Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 24, 2012, 12:28:44

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини: heartЗаписвайте присъствие за  Национална форумска среща 2012г!  heart

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 30   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: Ето, не остана valka27 се срещна с нейната мадама  (Прочетена 19370 пъти)

hoty
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

Няма невъзможни неща - има само паузи между две хр

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: септември 13, 2010, 22:19:00 »

Валкааааа, честита темичка мила! Леле колко бързо минава времето.... smile  yahoo tease Пожелавам ти леки последни дни с коремчето smile Сега погледнах в галерията ти комплекта за изписваме на дракончето - защо ли не се учудвам, че е в оранжево? Wink tease good С нетърпение ще чакам щъркелчето ти Рени да съобщи Голямата Новина smile Пази се, не се преуморявай, таткото ще се презареди изведнъж като се роди дракончето ви, ще видиш! Ще бъде в стихията си да свърши всичко, за което на теб не ти е останало време smile Така, че ти сега си почивай и си мързелувай smile Леговището на дракончето също е страхотно, а да знаеш от опит мога да ти кажа, че ще ти е много удобно за бебека да я слагаш да спинка в него smile И тези красиви картини, с които си украсила стените... То ти си по декорацията, знам аз smile Целувки и прегръдки от нас с Пипи и много да помилваш коремчето от нас smile
Активен
Боги
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2070

I can't live in a world, where you don't exist...

Разгледай галерията на Боги

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: септември 14, 2010, 12:39:58 »

Вале, влизам да видя да не се е появило дракончето, че ти нямаш комп, а аз два дни съм без нет, а вие сте си още тук blum Много е хубаво "леговището", браво за свършената работа. Значи ще чакаме... heart
Активен
Scarlett
Сватбен ГУРУ
Публикации: 529

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: септември 16, 2010, 08:13:28 »

Валка, как я карате с красивото коремче на финалните метри? Сигурно нетърпението е огромно вече.  tease
Хайде още малко остана и мама ще си гушка красивото бебонче. Да гледа да се понаспива сега, че после по-трудничко ще става със спането, обаче и безумно приятно! smile
Целувки от нас с Иван!
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1109

http://www.panoramio.com/user/3830585

Разгледай галерията на valka27

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: септември 16, 2010, 08:54:10 »

hoty, здрасти мамче, Пипи е прелестна give_rose, ама пиши по-често в темичка ви, де beating
BASTET все се чудя коя от двете ни ще се престраши първа tease
Боги, Scarlett, почивам си, ама колко да почивам, вярно последните дни са най-дълги.На 14.09 наши приятели се обебиха, а термина беше 3 дни след моя, прередиха се значи pardon
Всичко изпрах и изгладих, оказа се, че не ми стигат чекмедждетата на леговището, ще трябва скрин да търсим.И количката дето ни бяха обещали се оказа, че ще си я ползват, не че нещо, тяхна си, лошо няма, но поне да бяха се сетили да кажат, а аз преди 3 дни ги питам какво става... ами ние ще си я ползваме huhhuh.gif Та, сега сме без количка.На всичкото отгоре още не са ми превели болничните... брей, че се наоплаквах.
Единствената хубава новина е, че малко остана, снощи бая си ме понаболваха костите долу, срамни ли се казваха, значи викам на таткото до 2-3 дни ще се класираме Girl_hide
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
Публикации: 753

Разгледай галерията на merilen

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: септември 16, 2010, 09:41:33 »

Ех, Вале, наоплаквай се, та да ти мине и не сдържаш неприятни емоции в себе си, че се отразяват на дракончето.
Постъпката с количката е много некоректна от страна на вашите познати, а и не е малък разход тази покупка sad
А за болничките нямам думи направо, но явно на си е до политика на фирмата, защото онзи ден говорих с една счетоводителка, която ми каза, че давали августовските заплати на 15 септември и още не била носила болничните за август  Oh my ... и аз се оцъклих. Дано скоро да ги преведат, че да си по-спокойна smile

Галки на дракончето  give_rose
Активен
Данитка
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2123

Разгледай галерията на Данитка

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: септември 16, 2010, 10:24:55 »

Миличка  give_rose

Всичко ще се нареди и количка ще си имате и паричките ще ти преведат....то и мойта фирма е една,хич не ми се говори,ама айде...
За дрешките напълно те разбирам за какво иде реч,аз само местя,премествам и все място не ми стига,ама нали са и като за 2 броя,та лудницата е пълна  smile

Желая ти успех и знай,че всичко ще е наред  girl_wink
Активен
allisa
Сватбар
Публикации: 162

Разгледай галерията на allisa

« Отговор #81 -: септември 16, 2010, 11:06:24 »

Много красиво леговище ще си има дракончето! Личи си, че майка му има въображение и е подготвяла всичко с голям ентусиазъм.  smile
Активен
grahovaprincesa
Професор
Публикации: 353

Разгледай галерията на grahovaprincesa

« Отговор #82 -: септември 16, 2010, 11:43:28 »

Вале не се тревожи, Сега най-малко имаш нужда от притеснения!
Погледни в продавалника за количка. Може пък да излезе нещо на добра цена.
А инъче легълцето е сууууупер  Bravo
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1015

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: септември 16, 2010, 13:17:11 »

Валка, гледам днес има раздвижване в твоята темичка и си мисля, 15 септември мина сигурно имаме новина smile
не се ядосвай за такива глупости, некоректна е постъпката, но неможе да промениш хората. когато най-малко очакваш ще се появи някой да ви даде количка.
Активен
elen4e13
Ентусиаст
**
Публикации: 141

Нашето слънце

Разгледай галерията на elen4e13

« Отговор #84 -: септември 16, 2010, 13:35:32 »

Здравей мамче!
Май се изпълни желанието да е след 15.09, и  echy_  и аз мисля, че трябва да има новина...ама щъркелчето Рени го няма.....кажи бе Рени имаме ли си бебче....
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1909

Аз дочаках своето първо малко чудо!

Разгледай галерията на Рени

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: септември 16, 2010, 16:46:44 »

Ами нямаме си бебе или поне Валка още не ми е писала да е родила. Имам съобщение от нея сутринта във фейса, в което ми показваше колички, които си е харесала, ама нищо повече. Не е споменавала за признаци за раждане. И трябва кажа, че в момента, в който има вест от нея, няма да се спотайвам както си мислите, ами ще крещя много-много силно всички да ме чуете.
« Последна редакция: септември 16, 2010, 19:57:29 от Рени » Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: септември 16, 2010, 17:28:40 »

Тук съм ,бре момичета Girl_hide.Сега се връщам от преглед и тонове.Тоновете са идеални, плацентата не била съвсем зряла, водите добри, беба е 3140(+/- 200г).Ми не е голяма, ама то какво повече да искам при моя малък корем.Заключение - следващите 2-3 дни няма да се раждаме blum.
Преди малко случайно се видях с Деничка, какви комплименти ми нахвърля само... колко съм била слаба, колко добре съм изглеждала... ех Дени, Вдигаш акциите яко give_rose
Активен
valentina83
Любопитен
*
Публикации: 40

Разгледай галерията на valentina83

« Отговор #87 -: септември 16, 2010, 19:31:05 »

Хубави новини и от вас, Валка!
Според мен си е много добре принцесата!
Чудя се обаче дали да не се обзаложа с теб, коя от нас ще роди първа Wink
Иначе ти пожелавам, мило щъркелче само хубави моменти и никакви тревоги по колички и други подобни!
Активен
allisa
Сватбар
Публикации: 162

Разгледай галерията на allisa

« Отговор #88 -: септември 18, 2010, 16:04:46 »

Валка, каква количка си харесахте? Аз се убеждавам, че недостатъците на количките се забелязват чак след като ги използваш известно време. Дано случите на хубаво возило  blum.
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: септември 18, 2010, 16:24:48 »

Ами сподели твоя горчив опит, за да знам какво да избягвам.
Иначе за сега само гледам, защото пари няма.
Следя и в продавалника, но само следя pardon
Гледах и нови, по-евтини, може би нещо такова
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=6499
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=6687
http://www.kasida.bg/detska-kolichka-cangaroo-kids-tour-145-1264.html
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/cPath/3_264/products_id/10522
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/cPath/3_162/products_id/8149
  blum айде сега гласувайте мамчета с опит и помогнете на бедната без опит blum

Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: