд pardonещи мами, който си мислят че всичко е песен. Много ме радваш  give_rose
Активен
elen4e13
Ентусиаст
**
Публикации: 141

Нашето слънце

Разгледай галерията на elen4e13

« Отговор #66 -: октомври 05, 2010, 11:12:34 »

Здравей Bastet!
Добре дошли вкъщи!
Радвам се, че вече сте добре , въпреки премеждията....но какво да се прави късмет...
Извинявай,че чак сега пиша, но и сега крада от времето през което се чувствам добре. Аз на какво се нагледах в АГ, то съдби всякакви, но по- важно е около вас всичко да е наред . Леко кърмене
 не се тревожи и кърма ще има и всичко ще се оправи.
Както се казва евала за това, което си написала за раждането, някой спестяват доста.... Wink
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ

пак съм се размечтала..

Моят сватбен албум

« Отговор #67 -: октомври 05, 2010, 19:48:08 »

Момичета, за пръв път спах снощи 5 часа без прекъсване. Беше страхотно! Чувствам се супер! Днес успях да изцедя и заделя 30 мл кърма.. абе изобщо.. има напредък! Само с това лошо време излизането стремително се отдалечава във времето. И със слинга нямам много успех засега - Яската като се отпусне вътре да зананква, се смачква като мекичка и ме е страх да не му стане нещо. Нещо нещата не се случват като в инструкционното видео от youtube..

Да споделя един номер, който открих - не ми се даваха 100-и-кусур лева за везна за бебко и затова сега използвам рибарска везна и слинга - изгодно, лесно, бързо, а и ще си ползвам везната в домакинството после!
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
Публикации: 921

Любов има навсякъде! Само трябва да се огледаме!

Разгледай галерията на *mama Eli*

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: октомври 07, 2010, 15:01:35 »

BASTET, много хитро е това с везната. Найстина така излиза в пъти доста по - изгодно. Колкото повече пораства Ясен, толкова повече ще може да си почиваш.Дано!
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ

пак съм се размечтала..

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: октомври 09, 2010, 16:22:49 »

Имам голяма дилема. Утре една от най-най добрите ми приятелки има сваба - събитие, което чакам 15 години.. да ида ли? Не съм излизала с бебето, днеска за втори път го държа на балкона.. не е много калено и подготвено. Дали рискът не е прекалено голям.. Нямам и космонавтче - утре след 16 ч. ще мога да си прибера пратката със зимните дрехи от доставчика, няма да мога да изпера и изсуша нещо до 18:30.. Дали да не пратя само таткото да снима и да ми разкаже.. уффф много гадно, не знам какво да правя...
Активен
Nataliya
Баш Майстор
**
Публикации: 1637

Щастлива мама

Разгледай галерията на Nataliya

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: октомври 09, 2010, 16:29:08 »

А няма ли вариант да го оставиш на някой за няколко часа? Ще оставиш кърма от резервите.
Навън наистина е голям студ за толкова мъничко бебе, а и не мисля че ще ви е спокойно. Малко неудобно ще е храненето, преобуването... Вероятно няма да разберете много от сватбата.
Активен
˙·٠Butterfly™٠·˙

Leader
Публикации: 8610

˙·٠Щастлива мама на Константин и Радостин!٠·˙

Разгледай галерията на ˙·٠Butterfly™٠·˙

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: октомври 09, 2010, 17:13:48 »

Миличка, според мен НЕ рискувай!!!

Да, събитието е много важно и много хубаво, но по-добре се раздвай на снимковия материал, вместо после да плачеш, че бебко е болен!

Това е моето лично мнение!!! good

П.П. Но ако име вариант да го оставиш на някой за няколко часа - отиди и се забавлявай и поздрави Евичка и от мен!!! nazdrave
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ

пак съм се размечтала..

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: октомври 10, 2010, 14:15:52 »

Ооо няма да ходя. Нощеска имахме стомашни неразположения.. спах седнала на дивана, сигурно съм спала с отворена уста ли, що ли, но ме боли зверски гърлото и се чувствам като пребита. Нямам сили да експериментирам с излизания. Ще гледам снимки от сватба, това е.. Еххх, а роклята я видях само в каталога на сайта.. ехх как ми се искаше да я видя наживо.. И да, Таничке, точно за Евичка става дума, ще я поздравя специално като се чуем Wink А сега лягам да спя, че не знам за тая вечер каква ще е програмата при нас blum
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1109

http://www.panoramio.com/user/3830585

Разгледай галерията на valka27

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: октомври 11, 2010, 11:48:36 »

Йееее... стигнах и до твоята тема, BASTET!
Честит ти първороден син!Да ви е жив и здрав, да има щастливо и незабравимо детство, да изпълва с весел глъч дома ви и да стопля сърцата ви с най-умилителни усмивки!
Прочетох за раждането, еми боли си да му се невиди, но пък си заслужава, нали?Аз самата отивайки втория път към болницата заявих на мъжа ми, че повече това няма да си го причиня, толкова ме болеше...3 дни след раждането на можех да сядам... но ето вече всичко ми е толкова далечно... все едно съм го сънувала.
Жалко, че неможеш да идеш на сватбата, но пък си имаш прекрасна оправдателна причина.Вчера не си се чувставала добре, надявам се днес да вече болката в гърлото да е отшумяла и всичко да е наред.
Силни прегръдки от нас give_rose  give_rose  give_rose
Активен
Слънце
Публикации: 2685

Усмихни се!

Разгледай галерията на Слънце

« Отговор #74 -: февруари 26, 2011, 21:11:44 »

Хееей, мамче, ти си доста активна във форума, но не и във вашата си темичка smile
Честита пета месечинка  give_rose
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6  Всички   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: