Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 24, 2012, 12:27:30

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини: heartЗаписвайте присъствие за  Национална форумска среща 2012г!  heart

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: [1] 2 3 ... 30   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: Ето, не остана valka27 се срещна с нейната мадама  (Прочетена 19370 пъти)

Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1909

Аз дочаках своето първо малко чудо!

Разгледай галерията на Рени

Моят сватбен албум

« -: август 22, 2010, 11:31:58 »

Вале, ето че дойде времето и ти, мила, да си имаш темичка, в която да ни разказваш за последните дни от подготовка за посрещането на бебка, за всички емоции и неща, които те вълнуват.

Пожелавам ти леко раждане и прекрасна среща с новия член на вашето семейство!

« Последна редакция: септември 22, 2010, 18:51:28 от ˙·٠Butterfly™٠·˙ » Активен
grahovaprincesa
Професор
Публикации: 353

Разгледай галерията на grahovaprincesa

« Отговор #1 -: август 22, 2010, 11:41:31 »

yahoo наистина не останало време.
Вале, пожелавам ти раждане като песен и прекрасни моменти на есен  give_rose
Ще чакаме да покажеш покупките за беба и да споделиш емоциите си с нас  girl_wink
Активен
Ognena
Сватбар
Публикации: 248

Разгледай галерията на Ognena

Моят сватбен албум

« Отговор #2 -: август 22, 2010, 12:37:50 »

Честита темичка и леки последни седмички и от мен give_rose. Чакаме снимчици на покупките и разказчета за емоциите около финалната подготовка за най-чаканата среща smile
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1109

http://www.panoramio.com/user/3830585

Разгледай галерията на valka27

Моят сватбен албум

« Отговор #3 -: август 22, 2010, 13:09:54 »

Брей, че кога влязох в 9тия Girl_hide
Рени, приятелко моя, огромно благодаря за темичката, сега остава да се съгласиш да ми станеш щъркелче, така като си почнала поне да си довършиш работата tease
grahovaprincesа тия дни с теб ще се видим, ще ти пиша на лични
 Ognena, благодаря give_rose
Момичета, наистина съм трогната от факта, че имам своя собствена тема, ама като не съм от многословните   pardon Сега ще трябва да си подредя мислите в главата(доколкото мога) и тогава ще се пробвам да ви запозная с подготовката.
Единственото нещо, което ме притеснява е увитата пъпна връв около вратлето на бебка, която се видя в 30г.с.Тогава ми казаха, че има шанс да се развие, но уви, на обикновен видеозон не се вижда, затова съм решила утре да си запиша час за ФМ във Фемина(абе вие забелязали ли сте колко е нелюбезна лелката на рецепцията... бррррр  girl_impossible).
Айде една-две снимчици на пупата, съвсем прясна от вчера Girl_hide

Активен
Капризче
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3019

Baby Time

Разгледай галерията на Капризче

Моят сватбен албум

« Отговор #4 -: август 22, 2010, 13:13:50 »

Валенце, честита тема мила. Леко последно месече ти пожелавам, леко раждане и здраво бебче на финала smile

Аз понеже не следя много бебешките теми искам да питам:
1. Момченце или момиченце чакате?
2. Избрахте ли име?
3. Как ще раждаш?
4. Как се чувстваш?
5. Титито как е?
6. До къде стигнахте с покупките за бебо? Има ли снимки?

Малко стана като горещ стол, дано нямаш против  blush Целувчицииииииииииииииииииии!  give_rose give_rose give_rose
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1909

Аз дочаках своето първо малко чудо!

Разгледай галерията на Рени

Моят сватбен албум

« Отговор #5 -: август 22, 2010, 13:28:25 »

Вале, за мен е огромна чест да бъда твое щъркелче yahoo yahoo yahoo

Благодаря!

Капризче, Валката чака прекрасна мадама. Освен, ако лекарите нещо не са сгрешили girl_wink
Активен
Капризче
Публикации: 3019

Baby Time

Разгледай галерията на Капризче

Моят сватбен албум

« Отговор #6 -: август 22, 2010, 13:31:26 »

Рени ами то шматката си е шматка  tease То и в заглавието на темата си пише, ама кой да чете  tease blush
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1109

http://www.panoramio.com/user/3830585

Разгледай галерията на valka27

Моят сватбен албум

« Отговор #7 -: август 22, 2010, 13:43:51 »

Ели, ми за такива като мен дето немогат да разтягат лукуми по-добре конкретни въпроси blum
Мома, чакаме, намислили сме да и дадем името Ива(на свекъра Иван)
Как ще раждам?Ми аз ако знаех.... шегувам се разбира се Wink Тука малко сложно... от момента на  PREGQзнаех, че ще раждам нормално, без избор на екип.Но тая пъпна връв се опита да ме разколебае, почти всички доктори и познати ме уверяват, че е по-добре да ида секцио и аз замалко не се навих, ама не Yes Все още съм убедена, че всичко, ще е наред, избрала съм да раждам в Тина Киркова, с вярата, че всички лекари там са добри и с надеждата, че те сами на място ще преценят как да родя.
Чувствам се все по-тромава, а това ми е ужасно чуждо, все повече се заседявам у дома, все повече върху леглото sleeping все повече се  pig
Татито е повече от щастлив.Даже вече приключихме ремонта на хола( 4 години отне, колко ли ще отнеме после детската стая).онази вечер имахме гости, мацката раждала 2 пъти в ТК и ми обяснява разни работи...Питам я "А бебето през деня е при теб, за през нощта го взимат, нали" а тя "Не, постояно е при теб" и аз "Малиии, 4 жени в стаятя с 4 бебета, ми то е малка лудница girl_impossible" а тя "не, те като са малки, едва проплакват, нямат сили да реат силно"...... и така цяла вечер.
Лягаме си с татито и аз му викам "Абе тя май само искаше да ме успокои, те затова ли всички ми викат почивай си, че незнаеш какво те чака" а той милия като се изцепи "Брей, ти все едно дракон ще раждаш, споко, бе мило" почна да ми целува корема и да говори "Дракончето ми то, те мам са я наплашили много с тебе, все едно огън ще бълваш като се родиш" Такъв смях ви казвам, толко мило ми стана и бях толкова щастлива, че имам най-любящия съпруг до себе си.
Покупки има малко, но далеч не всичко (айде и по натам да има какво да пиша, нали)
Внимание - 2 нови отговора бяха публикувани докато ти пишеше.
Мерсаж Рени Flower
Ели, според таткото докато не се роди за него е 50/50% (полът)
« Последна редакция: август 22, 2010, 13:49:03 от valka27 » Активен
Ani
Професор
Публикации: 301

Моят сватбен албум

« Отговор #8 -: август 22, 2010, 18:05:09 »

Вале,честита темичка, мила  Flower Много леки и осеяни с щастливи моменти последни оставащи седмички  smile
Сравнението с дракончето е много сладко  blum
Активен
Nataliya
Баш Майстор
**
Публикации: 1637

Щастлива мама

Разгледай галерията на Nataliya

Моят сватбен албум

« Отговор #9 -: август 22, 2010, 19:51:53 »

Честита темичка! Дано са ти леки последните дни с коремчето и безпроблвмно раждане! give_rose
И аз раждах в ТК и ако имаш въпроси може да питаш. Важното е да си спокойна и да слушаш лекарите. Дано попаднеш на добър и съвестен екип. Вярвам, че повечето са такива.
Активен
КатиНка
Публикации: 2469

Разгледай галерията на КатиНка

« Отговор #10 -: август 22, 2010, 23:55:55 »

Вале, честита ти темаааа!!! Ето го и твоя ред иде да бъдеш мама, няма връщане назад  tease Нека са ти леки последните метри до големия ден, а раждането каквото и да е, важното е дракончето да се роди живо и здраво Wink Права е твоята позната, в началото плача им е "тих", ела сега да чуеш Бобката  tease
Сега не се сещам какво да те питам, но пък ти ако имаш питанки, питай smile 
Активен
Боги
Публикации: 2070

I can't live in a world, where you don't exist...

Разгледай галерията на Боги

Моят сватбен албум

« Отговор #11 -: август 23, 2010, 11:38:29 »

Ей Вале, честита тема мила, дойде време и за твпята среща с малкото човече, каквото и да е важното да е живо и здраво yahoo yahoo yahoo Много хубаво име сте избрали на малката госпожица. Тя на мъжо сестра му е Ива на дядо си Иван , и досега свеки се чуди, защо не са добавили една буква и да са я записали ИванА. Много се смях на това, че ще раждаш дракон funnytooth
Леко раждане ти желая, много целуФФФки и чакам да покажеш покупките  kiss2
Активен
rosit@
Баш Майстор
**
Публикации: 1858

Разгледай галерията на rosit@

Моят сватбен албум

« Отговор #12 -: август 23, 2010, 12:22:25 »

Честита темичка и от мен,Вале!Желая ти много леки последни дни,едно безпроблемно раждане и да станете горди родители на една здравичка и красива бебка! give_rose give_rose give_rose
Активен
pepina83
Професор
Публикации: 490

на мама пчеличката

Разгледай галерията на pepina83

Моят сватбен албум

« Отговор #13 -: август 23, 2010, 13:44:18 »

Честита темичка Валя, да я напълниш само с хубави емоции и разкази

* 003944771.jpg (24,83 KB, 318x296 - видяно 544 пъти.)
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Публикации: 726

Невероятно е да си родител....

Моят сватбен албум

« Отговор #14 -: август 24, 2010, 21:13:53 »

Миличка моя, съжалявам, че чак сега влизам да ти честитя темичката. Честити последни метри до финала, това, че не сме се чували и не съм ти писала, не значи, че не те следя...напротив, не съм пропускала твой пост, просто...няма време...а и други неща, както и да е, та за това не съм писала.

Много те гушкам и целува, искрено се надявам, че ще се виждаме тепърва и ще мога и лично да се порадвам на мадамката, като се появи  give_rose
Желая ти най-лекото и безпроблемно раждане, ще следя с трепет какво се случва покрай теб!
Активен
Страници: [1] 2 3 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: