Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 24, 2012, 12:29:06

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини: heartЗаписвайте присъствие за  Национална форумска среща 2012г!  heart

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 30   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: Ето, не остана valka27 се срещна с нейната мадама  (Прочетена 19370 пъти)

kleo_20
Leader
Публикации: 5441

Мама на едно малко диване!!!

Разгледай галерията на kleo_20

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: септември 03, 2010, 16:39:50 »

Вaле 4еститa теми4кa и от мен.
Мнго леки и позитивни финaлни дни ви желaя с бебкaтa heart Стискaм пaлци вси4ко дa е нaред и живот и здрaве дa се появи когaто е достaтъ4но голямa и готовa зa срещaтa с мaмa и тaти kitty
Не се ядосвaй зa пaри4ките,ще дойдaт в нaйй-подходящия момен.Бебкa нямa дa остaне не обле4енa good
Целувки от мен и Мони и с нетърпение ще следя теми4кaтa ви
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1909

Аз дочаках своето първо малко чудо!

Разгледай галерията на Рени

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: септември 03, 2010, 17:05:24 »

Вале, що за малоумщина е това от страна на шефката ти. Дано до 10-ти септември когато е срока за внасяне на осигуровките да ги внесат. Имай предвид, че болничния ти щом е от юли, според мен вече трябва да е обработен в НОИ и чакат само фирмата ви да плати осигуровките да ти пуснат паричките. В твоя случай едва ли ще се бавят парите тези 15 дни. Не, че искам да те плаша, ама провери си в страницата на НАП здравните осигуровки да не точно в момента, в който отидеш да раждаш и да се окаже, че си с прекъснати права, заради фирмата, в която работиш. Ако има нещо знаеш, че винаги можеш да питаш и че съм насреща.
Активен
kali_gali
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2251

Разгледай галерията на kali_gali

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: септември 04, 2010, 00:51:39 »

Хайде да се похваляче днес се видях с Валката.Да ви кажа,тя изглежда страхотно.Изобщо не и личи,че тука до 2-3 седмици ще ражда.Много е енергична и спретната бременна.
Валка,гвори с шефката ти,не може така.Той срока е10ти,ама сега за новите осигуровки,а старите отдавна е минал срока.Това е истинско безобразие и за съжаление много работодатели го правят,от което страдат майките,но нищо не може да се направи уви.
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
Публикации: 753

Разгледай галерията на merilen

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: септември 04, 2010, 10:15:22 »

Вале, честита темичка и от мен smile
Въобще не се притеснявай за килцата на бебка, ще порасне още докато дойде време за срещата ти с нея, те накрая растат с по 200 г на седмица smile
Това с осигуровките е много неприятно, дано да се наредят по-бързо нещата smile а комплектчето за малкото драконче е много свежарско и много ще и отива  give_rose
Активен
Ani
Професор
Публикации: 301

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: септември 04, 2010, 12:33:49 »

Вале, единственото неприятно при тези невнесени осигуровки са болничните, които ще ти се забавят, колкото до здравноосигурителният ти статус, няма проблем за един месец няма да се прекъсне осигуряването.Проблема идва при невнасяне от три месеца нагоре.Дано се оправят нещата,че в този момент само подобни притеснения ти липсват  good стискаме палци, остана още съвсем мъничко  smile
Активен
wanting
Професор
Публикации: 311

Разгледай галерията на wanting

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: септември 04, 2010, 17:07:29 »

честита темичка и от мен !!!  give_rose  give_rose  give_rose
желая ти щастливи оставащи дни и наистина безпроблемно раждане и сладурска кукла на финала !!!  yahoo
Активен
gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2681

Разгледай галерията на gostenka_82

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: септември 05, 2010, 10:02:15 »

Валка, честита темичка!!! Леки последни дни с тумбачето и здрава девойка на финала!!!
Активен
Поли
Професор
Публикации: 421

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: септември 07, 2010, 08:31:33 »

Мале покрай отпуската съм пропуснала твоята темичка, мила  blush То не останало....Хайде Вале, леки оставащи дни до големия ден и много скоро да гушкаш малката сладуранка gu6
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1109

http://www.panoramio.com/user/3830585

Разгледай галерията на valka27

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: септември 07, 2010, 13:44:51 »

Здравейте и добре дошли на всички новодошли Wink
Аз днес бях на ЖК.Док каза, че бебето е слязло много ниско, около 3кг(+/- 300г.), плацентата е вече 3та степен.Акушерката измери по корема, че сме слезли с около 2см.Това вече ме вдъхнови и приготвих багажа за родилното, даже започнах да приготвям и този, който да ми донесат след раждането.Ще почвам и с прането, но от утре pardon.Целувки на всички LOVING
А, да... имам въпрос.Няколко мами ми казаха да си взема Бивацин за пръскане на шевовете след раждането(естествено раждане), но в аптеката ми казаха, че вече не се внася и ми предложиха Неомицин, било същото, мнения?
« Последна редакция: септември 07, 2010, 13:48:18 от valka27 » Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1015

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: септември 07, 2010, 14:37:43 »

вале стягаш вече ти багажа smile кажи на твойто драконче да изчака до четвъртък да се видим пък после да се ражда живо и здраво smile
Активен
pepina83
Професор
Публикации: 490

на мама пчеличката

Разгледай галерията на pepina83

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: септември 07, 2010, 14:44:20 »

Миличка, и на мен доктора ми изписа Бивацин, но ми каза, че няма да го открия лесно, и да си взема Неомицин..... и аз него взех де, но след като се прибрах в къщи.
Така че взимай го, Бивацина няма да го намериш.
Активен
maria_hs
Сватбар
Публикации: 252

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: септември 07, 2010, 16:19:38 »

вале стягаш вече ти багажа smile кажи на твойто драконче да изчака до четвъртък да се видим пък после да се ражда живо и здраво smile

Ечи, направо ми взе думите от устата  blum
Активен
leni_beni_
Баш Майстор
**
Публикации: 1887

Разгледай галерията на leni_beni_

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: септември 07, 2010, 16:21:52 »

Вале, защо се подготвяш за шевове ? Не мисли така, може да не ти се наложи да се пръскаш с нищо  girl_wink girl_wink
Аз имах шевове и на мен лекаря ми изписа Цикатридина
Активен
Nataliya
Баш Майстор
**
Публикации: 1637

Щастлива мама

Разгледай галерията на Nataliya

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: септември 07, 2010, 19:56:11 »

И аз мисля, че няма смисъл да бързаш с Бивацина. Пожелавам ти изобщо да не ти трябва.
Аз не съм ползвала нищо, но правех редовно промивки със смрадлика.
Активен
Инка-маслинка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1208

Разгледай галерията на Инка-маслинка

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: септември 07, 2010, 23:20:06 »

И аз най-накрая да се разпиша в темичката ти! blush
Пожелавам ти да не чакаш още дълго появата с малката бебка, всичко да мине много бързо и безболезнено, и да не се настройваш предварително за шевове и други подобни-влез с много положителни мисли! Целувки! Кой ще ти е щъркелчето?
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: