Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 24, 2012, 12:27:57

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини: heartЗаписвайте присъствие за  Национална форумска среща 2012г!  heart

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 30   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: Ето, не остана valka27 се срещна с нейната мадама  (Прочетена 19370 пъти)

Kiksi
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2465

Разгледай галерията на Kiksi

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: август 31, 2010, 10:53:02 »

Малеее, Валка, аз все си мисля, че има много време, пък то не останало... shok Хем знам, че терминът ти е малко след рождения ден на Маленка (пък може и на нейния рожден ден да се появи, не се знае  Wink ) и пак като ти видях темичката, ми се стори, че много бързо е отлетяло времето. Добре, че имах да чета само 2 странички.  blum

Ами откъде да започна...първо, че звучиш много свежо и изглеждаш страхотно.  Bravo Браво, мамче, само така го раздавай до края!
За прането не се притеснявай, дори да тръгнеш по-рано да раждаш, докато си в родилното, все ще се намери някой да я свърши тази работа, хихи, така че няма страшно.

Комплектчето за изписването е супер просто - оранжевото ми е сред любимите цветове (след жълтото, естествено), така че направо се изкефих на избора ти.  good
Много се смях на дракончето, хаха, ама и вашият тати е един забавен, тъкмо да ти повдига духа в тези последни и най-тромави дни.  DANCE

Стискам палци пъпната връв да се е развила и повече да не се увива и на 2-ри да "довтасаш" тук с добри новини. Аз знаех, че на обикновен видеозон не се вижда (затова и при мен не се видя и се наложи да лягам под ножа), но за ФМ не се бях замисляла, че може. Добре е, че си решила да отидеш.

Ами какво друго да ти кажа, освен да ти пожелая леки последни дни и бърз, лек и успешен финал и накрая най-прекрасната среща!  baby_girl
Активен
maria_hs
Сватбар
Публикации: 252

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: август 31, 2010, 12:10:09 »

Валка, честита темичка!  give_rose
Кога мина това време не разбрах, то май всички така казват, но наистина не го усетих. Да знаеш, че следя всеки твой пост и попивам информация!  blum
Стискам палци след прегледа всичко да е наред пъпната връв да не е увита.  good
Комплектчето е страхотно и "дракончето" ще бъде много готино на изписването  Wink Пожелавам ти леки дни до финала и ще продължавам с интерес да следя темата.  give_rose
Активен
allisa
Сватбар
Публикации: 162

Разгледай галерията на allisa

« Отговор #32 -: септември 01, 2010, 11:06:16 »

Мила Валка, честита темичка и от мен! give_rose Съжалявам, че така късно се включвам, но с бебче у дома е много различно. Поне аз съвсем изгубих желание да стоя пред компютъра. Желая ти бързо и леко раждане. Почти не е останало време да гушнеш малката принцеса, която без съмнение ще е очарователна в оранжево! Целувки!
Активен
kali_gali
Публикации: 2251

Разгледай галерията на kali_gali

Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: септември 02, 2010, 00:37:16 »

Я кой си ималтемичка.Вале,честито миличка.И твоето време дойде за обратно броене.Стискам палци за бързо,лесно и безпроблемно раждане и най-здравото и прекрасно бебе.
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1109

http://www.panoramio.com/user/3830585

Разгледай галерията на valka27

Моят сватбен албум

« Отговор #34 -: септември 02, 2010, 13:03:03 »

Момичета, благодаря ви за подкрепата, имаше смисъл, защото пъпната връв се е развила yahoo  yahoo  yahoo.Динозавърчето ни е малко мъничко, но пък наддава добре за последните 2 месеца, 2760г. и има страхотни устнички, истинска красавица  danceg.Док каза да спирам магнезия, но се чудя, щеше ми се да стане поне 3кг , пък да излиза вече.Утре сме на тонове и УЗ да видим там с какво тегло ще ни докарат.
Ето я и нея

Активен
grahovaprincesa
Професор
Публикации: 353

Разгледай галерията на grahovaprincesa

« Отговор #35 -: септември 02, 2010, 13:11:07 »

Валеееееее, много е хубавааааааааааа  yahoo   girl_in_love

Не се тревожи че е малка. Тя ще е фина мадама, пък и нали знаеш - най-хубавите парфюми са в най-малките шишенца!  Wink

Пък и има време, може пък да не иска да излиза още и да си дочака термина  girl_wink
Активен
Ognena
Сватбар
Публикации: 248

Разгледай галерията на Ognena

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: септември 02, 2010, 13:17:16 »

Валка, страхотна е бебка Bravo. За кг не се притеснявай, все пак има още малко време и спокойно може да си стане над 3 кг. И дори да спреш магнезия не е гаранция, че ще се родите веднага. Пък и по мой наблюдения от приятелки, по малките бебчета наддават доста бързо после smile.
Активен
Боги
Публикации: 2070

I can't live in a world, where you don't exist...

Разгледай галерията на Боги

Моят сватбен албум

« Отговор #37 -: септември 02, 2010, 13:29:49 »

funnytooth Голям съм заплес, влизам ти в темата Вале, и чета поста на Ognena, че бебка е страхотна girl_impossible и си викам е кога, аз вчера влизах да видя как сте и съм пропуснала новината  funnytooth , а то каква била работата.....да бебка е красавица, спор няма, радвам се че пъпната връв се е развила, има още време до термина ще си наддаде на килца kiss
Активен
Данитка
Наблюдаващ
Публикации: 2123

Разгледай галерията на Данитка

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: септември 02, 2010, 13:41:51 »

Мале,мале голяма красавица има тук......  heart heart heart heart
Активен
leni_beni_
Баш Майстор
**
Публикации: 1887

Разгледай галерията на leni_beni_

Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: септември 02, 2010, 13:44:24 »

Валка, радвам се че вече няма проблем с пъпната връв  good
Много е хубава малката , наистина много сладки устнички  kiss
А що се отнася до магнезия, аз го спрях и родих след 2 седмици. Така , че не мисли че като го спреш и ще родиш  tease А за 2 седмици бебка може да качи 500 гр  good
Активен
maria_hs
Сватбар
Публикации: 252

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: септември 02, 2010, 15:23:23 »

Валка, много се радвам за хубавите новини  yahoo
Както са казали момичетата, малката е много сладка, а и има време може и да не бърза да излиза.
Активен
teo99999
Ентусиаст
**
Публикации: 143

Разгледай галерията на teo99999

« Отговор #41 -: септември 02, 2010, 16:40:35 »

честита темичка и от нас/ то не останало, а аз сега се наканих да пиша/! браво за пъпната връв- вече можеш да  pleasantry дишаш спокойно pleasantry до срещата с тази сладка муцунка!
Активен
pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

love is in the air....

Разгледай галерията на pleasure

Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: септември 03, 2010, 15:33:38 »

Вале тази девойка на теб ми прилича give_roseстрахотна е give_rose give_rose
Много се радвам за хубавите новини,които имаш, сега още малко търпение и скоро ще ни я показваш тази приказна девойка.. heart heart heart
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1109

http://www.panoramio.com/user/3830585

Разгледай галерията на valka27

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: септември 03, 2010, 16:28:08 »

Тъй и тъй, това си е моята темичка влизам да се оплача... бях излязла в болничен заради проблеми с ходилата в края на юли и вчера реших, че е време да тегля някой лев, че доста съм занемарила покупките... да, ама не...  girl_impossible .След разговор с шефката се оказа, че тя още не е внесла осигуровките за юли(защото счетоводителя го нямало и дрън, дрън...).Това по мои груби сметки, означава, че пари ще видя най-рано след 20.09, т.е. най-вероятно вече ще съм родила и за предстоящите покупки не мога да разчитам на тия пари angryДа му се невиди, късмет!!!
Активен
Ognena
Сватбар
Публикации: 248

Разгледай галерията на Ognena

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: септември 03, 2010, 16:37:32 »

Валка, направо съм потресена от това, което ти се случило Oh my ... Oh my ... Oh my ..., нямам думи. А казаха ли ти кога ще ги внесат тези осигуровки, ми то вече е септември, колко месеца закъснение е това и каква е тази отпуска от юли до септември?!
Аз доколкото знам след като се внесат осигуровките и всичко там каквото трябва, НОИ си обработва нещата в продължение на още 10-15 дни sad. Дано като видят, че закъснението е голямо все пак да ги обработят по-бързо.
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: