Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 24, 2012, 07:14:43

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини: heartЗаписвайте присъствие за  Национална форумска среща 2012г!  heart

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 15   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: malinkata е вече мама и за нея това е радост най-голяма!  (Прочетена 9062 пъти)

Ognena
Сватбар
Публикации: 248

Разгледай галерията на Ognena

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: юни 21, 2010, 20:22:25 »

malinkata, всички сме с теб и стискаме палци всичко да мине възможно най-бързо и добре за бебо! Опитай се да бъдеш силна в този труден момент и да си до него с цялата си вяра и позитивизъм! Прегръдки от нас с бебчо Good luck
Активен
flower84
Професор
Публикации: 370

Разгледай галерията на flower84

« Отговор #91 -: юни 21, 2010, 22:30:21 »

Малинката честит син и от мен, много се извинявам, че чак сега, но съм се заблудила тъй като заглавието на темата ти не е сменено, както и да е, това не ми е оправдание. Миличка ти си силна, бебчо ще е наред, имаш стиснатите ми палчета, желая бързо възстановяване и на двама ви! Скоро да изпишат бебчо и да се приберете у дома, където убедена съм ви очаква много обич! Желая на малкото ти съкровище най-прекрасното детство, много здраве и много късмет и по-малко да ядосва мама и тати! Много силно те прегръщам!

Кураж, всички сме с теб!
Активен
Вероника
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3503

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: юни 21, 2010, 22:50:52 »

Ехаааааааааа каква новина и аз се подведох по заглавието  crazy
Честит син мила, какъв голям мъж -браво мамчее  Bravo.
Да ви е жив и здрав, на теб бързо възстановяване и те чакаме с нетърпение  give_rose
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 834

Моят най-голям трумф:) ; Чакам те Нати

« Отговор #93 -: юни 22, 2010, 09:03:53 »

Момичета, влизам за секунди само да ви благодаря за стиснатите палчета и позитивните мисли. Днес ще ме приемат при бебо в болницата (което си е напредък за нас) и аз се моля всичко да продължава в същия дух да се нормализира и съвсем скоро вече да знаем, че се е възстановил добре след операцията. надявам се, че ще продължите да ни стискате палци - защото силно вярвам, че това ни помага. Благодаря на всички ви.  give_rose cray (сълзите ми са от щастие) - днес ще си го видя най-накрая и ще го гушна за първи път Momy
Активен
Ognena
Сватбар
Публикации: 248

Разгледай галерията на Ognena

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: юни 22, 2010, 09:13:47 »

Милата, да го гушнеш и от мен, толкова ми е мъчно, че се е наложило да минете през това изпитание, но и ти, и бебо сте силни и всичко ще е наред! Стискам силно палчета съвсем скоро да сте си у дома и повече никакви проблеми! 
Good luck Good luck Good luck Good luck Good luck Good luck Good luck Good luck Good luck Good luck Good luck Good luck Good luck Good luck Good luck
Активен
Scarlett
Сватбен ГУРУ
Публикации: 529

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: юни 22, 2010, 10:41:07 »

malinkata, имаш най-стиснатите палци и от мен бебчо бързо да се възстанови! То и няма как да е по друг начин, след като мама вече ще си е при него да си го гушка и подкрепя!  Good luck Good luck Good luck
Активен
eliss
Професор
Публикации: 376

Разгледай галерията на eliss

« Отговор #96 -: юни 22, 2010, 13:21:10 »

malinkata, и аз стискам палци всичко оттук нататък да се развие по-най добрия начин, бебчо да се оправи и скоро да сте си у дома! Прегръщам ви силно.
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: юни 25, 2010, 08:50:37 »

Чак сега прочитам за всичко около вас  -стискам силно палци бързо да се възстанови бебо и да си го приберете вкъщи миличка.
Имаш моята подкрепа па макар и виртуална -прегръщам те!
Бъди силна, за да помогнеш на малкото съкровище!
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1909

Аз дочаках своето първо малко чудо!

Разгледай галерията на Рени

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: юни 25, 2010, 09:08:13 »

Малинката, честит ти син. Да е жив и здрав и тази операция да е единствената по-сериозна трудност в живота му. На теб ти пожелавам много сили и се надявам скоро да пишеш как сте, но най-вече, че всичко е наред с вас и да ни покажеш този голям мъж. give_rose
Активен
Рубин
Публикации: 2080

Обожавам семейството ми!!!

Разгледай галерията на Рубин

« Отговор #99 -: юни 28, 2010, 10:28:08 »

Честит син миличка!
Нека да е здраво,щастливо и палаво детенце! heart
Аз също ти стискам палци и съм сигурна,че всичко ще е наред!Нагушкай млкото съкровище от нас! heart
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 834

Моят най-голям трумф:) ; Чакам те Нати

« Отговор #100 -: юни 30, 2010, 15:05:34 »

Момичета, благодаря ви много. Силно вярвам, че това че сте мислили за нас ни е помогнало. Влади се възстановява - жив е, операцията му е успешна. Влизам да се похвалим, че сме си вкъщи - изписаха ни от болницата и съкровището спинка сега в своята кошарка. Тези дни като ми остане свободно време ще разказвом за всичко около нас.  LOVING
Активен
rosit@
Баш Майстор
**
Публикации: 1858

Разгледай галерията на rosit@

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: юни 30, 2010, 15:15:34 »

malinkata да знаеш,че много ама много се радвам,че вече сте си в къщи и най-вече,че бебчо се възстановява от успешната операция! yahoo yahoo yahoo
Стискала съм и ще продължавам да стискам палци за вас всичко да е наред. Good luck Good luck Good luck Good luck Good luck
С голямо нетърпение ще чакам снимки на бебчо и разказ как свиквате един с друг. heart
Имаш поща от мен. postman
Активен
vanyusha
Сватбар
Публикации: 273

Разгледай галерията на vanyusha

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: юни 30, 2010, 17:38:08 »

malinkata, много се радвам, че вече сте вкъщи и всичко е минало толкова добре. Нека да се оправя малката душичка бързо. Сега му е добре на милото човеченце вкъщи при мама и тати. Много да го нагушкаш и нацелуваш от нас с Марти и пиши като можеш как сте  heart heart
Активен
Scarlett
Сватбен ГУРУ
Публикации: 529

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: юли 01, 2010, 10:54:07 »

malinkata, браво, че вече сте си вкъщи с Влади и всичко е минало успешно! Това да му е последното препятствие на малкото човече. Сега като си спинка при мама и тати бързичко ще се възстанови от преживяното.  good
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: юли 01, 2010, 10:56:22 »

Малиноата ако знаеш как се радвам  yahoo , много ви мислих ей и ви изпращах много положителни мисли.
Да е жив и здрав Влади , много да ви радва  smile
Когато имаш време драсни няколко реда, сега се радвай на рожбата си - гушки  give_rose
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 15   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: