Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 24, 2012, 12:03:02

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини: heartЗаписвайте присъствие за  Национална форумска среща 2012г!  heart

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: 1 2 3 [Всички]   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: Radeni е с усмивка голяма, че скоро ще стане мама!  (Прочетена 2088 пъти)

_matilda_
Ентусиаст
**
Публикации: 50

Разгледай галерията на _matilda_

« -: юли 25, 2010, 13:00:50 »

Radeni и твоя ред дойде да имаш своя темичка. 
Пожелавам ти леки и спокойни оставащи дни, бързо и безпроблемно раждане. И накрая най-важното - едно здраво бебче, което да носи много радост на теб и цялото семейство.
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 694

Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера

Разгледай галерията на krisssy

Моят сватбен албум

« Отговор #1 -: юли 25, 2010, 13:23:34 »

Ради,честита темичка,виж колко бързо се минава времето,леко раждане ти желая и здраво бебенце,хайде тук вече можеш да споделяш и показваш снимки.
Активен
radeni
Любопитен
*
Публикации: 49

Моето малко съкровище!

Разгледай галерията на radeni

« Отговор #2 -: юли 25, 2010, 14:58:00 »

О, благодаря ви много момичета! give_rose Ами колкото и да мислих че има време, май вече времето до раждането отлита. Хваща ме шубето  вече, и се моля всичко да е наред, че ми е неизвестно какво ще бъде.
Активен
wanting
Професор
Публикации: 309

Разгледай галерията на wanting

Моят сватбен албум

« Отговор #3 -: юли 25, 2010, 18:38:58 »

честита темичка  give_rose
не се притеснявай и мен ме е хванало шубето..колкото повече наближава..толкова повече го мисля  crazy
Активен
radeni
Любопитен
*

Моето малко съкровище!

« Отговор #4 -: юли 25, 2010, 21:39:29 »

Wanting, имаш ли някакви признаци за раждане, знам че трябва да има потготвителни контракции, но като цяло незнам дали ще ги разпозная, като ми е за първи път. Да те питам пише ли желязо , защото моят хемоглобин преди 2 седмици беше 101 сега ще правя пак изследвания и ще видя как ще бъде. И на теб ти желая леки дни до финала мила! give_rose
Активен
wanting
Професор
Публикации: 309

Разгледай галерията на wanting

Моят сватбен албум

« Отговор #5 -: юли 26, 2010, 12:45:01 »

ами то и на мен ми е за първи път..но мисля, че няколко пъти имах нещо като контракции или поне според лекарката са контракции    crazy
то е сякаш целия корем ти се стяга изведнъж, но после преминава smile
и моят хемоглобин е нисък и пия Феро Фолгама..в началото по 2 на ден и след две седмици стигнах долната граница, но лекарката каза да си ги продължавам..можело и по 1 на ден smile
каза да ям сурови ядки, червено месо и чист шоколад, за да не получа анемия като родя smile
Активен
vivianka
Професор
Публикации: 304

Разгледай галерията на vivianka

« Отговор #6 -: юли 26, 2010, 14:10:57 »

Radeni, честита темичка и от мен give_rose
Не се притеснявай за раждането, няма да ни пропусне. Аз също до сега не съм усещала подготвителните контракции, ама си мисля, че ще разберем като ги получим. Важното е да се чувстваме добре и да се пазим, докато се появят малките човечета. Желая ти успешни приготовления.
Активен
eliss
Професор
Публикации: 376

Разгледай галерията на eliss

« Отговор #7 -: юли 27, 2010, 11:22:38 »

Радени, честита темичка! Леки финални метри и леко раждане! Разказвай как се чувстваш, бебето рита ли много, направихте ли вече покупките за бебчо, стегна ли багажа за болницата? Може да качиш и някоя друга снимка.
Активен
radeni
Любопитен
*

Моето малко съкровище!

« Отговор #8 -: юли 27, 2010, 12:18:02 »

Благодаря ви много за подкрепата, give_rose няма как вълнувам се и се притеснявам като незнам какво ми предстои! Иначе накупихме доста дрешки за бебчо!  good Сега си лекувам гъбички с влагалищни капсули sad - макмирор, дано имат полза и ги излекуват за да родя естествено , лекарката ми казаче няма такава опасност заради тях да бъде секцио, но явно трябва поне минимално количество да останат ако не напълно, ще видим. Иначе бебчето на периоди ми прави бабунки , движи се по бавно защото му е тясно няма как! При вас как е със гъбичките имате ли и какво ви изписват срещу тях? Целувам ви по коремчетата и леки седмици до финала!
Активен
radeni
Любопитен
*

Моето малко съкровище!

« Отговор #9 -: юли 29, 2010, 13:39:28 »

Здравейте момичета, вече започват болежките я в краката я гърба, усеща се че наближава и повече ме хваща страх, някой ако има опит в раждането да драсне няколко реда за самия процес как протича.  good Предварително благодаря!
Активен
vivianka
Професор
Публикации: 304

Разгледай галерията на vivianka

« Отговор #10 -: юли 29, 2010, 15:05:39 »

Radeni, вчера rozovka ми пусня този линк http://www.moebebe.com/wp/tag/%D0%BF%D1%8A%D0%BB%D0%BD%D0%BE-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BA%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B8%D0%B5/ - има полезна информация. Най-важното е да тръгнеш спокойна към родилния дом и да слушаш лекаря и акушерките - те ще ти памагат непрекъснато. good
Активен
bori
Сватбар
Публикации: 294

колко е хубаво,когато се усмихваме

Разгледай галерията на bori

Моят сватбен албум

« Отговор #11 -: юли 29, 2010, 18:33:41 »

Честита ти ти темичка!Нека последните метри до финала да са изпълнени с по-малко болежки,повече усмивки и хубави емоции!
Чакаме снимчици на по-голямо коремче и покупки за бебока:)Разказвай как минават последните дни!А за страха-всички ни тресе,няма как:)
Активен
radeni
Любопитен
*

Моето малко съкровище!

« Отговор #12 -: юли 29, 2010, 22:41:22 »

Vivianka, благодаря ти за тази важна информация  give_rose! Все ще ми е от полза, макар че незнам как е ми е едно такова притеснително, ще се опитвам да събирам кураж. А за снимките не мога да ги кача защото са доста голям размер и не ги приема, иначе имам себе си на актуални снимки.  good
Активен
bori
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #13 -: юли 30, 2010, 08:00:42 »

Така,така щраквай се,че после ще ти е мило да се гледаш.Ние вчера точно гледахме снимки на сестра ми с корема 3 преди раждането преди 4 години и ни беше едно мило и странно! give_rose
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 834

Моят най-голям трумф:) ; Чакам те Нати

« Отговор #14 -: юли 31, 2010, 16:52:01 »

Ради, времето минава много бързо.. Искам да ти честитя наближаването на важния момент. Желая ти да родиш здраво и красиво бебече и да сте много щастливи - от това по-важно няма! give_rose kiss kiss gu6
Активен
radeni
Любопитен
*

Моето малко съкровище!

« Отговор #15 -: юли 31, 2010, 21:24:46 »

Благодаря ти, много се вълнувам и ме е обзал някакъв страх от раждането, дано всичко е наред! Имам нужда от подкрепата ви! good give_rose
Активен
Ognena
Сватбар
Публикации: 248

Разгледай галерията на Ognena

Моят сватбен албум

« Отговор #16 -: юли 31, 2010, 21:53:13 »

Честита темичка, Radeni, пожелавам ти спокойни последни дни до срещата с бебо, а после много леко раждане и здраво бебенце.
За страха от раждането, особено ако е първо, май при всички го има под една или друга форма, но трябва да мислим позитивно girl_wink. Иначе какво стана с гъбичките, оправи ли се?
Активен
radeni
Любопитен
*

Моето малко съкровище!

« Отговор #17 -: август 01, 2010, 15:11:35 »

Благодаря , много се радвам като имам подкрепата ви! give_rose И на теб също желая леки седмици до финала и накрая едно голямо щастие! smile
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ

« Отговор #18 -: август 01, 2010, 22:28:50 »

Не се страхувай от раждането (макар че знам, че няма да спреш само защото ти го казвам) girl_wink, сега вече като жена, която го е преживяла и то онова "нормалното" раждане мога да ти кажа, че се преживява и че живота започва след като родиш. Хайде стискам палци да мине всичко наред и скоро да се похвалиш с хубава новинка.
Активен
КатиНка
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2469

Разгледай галерията на КатиНка

« Отговор #19 -: август 02, 2010, 23:46:51 »

Честита тема Radeni  Bravo Bravo Bravo Остави го този страх някъде, само може да ти пречи в нагласите за раждането. malinkata правилно ти е написала, че се преживява. Всъщност забравя се на мига, в който бебо се появи. Трудното започва после, за него се подготви Wink За да се окуражиш, чети постовете на родилите вече мамчета от форума, всяка е разказала за раждането си. Леки оставащи дни ти желая, а снимки можеш да качиш на друг сайт и така да ни покажеш подготовката за бебо и коремчето Wink 
Активен
radeni
Любопитен
*

Моето малко съкровище!

« Отговор #20 -: август 03, 2010, 00:41:04 »

Благодаря и на теб, Кате за пожеланията,  give_rose а бе настройвам се с положителна нагласа, но все си имам грам притеснение. Иначе съм накупила доста дрешки , аксесоари за бебчето  good, кошарката съм я капарирала за след като се роди, количка също тогава ще купуваме. Сега си лекувам тези гадни гъбички, дано минат навреме, че ми е много кофти притеснено така! Във фейсбука имам снимки с коремчето, ако искаш там ме вижте smile.
Активен
rosit@
Баш Майстор
**
Публикации: 1858

Разгледай галерията на rosit@

Моят сватбен албум

« Отговор #21 -: август 03, 2010, 02:50:02 »

Честита темичка и от мен Radeni! give_rose
Желая ти безпроблемно и много бързо раждане и да гушнете много здраво бебче! heart
Покажи ни покупките за бебчето...а ще ни пуснеш ли и линк за снимките във фейса? blush
Активен
radeni
Любопитен
*

Моето малко съкровище!

« Отговор #22 -: август 03, 2010, 09:57:20 »

Ето го и моя профил във фейсбука smile! http://www.facebook.com/#!/rzheleva
Активен
rosit@
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #23 -: август 03, 2010, 14:30:05 »

Radeni милa...аз ти отварям профила,но невиждам снимките с коремчо!Явно,защото несъм ти в приятелите! nea
« Последна редакция: август 03, 2010, 14:31:42 от rosit@ » Активен
bori
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #24 -: август 04, 2010, 11:57:54 »

Много сладко коремче!Страхотно изглеждаш,мила!Ама аз ги намерих просто:) Роси е права,че сигурно те няма да могат да ги видят.Дай и рзширението:)
Активен
eliss
Професор

« Отговор #25 -: август 04, 2010, 12:59:35 »

Радени, не мога да те видя, като ида на линка и ми отваря моя фейсбук crazy
Активен
radeni
Любопитен
*

Моето малко съкровище!

« Отговор #26 -: август 04, 2010, 13:23:48 »

http://www.facebook.com/rzheleva#!/rzheleva?v=photos ,пробвайте с този линк , и ако не става ме намерете с името Rada Zheleva Zheleva във фейсбук. smile
Активен
radeni
Любопитен
*

Моето малко съкровище!

« Отговор #27 -: август 06, 2010, 20:35:26 »

Какво стана момичета, видяхте ли снимките ми във фейсбука? smile
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ

« Отговор #28 -: август 07, 2010, 16:33:05 »

Аз ги видях - страхотно изглеждаш.
Активен
radeni
Любопитен
*

Моето малко съкровище!

« Отговор #29 -: август 10, 2010, 00:03:37 »

Благодаря мила  smile!Сега важното е да мине леко раждането и да се родим живи и здрави!!!
Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 583

Г-жа Ангелова

Разгледай галерията на ♥_Veni_♥

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: август 10, 2010, 02:32:05 »

Radeni, мила честита темичка.Леки финални метри и едно леко и безпроблемно раждане  give_rose
Активен
bori
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: август 10, 2010, 06:33:08 »

Още ония ден щях да ти пускам една статийка,но съм забравила.Давам я сега,дано ти помогне малко да си по-спокойна! http://www.moetodete.bg/bremennost/p3_3497_0.html  give_rose
Активен
radeni
Любопитен
*

Моето малко съкровище!

« Отговор #32 -: август 10, 2010, 23:36:59 »

Благодаря ти мила за статията, да тя е написана много красиво, но всъщност всички знаем че раждането е мноого сложен и важен за нас жените процес, и наистина трябва да сме силни и издръжливи за срещата с най-важното човече в нашия живот - нашите рожби! Много целувки на всички по коремчетата, че н еостана никак време до ражданията ни! good heart
Активен
radeni
Любопитен
*

Моето малко съкровище!

« Отговор #33 -: август 15, 2010, 22:59:23 »

Момичета все още си кротуваме в коремчето на мама smile и сме 2 в 1.Иначе всичко е наред засега, моля се раждането да мине бързо и леко, че о неизвестното много ме е страх и като чувам разни неща, но различно е при всяка жена,така че това малко ме успокоява! good
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ

« Отговор #34 -: август 16, 2010, 18:01:08 »

Ради, как сте с бебчо? Готови ли сте с всички покупки вече?
Активен
radeni
Любопитен
*

Моето малко съкровище!

« Отговор #35 -: август 16, 2010, 18:12:33 »

Добре сме, всичко най-важно е купено вече, все още сме 2 в 1 и все още ме е шубе. Няма как докато не дойде раждането дай Боже да е леко няма да съм 100 % спокойна.
Активен
radeni
Любопитен
*

Моето малко съкровище!

« Отговор #36 -: август 20, 2010, 14:45:54 »

Привет мили момичета, ние все още сме 2 в 1 и пак чакаме и пак съм в напрежение как ще мине всичко...
казвайте при вас как минаваше раждането, то всяко раждане е различно, но все пак. Точно сега преди раждането имам обилно течение и се подсичам долу sad, мажа го със Судокрем, ще видим ще мине ли.
Активен
rosit@
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #37 -: август 23, 2010, 12:25:47 »

Radeni упорито май си е вашето бебче...не му се излиза и това е! Girl_hide
А няма ли да ни покажеш поне част от покупките за бебчо? blush
Активен
bori
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: август 25, 2010, 20:11:12 »

Имам честта да ви съобщя,че Ради е родила днес син Александър 3640гр.
Да ти е жив и здрав малкия сладур,мила!Много да ви радва,да е вашата гордост и опора!Да расте жизнено и щастливо детенце!На татито НАЗДРАВЕЕЕЕЕЕ! А на теб-бързо възстановяване!
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
Публикации: 753

Разгледай галерията на merilen

Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: август 25, 2010, 22:53:28 »

Radeni, честит син! Да расте здрав, умен, щастлив и много да ви радва  give_rose Леко и бързо възстановяване, за да се наслаждаваш пълноценно на всеки момент с малкия Александър smile
Активен
Ani
Професор
Публикации: 301

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: август 26, 2010, 14:48:52 »

Честито,Radeni ! Да е жив и здрав и много послушен малкият Александър!Бързо възстановяване и много, много щастливи мигове с малкото съкровище!
Активен
eliss
Професор

« Отговор #41 -: август 26, 2010, 17:48:36 »

Радени, честит първороден син! give_rose give_rose give_rose Да ви е жив и здрав малкия Александър,  да ви прави горди родители; да ви донесе много щастие и радост! Скорошно възстановяване на теб!
Активен
rosit@
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: август 27, 2010, 19:48:20 »

Честит първороден син,мила Ради!Да ви е жив и здрав, да расте умен и щастлив,да е гордостта на мама и на тати. give_rose give_rose give_rose
На теб ти пожелавам скорошно възстановяване и много скоро да си отново сред нас,за да ни покажеш малкия Александър и да ни разкажеш как мина раждането,защото знам,че много се притесняваше за него! Girl_hide

Активен
Боги
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2070

I can't live in a world, where you don't exist...

Разгледай галерията на Боги

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: август 28, 2010, 15:55:25 »

Честит син мило семейство!!!
Нека малкият Александър бъде здрав и с гордост да носи името си, да има много успехи през целия си живот, и всеки ден да ви прави горди родители give_rose
Скорошно възстановяване на мам и на таткото  CHEERS Чакам радказ и снимки........

* new-baby-boy-dj.jpg (50,02 KB, 300x300 - видяно 49 пъти.)
Активен
Страници: 1 2 3 [Всички]   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: