Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 10, 2024, 03:33:20
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на bubu_123 - 21.08.2010
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
Всички
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на bubu_123 - 21.08.2010 (Прочетена 26325 пъти)
asseto
Сватбен ГУРУ
Отг: Сватбата на bubu_123 - 21.08.2010
«
Отговор #75 -:
август 27, 2010, 10:10:33 »
Честито, честито, честито!!!
Да сте много щастливи и все така влюбени!
Не се ядосвай за халките, важното е, че са ви направили нови. При нас пък се оказа, че на Мишо му е голяма, и то доста, макар че мери два пъти, преди да ги вземем.
Ще чакаме снимките от Любо, присъединявам се към мнението ти за него!
Активен
roxanne
Професор
Публикации: 329
«
Отговор #76 -:
август 27, 2010, 10:18:07 »
Bubu, честито!!!
Сватбата ви е била разкошна, а ти си изключително красива булка!
Дано запазите тази уникална емоция в сърцата си, за да ви топли в моментите, когато битовизмите ви застигнат. И дано винаги бъдете толкова усмихнати и влюбени, както на сватбения си ден!
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #77 -:
август 28, 2010, 21:44:25 »
Според мен този златар трябва хубаво да го насолиш! Как може такова нещо? Има тема за свършената и несвършената работа, нали знаеш?
Активен
bubu_123
Сватбар
Публикации: 227
«
Отговор #78 -:
септември 06, 2010, 17:57:27 »
Здравейте, девойки! И меденият месец мина бързо и неусетно. Прекарахме страхотно като изключим, че се разболяхме, но то от нас това може да се очаква
Бяхме на Мармарис, много е красиво там. Разбира се имахме и доста перипетии докато стигнеме - забавяне от 3 часа на граница, рейса ни се счупи
, забърсахме една маршрутка в Кушадъсъ и нкарая взривяваха и някакви скали до пътя, та трябваше да чакаме да разчистят. Трябваше да стигнем към 10-11ч наобяд в хотела, а отидохме към 15,30ч. Ама какво да се прави - каръчковци сме си.
Качих малко снимки от сватбата в албума. Надявам се скоро да имам и малко повече време и да попиша, и да почета, че ми е домъчняло за вас!
Активен
Bademka
Ентусиаст
«
Отговор #79 -:
септември 06, 2010, 18:27:05 »
Честито!Желая Ви много дълъг семеен живот и да сте все така щастливи,колото сте били в деня на сватбата!Била си разкошна булка!Всичко което видях е мноооого красиво!!!!
Активен
Milataaa
Професор
«
Отговор #80 -:
септември 06, 2010, 18:36:17 »
Страхотни снимки:) Много красива булка си била:)
Бих искала да те помоля, ако не те затруднявам да ми напишеш с коя агенция бяхте на Мармарис, кой хотел и въобще доволна ли си, ние тези дни вече трябва да решим с коя агенция да потегляме натам и кой хотел да изберем. Благодаря ти предварително:)
Активен
asseto
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #81 -:
септември 07, 2010, 10:16:46 »
Бубу, прекрасна булка си била! Супер снимки, Любо отново е бил на висота.
И като гледам, сме се снимали горе-долу на едни и същи места и ние, и вие.
Активен
bubu_123
Сватбар
«
Отговор #82 -:
септември 08, 2010, 08:25:50 »
Благодаря ви! asseto то в този район местата за снимки общо взето се припокриват. Ние срещнахме още една булка по пътя. А от далече видяхме още 1-2. Не е като да нямаше сватби на 21.08
Активен
mstoqnova
Професор
«
Отговор #83 -:
септември 08, 2010, 11:30:38 »
Снимките са СТРАХОНИ, а ти си ПРЕКРАСНА булка
Активен
bubu_123
Сватбар
«
Отговор #84 -:
септември 08, 2010, 12:29:14 »
Благодаря ти mstoqnova.
Да ви кажа още съм превъзбудена от сватбения ден. Сигурно не минава и ден без да си разгледам част от снимките, още повече че все още ги коментират във фейсбук
В началото като видях снимките и им намирах по някое дребно косур4е, но с всяко гледане си ги харевам все повече, защото преживявам деня отново и отново
Нямам търпение да ни стане видеото, а сме си поръчали и фотокнига от фотографа, но той вчера каза че още не я е поръчал, а аз вече нямам търпени.
Малко ще разкажа за медения месец. Бяхме в Мармарис в хотел GREEN NATURE RESORT AND SPA. Искам с две ръце да го препоръчам на всички търсещи си хотел там. Лично според мен е на идеално място - в гората. Не е много близо до центъра, но не е и прекалено отдалечен, в смисъл пеша си се стига. Идеален е за почивка. И сега след рекламата, която направих да разкажа малко и за преживяванията
Ходихме да се гмуркаме с водолазни костюми. Направихме 2 гмуркания - първото беше ужасно. Страшно много болят тъпанчетата, въобще незнаеш какво да правиш, въпреки инструктажа, не можеш да дишаш като хората, заради налягането. На мен долу ми отплува това от което дишаш и пъровото, което си помислих беше "О не, пак на мен". Учудващо не изпаднах в паника и се оправих без да се налага да изплувам
Дадоха ни и да храним рибките с хляб под водата, беше много яко. На мен малко ми преклаиха с тежестите и паднах като камък на дъното. После уж обикаляхме да плуваме, но аз си одрах колената отвсякъде, защото все потъвах надолу
Много се чудехме дали да се гмурнем втори път и добре че се съгласихме, вторият път вече беше много яко. Незнам дали, защото вече знаеш какво да очакваш, но наистина си плуваш и разглеждаш какво се случва около теб.
Ходихме на острова на костенурките и дори видяхме костенурки
Предишният ден ходиха едни от нашия хотел и не видяли. Те са огромни. Тази която видяхме беше по-дълга от метър. После бяхме на кални бани и се омазахме буквално като прасета.
Наистина изкарахме едно страхотно море. Вече нямам търпение пак да повторим. Беше едно страхотно продължение на сватбата. Само където като всичко хубаво и това свърши бързо. Уж бях 3 седмици отпуска, а все едно съм била има няма една.
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд
«
Отговор #85 -:
септември 08, 2010, 12:33:32 »
bubu_123
, страхотно звучи разказът за меденото месече!
Браво на вас!!!
Активен
Milataaa
Професор
«
Отговор #86 -:
септември 08, 2010, 20:54:06 »
Страхотен меден месец:)))))))))))))))Размечтах се:)
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
«
Отговор #87 -:
септември 14, 2010, 14:15:39 »
bubu_123,
пожелавам ви много щастлив съвместен живот!
Страхотни снимки! Да поздравите фотографа.
А за фотомоделите - нямам думи просто. Толкова сте непринудени, усмихнати, красиви.......
И недей да ни замазваш очите само с разказче за медения месец, ами идвай бързо да разкажеш как мина сватбения ден
Активен
bubu_123
Сватбар
«
Отговор #88 -:
септември 14, 2010, 15:14:40 »
lionelsa благодаря ти много! Аз поразказах малко от малко как мина самата сватба, но някак си така и не свикнах да пиша особено дълги постове. Чувствам се все едно сама си говоря
Даже и това, което съм написала ми е страшно много
Важното е, че мина. И то мина прекрасно, въпреки някои недоразумения, но честно казано аз очаквах повече стресови ситуации.
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #89 -:
септември 18, 2010, 16:51:40 »
bubu_123, сега успях да разгледам снимките и мога да кажа само - много си сладка! Много хубави младоженци, но ти особено си много сладка булка! Виждам си преживяла и първото си гмуркане, хаха, лудо е, нали? Не е за всеки, но си има и своя чар! Аз много обичам да се гмуркам! Имали сте изглежда чудесен меден месец, браво!
Активен
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
Всички
Нагоре