Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 24, 2012, 07:14:18

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини: heartЗаписвайте присъствие за  Национална форумска среща 2012г!  heart

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: malinkata е вече мама и за нея това е радост най-голяма!  (Прочетена 9062 пъти)

rosit@
Баш Майстор
**
Публикации: 1858

Разгледай галерията на rosit@

Моят сватбен албум

« Отговор #195 -: май 14, 2011, 19:27:16 »

С извинене за леко закъснение...честита 11-та месечинка и от мен на сладкия Влади!Нека да расте все така здрав,палав и лъчезарен! heart
Колко много е пораснал и какъв чаровник е станал...пу-пу!
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 834

Моят най-голям трумф:) ; Чакам те Нати

« Отговор #196 -: май 18, 2011, 16:42:21 »

мерси Росинце! give_rose give_rose give_rose. Не че си ни задължена, но от преди раждането още си част от живота ни така че не забягвай пак някъде, а пък аз Влади ще го подкупя да ти прати целувки - целува някой само ако аз му кажа pardon
Активен
leni_beni_
Баш Майстор
**
Публикации: 1887

Разгледай галерията на leni_beni_

Моят сватбен албум

« Отговор #197 -: май 19, 2011, 23:17:04 »

Иве, как сте с малкия Влади ? До къде стигна с подготовката за кръщенето и рожденния ден ?
Много сте хубави на снимките  gu6
Целувки от нас  kiss
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ

« Отговор #198 -: май 20, 2011, 15:12:51 »

Дзак  Girl_hide - ето как спи моят младеж smile

Ели, до кривата круша съм стигнала, брат ми има на 24 абитуриенска и първо това да оправим пък после се заемам с нашия ден и ще разказвам give_rose

* IMG_0332.JPG (61,84 KB, 269x359 - видяно 193 пъти.)
Активен
matsinka
Професор
Публикации: 468

Разгледай галерията на matsinka

Моят сватбен албум

« Отговор #199 -: юни 15, 2011, 00:43:00 »

Честит 1 ви рожден ден на Влади!!!                               Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine

Да е жив и здрав,усмихнат и много щастлив!Да радва мама и тати,и всички около себе си!Нека детството му е  изпълнено с много игри и забавления!На вас мили родители желая да сте най-гордите със своето дете и да си го гледате с много любов!! heart heart heart
Весел празник!

П.С. При нас все още е 23:30ч.

* 014-55344_large.jpg (0 KB - свалено 10 пъти.)
« Последна редакция: юни 15, 2011, 00:48:30 от matsinka » Активен
leni_beni_
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #200 -: юли 04, 2011, 22:38:29 »

Иве, как сте ?
Разкажи как минаха празниците  smile
Как е вече голямото момче, покажи ни някоя снимчица  blush
Целувки от нас  gu6
Активен
leni_beni_
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #201 -: септември 14, 2011, 11:17:32 »

Hide Hide Hide Юхууууу
Къде се губите и вие ?
Как е сладура Влади ? Цяло лято не сте писали, май само по почивки ходите  Wink
Чакаме те да разкажеш и някоя снимчица да покажеш  blum
много целувки от нас  gu6 gu6 gu6
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ

« Отговор #202 -: март 14, 2012, 17:08:34 »

Ние сме си тук  Girl_hide. Но все по чуждите теми се разписвам ....време е май и тук да драсна един ред. Влади расте (то какво ли друго се очаква  Wink). Не говори още много много, но той повечето работи ги направи малко по-късно. Обаче ако знаете колко е хитричък - опасен.  pardon.
Целувки на всички, на които им е липсвало разписването ми heart
Активен
Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1595

Разгледай галерията на Miri

Моят сватбен албум

« Отговор #203 -: март 14, 2012, 17:17:36 »

И аз се чудех къде ви е темичката. Разкажи ни повечко за Влади!
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ

« Отговор #204 -: март 14, 2012, 17:46:20 »

Мири, ами да отдавна не съм писала тук... Качвам една снимка от по-скоро да го видите... Трудно ми е да разказвам като съм пропуснала толкова време, а и все се сещам за неща, които не прави  pardon и затова бях така лаконична в предния си пост.
Влади е ваксинирано дете (с всички задължителни по българския календар)  bad и само се моля да не попаднем в числото на опарилите се с ваксините.
Ходи, но не говори, когато иска нещо сочи с пръстче и ъъъъка  pardon. Мен това вече малко ме притеснява...
Носи още памперс напук на моето желание да махнем тази гадост. И виждам, че колкото повече расте толкова по се привързва към него... Но решила съм го - няма хък мък ще го махаме и да се учи(чаках да се затопли малко).
Спи на обяд от около 13 до към 16. За следобедния сън заспива сам в кошарата си. Вечерта заспива малко късно към 22 - пак в кошарата си, но трябва някой да е в стаята и да легне на спалнята. Това е и причината за късното заспиване - любопитко ни е и не иска да заспива като знае че ние сме будни.
Хапва поне 4 пъти на ден. Пие още АМ между другата храна. Но иначе яде почти всичко вече. Харесва всичко което му дам и яде всичко с голямо удоволствие.  Wink.
Обича да разглежда книжки, да драска с химикали и моливи, да играе с топка...

* IMG_0608.JPG (50,86 KB, 320x240 - видяно 87 пъти.)
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ

« Отговор #205 -: март 14, 2012, 17:51:14 »

на разходка  girl_wink

* IMG_0644.JPG (41,51 KB, 320x240 - видяно 86 пъти.)
Активен
leni_beni_
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #206 -: март 15, 2012, 14:20:22 »

Защо се притесняваш ? Че не говори още ли ?
Нали казва някакви думички , дори 3-4 да са ? Няма място за притеснение, много дечица проговарят след 2-рата годинка. И Никола не говори, даже не повтаря думички. Като му кажа например: Кажи чаша , и той - Да  sarcastic
Обедния сън и при нас е толкова, но вечер заспива по -рано. Сутрин кога ставате ?
Много е пораснал, и сте му одрязали хубавата косичка  smile
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ

« Отговор #207 -: март 16, 2012, 10:30:53 »

Притеснявам се защото не ми отговаря.... pardon Като го попитам например искаш ли мляко, сок и ли нещо подобно и той започва да се радва и показва, че иска, но не казва да. Използва думичките ей така просто като произнасяне.
Вечер ми се иска да заспива по-рано, защото смятам, че така е правилно, но трудно се получава. Слагам го в леглото в 9, но той още поне 40 мин лежи без да заспи. Сутринта става към 8, 8 и 30 съответно.
Косичката му я отрязахме малко след като направи годинката. Много ми даваха зор, защото му беше много и се изпотяваше лятото. На мен не ми се искаше много да му махам бебешките кичурчета, но знам, че му олекна като го подстригахме tease.

Да ви се похваля днес на закуска Влади яде сам  yahoo. Попарата с лъжичка - моята роля беше да я направя само. Е и да избърша след това накапаното. Но взе пак добре се справи  heart
Активен
leni_beni_
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #208 -: март 16, 2012, 14:13:00 »

Аз мисля, че няма нищо притеснително. Важното е, че те разбира като му говориш и като го питаш нещо.
Брави на Влади  Bravo за храненето сам. Ще се научат на всичко мъниците, няма къде да идат  Wink
Активен
moyra
Професор
Публикации: 411

Моят сватбен албум

« Отговор #209 -: април 02, 2012, 13:31:38 »

Аз като съвет мога само да кажа да си още малко търпелива и да не се вторачваш в това дали отговаря или не,приказките са много полезни,но с богата илюстрация,която да позволява и по-елементарен разказ от твоя страна,за да разбере детето с простички думички какво се е случило в приказката,после може отново да прочетеш оригиналния текст. Колкото повече се обръщаш към него с въпроси,изчакваш и си отговаряш сама,толкова по-лесно той ще разбере каква е целта.В един момент ще започне да ти отговаря със заучените отговори: "Искаш ли попарка?" изчакваш отговор(реакция съответно) и си отговаряш "Даааа",по-късно сложното става "Дааа,искам" .Съответно,ако Влади ти покаже,че не желае попара ще си отговориш "Неее!Влади не иска попара!" Децата също харесват и двата жеста към положителната и отрицателната думичка,затова ги изпълнявай заедно blum

Смешнико е,ама върши работа и е доста забавно,аз съм прекарвала доста дни така да си говоря crazy

Много целувки на Влади,искам да го видя и да му смачкам бузите от  girl_in_love
Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: