Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 13, 2024, 01:41:09

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 [2] 3  Всички   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Ellito-05.09.2010  (Прочетена 12433 пъти)

michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #15 -: август 14, 2010, 22:35:01 »

Ели, много хубави халки и чашки  Bravo
 Няма да се притесняваш за взимането на кръв. Вече ги няма страшните лекари и медицински сестри, които си спомняме от преди години(вероятно в детските ни очи са били такива  Wink ).
 Относно грима:
Слав- http://www.slavmakeup.com/
Аделина Цанева- http://adelina-makeup.com/
Пепа Стоянова- http://pepastoyanova.com/
Иво Живков- http://makeupstudioivoj.wordpress.com/
 Попитай момичетата от София още за координати на Джулия Стефанова, Кирил Чалъков и Бони.
Активен
Ellito
Ентусиаст
**
Публикации: 78

Моят сватбен албум

« Отговор #16 -: август 22, 2010, 18:08:12 »

Здравейте момичета ! Аз не съм писала от много време.
Още не съм сигурна за гримьорката , но се надявам в най-скоро време да оправя и този проблем.Започва малко вече да ме хваща напрежението, все пак остават 2 седмици а имам да направя толкова неща  huhhuh.gif Ужас - срещи с Видое, Фото, Диджей, ресторант, украса, медицински  shok Въобще май доста съм изостанала с някои работи. И едно от най-важните да облечем младоженеца, че както съм писала той е доста твърдоглав и не искаше по рано да си купи костюм че можело да отслабне или напълнее. Но още утре мисля да обикаляме магазините  diablo
А ето искам да ви покажа и мойте обувки (чак сега намарих време да ги снимам)

* obuvki3.JPG (23.13 KB, 448x336 - видяно 328 пъти.)
« Последна редакция: август 22, 2010, 18:10:35 от Ellito » Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #17 -: август 22, 2010, 21:21:33 »

Много хубави обувчици, честито!  Bravo И най-важното-изглеждат удобни  smile
 Няма да се притесняваш за младоженеца. Даже хубавото е, че в момента в много магазини има големи намаления. В петък видях такова в Андрюс например.
 А това за многото срещи е нормално  smile Само не ги премисляй прекалено много-напиши си някъде какво точно ще се прави и казва, и през останалото време си почивай. Иначе ще се стресираш излишно. Останали се малко неща, ще се справиш  smile
Активен
Sicily
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #18 -: август 23, 2010, 15:03:57 »

Ellito,не съм те забравила.много се извинявам но наистина не съм .............. Wink
Просто онзи ден с бойна стъпка към салона тръгвам,бързам и намирам един голяяяяяяяяяяяям ремонт,всичко опаковано и пълно с майстори.......за момент изпитах пълно разочарование,защото и разни други неща ми се провалиха....Предполагам обаче ,че за нашите сватби всичко ще е наред ,защото фризьорката е сериозен човек и щеше да ме предупреди ако уговорката ни пропадне.Да те имам ли все още впредвид за грим?Ще се пробвам още утре да звънна и да разбера какво става?
Активен
Ellito
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #19 -: август 23, 2010, 15:19:57 »

Здравей, не се притеснявай, знам че всеки е под пара когато остават малко дни до сватбата  smile Аз се уговорих с друга гримьорка,защото се притесних за времето,  но се радвам че не си забравила  give_rose И ти пожелавам спокойна и лека подготовка !
Активен
mstoqnova
Професор
Публикации: 357

Моят сватбен албум

« Отговор #20 -: септември 08, 2010, 11:35:24 »

ЧЕСТИТО на младото семейство. Щастие, любов и дълги дни, и нека с рози е окичен животът ви до старини!!!  give_rose
Активен
Trubadura
Ентусиаст
**
Публикации: 108

Моят сватбен албум

« Отговор #21 -: септември 08, 2010, 15:30:06 »

Честито и от мен, Елито!

Бъдете много щастливи и винаги усмихнати!

Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**
Публикации: 1602

"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд

Моят сватбен албум

« Отговор #22 -: септември 08, 2010, 16:09:38 »

Ellito, ЧЕСТИТО!  give_rose
Пожелавам ви дълъг и щастлив семеен живот!  weddingday
Активен
Ellito
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #23 -: септември 13, 2010, 22:15:47 »

give_rose Благодаря ви сърдечно за пожеланията ви и се надявам наистина да се сбъднат  smile
Още не съм си събрала мислите за разказ,защото тази събота и неделя бяхме на друга сватба и то чак в Варна и още съм под много преплетени емоции.Прикачам една снимчица все пак за желаещите да ни видят в този незабравим ден  smile

* 1.JPG (69.63 KB, 476x634 - видяно 468 пъти.)
« Последна редакция: септември 13, 2010, 22:26:33 от Ellito » Активен
evane
Ентусиаст
**
Публикации: 145

Моят сватбен албум

« Отговор #24 -: септември 14, 2010, 12:09:16 »

честито smile да имате много дълъг и щастлив семеен живот, не спирайте да се обичате и всеки ден да се усмихвате един на друг
много сте хубави и щастливи! като си събереш мислите - чакаме разказче Wink
Активен
Ellito
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #25 -: септември 27, 2010, 17:52:46 »

Хайде и аз намерих време и качих снимки в албума. smile
На който му е интересно нека с удоволсвие разглежда  Bravo
Активен
Trubadura
Ентусиаст
**
Публикации: 108

Моят сватбен албум

« Отговор #26 -: октомври 03, 2010, 16:04:13 »

Страхотни снимки, Ели!

Пожелвам ви много щастие и винаги така силно да се обичате!

Снимките със залязващото слънце са изключително попадение smile много топлина и силна емоция - подобаващо за празника ви!
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #27 -: октомври 04, 2010, 10:03:07 »

Ели, сватбата е била чудесна  give_rose А вие двамата изглеждате така щастливи! По онзи искрен, естествен и неподправен начин, както е най-хубаво. Пожелавам ви винаги да имате това истинско и топло чувство помежду си-обичта, която е за цял живот  smile Браво за хубавите снимки!
Активен
Ellito
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #28 -: октомври 04, 2010, 13:07:07 »

Момичета благодаря ви  give_rose
Trubadura , аз също рагледах вашите снимки и бих казала че си била изключително усмихната,щастлива и свежа булка.От вас струии много любов,искреност и доверие помежду ви. Пожелавам ти никога да не го губите и да бъдете все по щастливи.
michelle, бих казала че найстина ти си една от най-милите и нежни съфоромки. На теб ти пожелавам всички несбъднати мечти до сега, да станат реалност и да вървите двамата напред към много щастливи мигове!!!!
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #29 -: октомври 05, 2010, 16:13:50 »

Честита месечинка  give_rose Пожелавам ви една много хубава и романтична вечер  smile И вярвам, че всяка една(а и всеки друг момент) ще бъдат такива-изпълнени с хармония и обич.

Активен
Страници: 1 [2] 3  Всички   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: