Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 24, 2012, 12:01:51

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини: heartЗаписвайте присъствие за  Национална форумска среща 2012г!  heart

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 13   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: Вече и krisssy е мама на малък принц!  (Прочетена 9642 пъти)

vivianka
Професор
Публикации: 304

Разгледай галерията на vivianka

« Отговор #30 -: юли 28, 2010, 11:45:44 »

Криси, пази се повече тогава и излизай само с компания навънка. И на мен от вчера ми е странен корема, снощи ме боля странно и днес реших никъде да не ходя и да си стоя в къщи. Най - вероятно си имам и подготвителни контрации, ама като досега не съм знаела как се усещат не съм сигурна какво точно чувствам. Още малко ни остава май blush
Не знам при теб бебо как е - хълца ли, при мен всеки ден, понякога и по два пъти. pardon
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 694

Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера

Разгледай галерията на krisssy

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: юли 28, 2010, 11:52:13 »

хаха,не знам Vivianka,аз не усещам да хълца,това ми е много интересно,а за контракциите,казах на моята докторка,че не винаги ги различавам,защото по принцип коремът ми си е много опънат и имам чувството,че ще се пръсне и понякога и бебето като се намести някак си,ми се втвърдява,та не мога да разбера кога са контракции и кога то се опъва нещо вътре
Активен
vivianka
Професор
Публикации: 304

Разгледай галерията на vivianka

« Отговор #32 -: юли 28, 2010, 12:39:33 »

Ами за хълцането, знам, че така се подготвят за дишането май, ако не съм в грешка. Аз го усещам - като хълца все на едно и също място се усеща на равен интервал от време подскачане на корема от вътре. Представи си ти като хълцаш как ти трепва корема - това прави и бебчето и се усеща. Много е забавно smile
Активен
Рубин
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2080

Обожавам семейството ми!!!

Разгледай галерията на Рубин

« Отговор #33 -: юли 28, 2010, 13:53:03 »

За хълцането да споделя-Михи хълцаше от към 6 месец  корема ми!!!!Направо ме разсипваше,особенно вечер щом си легна и се почваше едно подкачане,ритмично!Аз знам,че е от развиването а добчетата,от течноста....А,бе само да допълня,че след ато се роди пак същата работа,хълца си детето! pardonИ аз съм била така като малка.Ама си беше доста забавно в коремчето ми,де...
krisssy ,щом не ги различаваш значи не с сериозни,това бяха и думите на моята доки и наистина беше тъй!Родилните са....(нямам определение).При мен беше като менструална болка,умножена по 1000000... +болка в кръста!Ама да ти кажа и ти ще го усетиш това-дори и по реме на болките чувството че ще ставаш мама е прекрасно!
Сега се подготвяш с тези контракции.
Целувки  от нас! heart
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1019

« Отговор #34 -: юли 28, 2010, 15:13:19 »

vivianka, да не пълня темичката на krisssy, ама тук е мястото - и моят бебок много хълца, и особено вечер. Понякога кротичко и леко, понякога едва ли не цялото ми тяло подскача  pardon.

krisssy, и аз не мога да различа кога е контракция подготвителна, кога се опъва коремът ми от ритането и бутането, защото и мен ме стяга и втърдява, като рита. Питах една приятелка, която наскоро роди, и тя ми каза: Повярвай, като почне, ще разбереш, че почва раждането, а не е нещо друго. Та си чакаме, малко остана и при теб, и при нас.

Стаята ви е просто чудесна, всичко е изпипано в един стил - стени, пердета. Кажи ми моля те откъде купихте стикерите? Ние сме се насочили към тапет на едната стена с легълцето и латекс на останалите, но все пак да имам информация  give_rose.
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: юли 28, 2010, 18:02:10 »

Розовка,аз бях писала,стикерите ни ги проектира една приятелка и после ни ги разпечата в една рекламна агенция,не сме ги купили готови.
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1909

Аз дочаках своето първо малко чудо!

Разгледай галерията на Рени

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: юли 28, 2010, 20:01:37 »

Криси, извинявам се, ако вече си казала, но съм пропуснала кой ще ти е щъркелчето и имате ли си вече избрано име?

За стаята нямам думи. Страхотна е girl_in_love
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #37 -: юли 29, 2010, 12:11:50 »

Ами Рени,аз щъркелче още не съм си избрала,пък и не знам как става,да пиша на някой на лични ли?
А за името сме избрали,но ще кажа след раждането,не от суеверие.
Активен
bori
Сватбар
Публикации: 294

колко е хубаво,когато се усмихваме

Разгледай галерията на bori

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: юли 30, 2010, 05:09:15 »

Криси,леки метри до финала,който съвсем се вижда!Много леко и безболезнено раждане и да си гушкаш скоро малкото сладко пухче!
Стаята-нищо не мога да кажа освен,че  е разкошна!А като се напълни и с цялата ви любов ще сияе още повече!
А ти изглеждаш много добре!Браво! Bravo
За хълцането-аз само 2 пъти съм успяла да различа,така че явно не всички бебоци показват тази екстра:)
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1909

Аз дочаках своето първо малко чудо!

Разгледай галерията на Рени

Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: юли 30, 2010, 08:16:40 »

Да, Криси, избираш си момичето, което искаш да ти е щъркелче и му пишеш ЛС, за да го питаш дали е съгласно. Ако е съгласно си разменяте мобилните номера и готово. Като родиш му пращаш смс, че си родила и то съобщава на нас.

За името ще изчакам търпеливо още малко, за да го науча. girl_wink
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: юли 31, 2010, 12:34:50 »

Момичета искам да ви попитам,предварително ли трябва да си избера педиатър и идва ли на посещение вкъщи след изписването?
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1022

Мама на сладко бебе Ивелина

Разгледай галерията на hukuta

Моят сватбен албум

« Отговор #41 -: юли 31, 2010, 12:53:47 »

Честита темичка и леки финални метри  give_rose

Да, предварително си избираш педиатър и е хубаво да го предупредиш  Wink Като родиш му се обаждаш или като ви изписват и негово задължение е да ви навести у дома до 2 дни след изписването, да прегледа бебчето и да ти даде някой друг съвет, както и да си събере документите, които трябва да оформи за новия си пациент  good
Активен
КатиНка
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2469

Разгледай галерията на КатиНка

« Отговор #42 -: юли 31, 2010, 14:32:35 »

krisssy, пропуснала съм да напиша колко е хубава детската стая, която сте подготвили  Bravo Стикерите са много идейни и са много красиви, поздравления  Bravo

hukuta те е ориентирала за педиатъра, точно така е. За домашно посещение взимат 20 лв. В момента лекарите са масово по отпуски, така че се ориентирай по-скоро. Успех мило мамче!!!
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: юли 31, 2010, 15:33:57 »

Благодаря за бързите отговори,аз си се размотавам още,но вече от понеделник ще я свърша тази работа да съм спокойна,
А не знаех,че се плаща за посещението,мислех си,че е безплатно blush
Той всъщност какво точно прави,преглежда бебето,дава ти някакви съвети,препоръки?!,аз такова нещо си представям.
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1022

Мама на сладко бебе Ивелина

Разгледай галерията на hukuta

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: юли 31, 2010, 16:09:03 »

Да, точно както си мислиш е  good И аз бях забравила, че за домашния преглед си платихме  blush (май, защото все още не е записано бебето, но не съм много сигурна или просто, защото идва у дома  pardon)
И аз се присъединявам с аплодисменти за бебчовската стая  Bravo прекрасна е  Girl_hide направо ми иде аз да дойда да живея в нея  blush
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 13   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: