Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

февруари 11, 2012, 12:53:06

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Свети Валентин: 

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 14   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: malinkata е вече мама и за нея това е радост най-голяма!  (Прочетена 8188 пъти)

malinkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 799

Моят най-голям трумф:) ; Чакам те Нати

« Отговор #120 -: юли 31, 2010, 17:01:40 »

Момичета, след дълъг половинмесечен престой в болницата с бебчо ние отново сме си вкъщи. Пораснали сме и знаем много нови номерца. Моля се всичко да е наред и да не ни се налага скоро пак да влизаме в болницата. Иначе сега е добре, вече излизаме на разходки - в количката все спи  pardon, харесва къпането, заглежда се и гука, а като огладнее е като тигърче и си иска млякото веднага на момента  heart heart. Тези дни като ми остане повече време ще разказвам за всичко около нас по-подробно. Пращаме ви усмивчици
Активен
moyra
Професор
Публикации: 405

Разгледай галерията на moyra

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: юли 31, 2010, 20:41:53 »

Малинче,откога ви чакам Girl_hide Добре дошли вкъщи danceg
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 694

Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера

Разгледай галерията на krisssy

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: юли 31, 2010, 21:19:55 »

BravoМного се радвам за хубавите новинки около вас,от тук нататък само хубави неща да се чуват.
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ

« Отговор #123 -: август 01, 2010, 22:32:26 »

Гери, бяхме близко до вас (на пещерско шосе) чак си мислех да ти се обадя да се видим, че престоя ни в болницата беше доста дълъг. И аз силно се надявам и се моля сега нещата да вървят добре макар че знам че не е изключено пак да ни приемат там, но поне да не е скоро. Имаме нови снимки така че тези дни ще кача да го видите големия ми мъж.  Girl_hide
Активен
moyra
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: август 01, 2010, 22:41:37 »

Не е приятно по болниците,но нали е за добро,важното е да сте добре Baby_b Като закрепите положението и се успокоите ще запознаем бебоците air_kiss
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ

« Отговор #125 -: август 06, 2010, 17:24:39 »

Ние вчера бяхме при докторката ни да ни бият имунизация(най-накрая, че малко да се успокоя, че правихме тепърва хепатит 1) и тя от любопитство претегли Влади вече е 4700 кг. и е 57 см. Има страхотен апетит smile
Активен
КатиНка
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2469

Разгледай галерията на КатиНка

« Отговор #126 -: август 07, 2010, 00:49:45 »

malinkata, защо пак в болница мило мамче и толкова дълго?!? Всъщност няма значение, важното е, че вече сте си вкъщи и сте добре и бебко видимо расте и на дължина и на килограми Wink Покажи ни го малкото лакомо тигърче и разказвай как сте smile Дано не ви се налага повече ...  Good luck
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ

« Отговор #127 -: август 07, 2010, 16:31:42 »

Ето го Влади от преди няколко дена.
Кате, бебчо се роди с проблем и му правиха операция на хранопровода. Операцията мина успешно, но си имахме и нормалните за случая усложнения покрай нея затова ни приеха втория път. За съжаление знам, че това няма да е за последно, но поне се моля да не е скоро. В понеделник сме на контролен преглед и се надявам да ми кажат добри новини. 
Относно храненето вече малко се притеснявам тъй като проблема му е с хранопровода той до скоро ядеше по-малко от децата на неговата възраст, но през последните 2 седмици настигна нормалното количество от 120 мл.,  че дори и реве за още, а дори не сме минали на 5 хранения - още кара с 6. Не знам дали да се притеснявам.. Кажете по колко ядът вашите бебчета - ние сме на АМ?

* IMG_0809.JPG (69,21 KB, 800x600 - видяно 19 пъти.)
Активен
vanyusha
Сватбар
Публикации: 273

Разгледай галерията на vanyusha

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: август 07, 2010, 17:10:01 »

Ох, душичка малка  heart heart malinkata, много ти е сладко детенце  girl_in_love Стискам палци всичко да е наред на контролния преглед и да не ви се налага никога повече да ходите в болница!
Браво на Влади, че си хапва толкова добре. Ние сме на кърма, но бях засичала когато Мартин беше на около месец, че яде около 100 мл. И още сме на 7 хранения, като това в 12 часа се го отказа сам. Защо бързаш толкова да му ги намаляваш? Ако не е препоръка от докторите, не се притеснявай, че има 6 хранения. Той като си реши, ще си го спре сам.
Целувки на малкото ангелче  gu6 gu6
Активен
rosit@
Баш Майстор
**
Публикации: 1847

Разгледай галерията на rosit@

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: август 09, 2010, 20:55:03 »

malinkata първо искам да ти кажа,че малкия Влади е просто прекрасен! girl_in_love girl_in_love girl_in_love
Аз съм убедена и вярвам,че на контролния преглед новините ще бъдат много хубави и вярвай го и ти! good А за храненията аз все си мисля,че щом едно бебче си хапва толкова добре значи всичко е наред и на него си му е добре...не е ли така? blush Целувки и гушки и за двамцата ви  gu6 и ще чакам новините от прегледа и ако може още малко снимчици. blush
Активен
moyra
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: август 09, 2010, 23:58:43 »

Малка душица girl_in_love много е сладък Влади и ми изглежда кротичък Girl_hide или само заблуждава blum
Активен
КатиНка
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2469

Разгледай галерията на КатиНка

« Отговор #131 -: август 10, 2010, 16:59:24 »

Сладък Влади, прилича ми на малко врабче Wink malinkata, наш бебо се храни около 7 пъти на ден на поикване, но и ние сме на кърма и не знам дали има някакъв критерий. На вас може би са ви казали колко трябва да хапва Влади заради операцията или не са?! А той щом иска още радвай се, ще дръпне бързо напред. Дано наистина не ви се налага влизане в болница, нека всичко си остане зад гърба ви. Очаквам и аз да чуя хубави новини след контролния преглед и стискам палци. 

malinkata, а вие като правихте ФМ, видя ли се проблем при хранопровода? 
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ

« Отговор #132 -: август 12, 2010, 14:07:25 »

Момичета, благодаря ви. Наистина доктора беше доволен, каза, че за сега сме добре. Следващия път ще ходим в началото на септември , за да му правят нови изследвания. Аз също смятам, че едно дете като си хапва хубаво това е за добре. На мен лекаря ми каза да намалявам храненията постепенно и разбира се при положение, че и Влади е съгласен.
moyra, много ми е спокоено и весело бебче. Плачи само когато го боли коремчето от колики или се събужда гладен.
КатиНка, по принцип се вижда, но лекаря при когото я правих не е видял нищо  beating. Влади в болницата въобще не наддаваше, но сега започна и е 5 кг. което ми казват, че е добре. Ще кача и нови снимки - утре, че нали правим 2 месеца Birthday
Активен
Ognena
Сватбар
Публикации: 248

Разгледай галерията на Ognena

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: август 12, 2010, 16:55:31 »

Милото бебче heart, дано не му се налагат повече такива "приключения". И браво на малкия юнак, че си хапва и расте good. Честита му двумесечинка в аванс и ще чакаме снимки от мама smile.
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ

« Отговор #134 -: август 12, 2010, 17:36:57 »

Мерси, Ognena и аз се надявам. Даже мисля утре да отида до църквата да попитам какво да правя, че точно на 40 ден още бяхме в болницата и не му е правена чиста молитва, а мисля, че е важно
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 14   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: