Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 06:40:18

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Дреболийки - 12  (Прочетена 205824 пъти)

soulless
Сватбен ГУРУ
Публикации: 619

Моят сватбен албум

« Отговор #240 -: февруари 28, 2011, 10:25:30 »

Аз пък да похваля фирмата, която ми прави голяма част от дреболийките - Стемац smile Много съм доволна от тях - цените им са приемливи, а изработката - много прецизна. Особено ме радва при тях това, че предлагат цели сватбени комплекти и нещицата не изглеждат купувани "на парче" *THUMBS*Ще кача снимки скоро, като намеря временце Wink
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779

Моят сватбен албум

« Отговор #241 -: февруари 28, 2011, 12:57:55 »

Shosheto, браво, отлично си се справила, на мен и в този вариант с квадратчето ми харесват smile можеш ли да споделиш как точно се справи с изработката, изглеждат професионално направени! Мисля и аз да се пробвам, но ми изглежда много трудно sad Може и на лични да ми обясниш, за да не разводняваме темата!
Активен
shosheto
Любопитен
*
Публикации: 34

« Отговор #242 -: февруари 28, 2011, 23:47:32 »

Благодаря ви за мненията момичета  give_rose
Това са само пробните моделчета, ще има някои промени. Ще ви покажа крайният вариант, когато ги направим.
lawyer направата на тези покани не е толкова сложно. Най - големият ни проблем в момента е намирането на подходяща дантела. На лични ще ти изпратя да видиш как се правят табелките с имената на гостите и всъщност от къде взехме идеята.  smile
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**
Публикации: 1505

Моят сватбен албум

« Отговор #243 -: март 01, 2011, 02:46:42 »

shosheto, страхотни са!!! Bravo Да те питам - от къде взе дантелата? И на мен ми трябва, а нищо хубаво не мога да намеря. sad
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #244 -: март 01, 2011, 13:33:12 »

Shosheto, възхищавам се на сръчните бъдещи булки като теб (които не са като мен с две леви ръце blum) - продължавай в същия дух, дано скоро намериш подходящи материали smile

Аз пък качих малко снимки на моите късметчета, кошничката за тях, възглавничката за пръстените - в галерията ми са smile
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #245 -: март 01, 2011, 20:23:02 »

Не, мила, за жалост наистина съм схваната в ръцете (добре, че поне с фотоапарата съм по-добра blum) - всичко е поръчано от една фирма за подобни неща, казва се Стемац. И аз много си харесвам всичко дребно дотук, радвам се, че и на теб са ти харесали нещицата, пък и снимките blum
Активен
shosheto
Любопитен
*
Публикации: 34

« Отговор #246 -: март 02, 2011, 00:35:11 »

Monikamaria намирането на хубава дантела е непосилна задача. Ние имахме едни малки парчета и използвахме тях за мострите.Сега сме в търсене да купим такава за поканите.Ако намеря някъде хубава дантела ще кажа :-)
soulless много хубави неща си имате. Поздравление за избора  Bravo
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859

Моят сватбен албум

« Отговор #247 -: март 02, 2011, 11:41:44 »

Не знам за кой град говорите, аз лично за Варна знам, миналата година търсих и аз. На Пискюлиев към Колхозния пазар като тръгнете, в началото почти на улицата, вдясно. До него има цветарски магазин...
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**
Публикации: 1505

Моят сватбен албум

« Отговор #248 -: март 03, 2011, 18:16:19 »

Все забравям да уточня, че говоря за София. Извинявам се. blush Иначе ето един сайт с дантели, но някак не са това "моите" дантели.  scratch one-s head
http://bomi-bg.com/index.php?m=320&prodid=344&product_name=%C4%E0%ED%F2%E5%EB%E8&lang=1 Отстрани има още модели.
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
Публикации: 725

Моят сватбен албум

« Отговор #249 -: март 07, 2011, 21:12:39 »

Момичета, в сряда съм в София. Ще ходим в клиника Доверие. Къде можем да пообиколим за сватбени нещица? Тюл, панделки, покани, хартии за покани... И да не е на др край на града, че не сме особено добре запознати с града.
Книжарница Слънчогледи къде се на мира?
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #250 -: март 08, 2011, 11:22:16 »

Posum, ето карта къде е Слънчоглед - дано намериш каквото ти трябва smile

* Slynchogled.GIF (65.1 KB, 896x560 - видяно 377 пъти.)
Активен
renirenova
Любопитен
*
Публикации: 37

« Отговор #251 -: март 13, 2011, 13:58:14 »

danceg
Момичета, аз си имам вече ритуални свещи  yahoo
Страхотни са просто, много им се радвам  smile

* P3130024.JPG (72.62 KB, 768x1024 - видяно 387 пъти.)
Активен
shanny
Ентусиаст
**
Публикации: 125

« Отговор #252 -: март 14, 2011, 10:24:27 »

Качих и аз най-накрая малко снимчици от моята работилница smile извинявам се за качестовото, ама това имах под ръка smile

Бурканчетата за мед от Белослав са два вида - едните са като кремовете на Дева ако се сещате / едни с лек оранжев ръб под капачката/ - които не стават за целта според мен. Другите са по-хубави, но тъй като майка ми ходи да ни взима гарафите /ние си ги поръчахме вместо шишета за ракия/ нямаше как да ги снимам.... все още се чудим дали това да е подаръка за гостите /мед в малки бурканчета/, ако остане на този вариянт следващия път като ходим ще ги щракна.... иначе имат малки високи шишенца като за розово масло, не съм измислила обаче за тях приложението...
Активен
renirenova
Любопитен
*
Публикации: 37

« Отговор #253 -: март 14, 2011, 12:43:24 »

Благодаря, soulless  give_rose
Взех ги от малкия ЦУМ, ет.2. Можело и по интернет да се поръчат  smile
Активен
Morning_Flower
Сватбар
Публикации: 279