Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 24, 2012, 12:23:30

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини: heartЗаписвайте присъствие за  Национална форумска среща 2012г!  heart

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: 1 [2] 3  Всички   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: Всеки ден Дияна прави Gergancheto щастлива мама  (Прочетена 2338 пъти)

krisssy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 694

Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера

Разгледай галерията на krisssy

Моят сватбен албум

« Отговор #15 -: септември 21, 2010, 04:03:35 »

Лелее,много сте хубави,толкова е сладко това дете,гери,а тя как понася поникването на зъбчето?
Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1048

ЩАСТЛИВИ!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #16 -: септември 21, 2010, 10:44:20 »

Гери сложила си от любимите снимки на малката с хубавото панталонче  gu6
Браво за зъбчето, дано скоро се покаже   smile
Активен
Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2164

Разгледай галерията на Gergancheto

Моят сватбен албум

« Отговор #17 -: септември 21, 2010, 14:40:52 »

Aми Криси как да ти кажа...беше по нервна, но не беше кой знае какво, примерно започна да се буди нощем....нещо което не беше го правила от много време, но се будеше по веднъж и то към 4-5ч., с прехвърляне в нашето легло и малко гушкане нещата се успокояваха бързо  Wink  Примерно ако трябва да сравня с плача и неспокойствието по време на колики сега беше около 10-15% (ако коликите са 100%)  good

Браво за зъбчето, дано скоро се покаже   smile

Ми то вече се показа и расте толкова бързо, че не мога да повярвам, на 17-ти се показа  blum
Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1048

ЩАСТЛИВИ!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #18 -: септември 21, 2010, 16:35:14 »

Сега е започнала да вика "ба-ба-ба-ба" blum Пищи от щастие, не иска почти никой освен мама и едното зъбче вече прозира ..аха-аха да се покаже, но го няма още  Wink

Гери, ми аз реших че още го няма  pardon ще прощаваш... дано и останалите зъбчета се покажат бързичко и да не се мъчи малката.
Активен
moyra
Професор
Публикации: 411

Моят сватбен албум

« Отговор #19 -: септември 21, 2010, 18:41:51 »

Ей,браво за зъбчето Bravo дано лесничко да излязат и другите girl_wink
Активен
Дидка
Професор
Публикации: 450

Разгледай галерията на Дидка

Моят сватбен албум

« Отговор #20 -: януари 26, 2011, 00:20:15 »

Честит първи рожден ден на порасналата Диди

Мило, Диди ,
пожелавам ти да растеш здраво,
да отпиваш с наслада от мъдростта на времето,
да се учиш и да успяваш в живота !

Гери а на вас ви желая безброй щастливи мигове заедно.

Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1824

Разгледай галерията на plamik

Моят сватбен албум

« Отговор #21 -: януари 26, 2011, 07:28:21 »

Гериииии, честита първа годинка на малката госпожица! Нека расте здрава, щастлива и сред много обич! А на вас пожелавам......здраве, стиснати зъби и мнооооооооооооого усмивки покрай съкровището! Весело и щастливо! Да я нацелуваш от морето и нас! give_rose
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
*
Публикации: 4634

Разгледай галерията на fiibi_bg

Моят сватбен албум

« Отговор #22 -: януари 26, 2011, 07:48:56 »

Гери,Честит Рожден Ден на малката принцеса.Да ви е здрава и да расте щастливо дете!
Активен
moyra
Професор
Публикации: 411

Моят сватбен албум

« Отговор #23 -: януари 26, 2011, 08:49:02 »

Честит първи рожден ден на Диди,да ви е много здрава и щастлива малката госпожица Girl_hide Весело изкарване на празника Birthday Целувки от мен и Мая  gu6
Активен
nadelina88
Професор
Публикации: 336

Разгледай галерията на nadelina88

« Отговор #24 -: януари 26, 2011, 09:01:30 »

Честит рожден деееен на малката сладурана! Да е жива и здрава, много усмихната, не много палава, но много да дивее и да радва мама и тати! smile И приятно прекарване! smile
Активен
pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

love is in the air....

Разгледай галерията на pleasure

Моят сватбен албум

« Отговор #25 -: януари 26, 2011, 11:56:18 »

Гери, спомням си като днес, как миналата година по това време (или май по-следобедно беше) отиде на преглед и май след това се завърна с малката муцунка, спомням си я с увита с красивата бяла пелена...ех....често незнам кога е минала цяла година (но май занапред ще е така)
Много,много,много пълноцени и спокойни да се чувствате като родители и всичкото търпение на света Ви пожелавам, за да я възпитатае Диди като един ДОБЪР човек give_rose give_rose give_rose
Много хубав, запомнящ и вълнуващ празник Ви желая....а че ще е незабравим...то се подразбира:)
 Birthday Birthday Birthday Birthday Birthday Birthday Birthday Birthday Birthday Birthday
 butterfly butterfly butterfly butterfly butterfly butterfly butterfly butterfly
 Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5441

Мама на едно малко диване!!!

Разгледай галерията на kleo_20

Моят сватбен албум

« Отговор #26 -: януари 26, 2011, 12:01:57 »

Гери 4естит рожден ден нa мaлкaтa Диди give_rose Дa рaсте здрaвa,умнa и все тaкa 4aровнa.Безгрижно детсвто и пaлaви игри.Целувки от нaс с Мони
Активен
Nataliya
Баш Майстор
**
Публикации: 1637

Щастлива мама

Разгледай галерията на Nataliya

Моят сватбен албум

« Отговор #27 -: януари 26, 2011, 12:16:33 »

Честит рожден ден, Диди!
Пожелавам ти здраве, много усмивки, игри и безгрижно детство!
Весел празник!
Активен
Gergancheto

Моят сватбен албум

« Отговор #28 -: януари 26, 2011, 12:51:18 »

Толкова много благодаря на всички, които се сетиха за нас и тук и във фейсбука  give_rose
  Събудих се в добро настроение, спомних си този ден миналата година, с какъв трепет отидх на консултация, как доктора ми каза че малката буболечка е напът, как нещо ми се сви под лъжичката, а в 15:12ч. проплака едно мъничко, мъчнико човече, което сега протяга ръчички да ме гушне, което сега не спира да повтаря "ма- ма", което маха за чао, раздва целувки, пристъпва неуверено с крачета...
  Обичам я от ден на ден все повече....
  Толкова бързо мина тази една година, хората казват че отстрани времето лети, е според мен не е само отстрани...и за мен времето лети  Wink

Около ежедневието май няма кой знае какво за разказване, прочетох как съм се оплаквала че е неспокойна и се буди веднъж към 4-5ч. сутринта, е сега се буди по десет пъти на нощ, борим се с кожни проблеми, дето май нямат лек, преди една седмица бяхме за пръв път на антибиотик че нещо едното ушенце й протече, та ходихме на УНГ, каза че е не добре лекувани хреми, по скоро непреавилно лекувани  nea За сега поне здравословно пу пу да чукна на дърво е добре Wink Има 4 зъбчета, като 5-тото се белее но не излиза lol И така....За довечера ще сме само с бабите и дядовците, пък в неделя ще сме в приятели, вкъщи ще празнуваме, мислехме в един детски клуб, обаче ме разубедиха.... От едната баба подръка ще е златни обеци, от брат ми - буйки, от дядото - не знам, може да мине с подаръка на бабата  blum От другите баба и дядо - парички ...Това е което знам за сега  Wink 
Активен
Gergancheto

Моят сватбен албум

« Отговор #29 -: януари 26, 2011, 13:02:43 »

Диди на няма и три дни и тати...

Диди и тати преди около месец...

Активен
Страници: 1 [2] 3  Всички   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани