Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 24, 2012, 07:13:51

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини: heartЗаписвайте присъствие за  Национална форумска среща 2012г!  heart

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: [1] 2 3 ... 15   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: malinkata е вече мама и за нея това е радост най-голяма!  (Прочетена 9062 пъти)

rosit@
Баш Майстор
**
Публикации: 1858

Разгледай галерията на rosit@

Моят сватбен албум

« -: май 24, 2010, 15:45:50 »

Хайде malinkata и за теб започна отбратното отброяване до срещата ти с бебо! yahooЖелая ти много щастливи и спокойни последни дни с коремчо,най-лекото раждане и на финала да гушнеш много здраво и красиво бебче. give_rose
Хайде споделяй и показвай ни до къде сте стигнали с подготовката за бебо?Как се чувстваш?Именце избрахте ли вече? Flower Flower Flower

« Последна редакция: юни 25, 2010, 09:15:49 от Данитка » Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 694

Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера

Разгледай галерията на krisssy

Моят сватбен албум

« Отговор #1 -: май 24, 2010, 16:00:39 »

Ехеее,честита темичка и от мен мила,желая ти леко раждане и здраво бебче,хайде показвай докъде сте стигнали с покупките и приготовленията.
Активен
leni_beni_
Баш Майстор
**
Публикации: 1887

Разгледай галерията на leni_beni_

Моят сватбен албум

« Отговор #2 -: май 24, 2010, 16:21:55 »

Честита темичка и от мен  give_rose
Леки оставащи дни с коремчето
И аз чакам разказ и снимчици  Wink
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
Публикации: 595

Разгледай галерията на Вили

Моят сватбен албум

« Отговор #3 -: май 24, 2010, 18:08:57 »

Честита ти темичка и от мен! Ще следя с интерес как се развиват събитията покрай теб и как вървят финалните метри  blum
Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 583

Г-жа Ангелова

Разгледай галерията на ♥_Veni_♥

Моят сватбен албум

« Отговор #4 -: май 24, 2010, 19:25:01 »

Честита темичка и от ме!!!  Bravo
Леки финални метри и едно бързо и безпроблемно разждане  girl_in_love
Активен
Рубин
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2080

Обожавам семейството ми!!!

Разгледай галерията на Рубин

« Отговор #5 -: май 24, 2010, 20:16:36 »

Честита темичка миличка! give_roseЗапълни я с приятни емоции и овинки покрай приготовленията ви!Очаквам и много снимки на теб и коремчо! heart
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 834

Моят най-голям трумф:) ; Чакам те Нати

« Отговор #6 -: май 25, 2010, 08:59:59 »

rosit@, специални благодарности за темичката!  give_rose
krisssy, leni_beni_, Вили, ♥_Veni_♥ , Рубин, благодаря ви за вниманието. Повечето от вече си имат темички и знаят, колко е приятно чувството  Girl_hide. С удоволствие ще ви разказвам как се чувствам, как върви подготовката за бебо и разбира се всичко подплатено със снимков материал.
Да ви кажа след вчерашната конултация осъзнах колко малко време остава до раждането и чак се постреснах малко crazy. Сега на преден план са тревогите, които доктора вчера ми вкара с това, че може да не мога да раждам нормално заради размерите на бебо. И това, че не сме готови със всички нещица около бебчо. Имам още толкова много неща, които трябва да свърша преди това..., но с ваша помощ и подкрепа се надявам, че ще успеем.
Пращам целувки на коремчетата и на малката Михи персонално  kiss kiss kiss
Активен
Инка-маслинка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1208

Разгледай галерията на Инка-маслинка

Моят сватбен албум

« Отговор #7 -: май 25, 2010, 09:51:01 »

Честита темичка Малинката! С пожелание за леки метри до финала! Ще следя темата с интерес!  give_rose
Активен
pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

love is in the air....

Разгледай галерията на pleasure

Моят сватбен албум

« Отговор #8 -: май 25, 2010, 09:58:20 »

Лелеееее мамче и ти си се сдобила с темичка heartзначи не останааааа yahoo yahoo
супер, и без ад се вкарваш във филми, естествено че всичко ще е наред и накрая ще се гушкаш с прекрасно бебче heart
Хайде почвай да разказваш...за всичко yahoo
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ

« Отговор #9 -: май 25, 2010, 10:25:54 »

Разбира се, че ще разказвам и то с най-голямо удоволствие. Ама като се сетя какво усещам и решавам да се спра, че доктора вчера ме бъзика - е аз като те слушам то всичко те боли и се смее  crazy, а аз му споделям не за да се оплаквам, а за да не изпусне нещо за бебо иначе ще си търпя какво да правя. При все че в началото имах най-леката бременност то не може да не усетя нищо все пак. вечерта ще кача снимки на коремчето, че сама не мога и чакам мъжо да се прибере.
Активен
rosit@
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #10 -: май 26, 2010, 17:55:31 »

malinkata айде чакаме снимки на коремчо,че все по-малко ти остава с него. Girl_hide
Я разкажи...подредихте ли вече кътчето за бебчо.Какво сте му накупили и какво ви остава?Татито нетърпелив ли е вече? blush
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ

« Отговор #11 -: май 27, 2010, 16:36:41 »

Качвам една снимчица на голямото ми коремче  blush.
Кътчето на бебо не е подредено още, но се утешавам с това, че кошарата все пак е купена и е вкъщи вече. Сега ще даваме да ни шият спалните комплектчета, че харесах хубав плат. Вече купихме някои неща за бебо, но има и още неща, които още не са взети. Посъветвайте ме за матрак, че не сме купили още - тези дни трябва да я свършим тази работа. Ще снимам другите покупки и ще кача снимките, просто не знам какво ми стана от два дена само спя и през нощта и през деня crazy . А за таткото няма да коментирам - направо луда работа. Сподели с мен, че така докато е в корема му е било странно, но сега като знае, че не остана и много се въодушеви, че скоро ще си го гушка на тати момчето.
Моля ви дайте и предложение за име, че още не сме решили твърдо, но да започва с В.
Ще се включа съвсем скоро и по-подробно. Целувчици

* IMG_0620.JPG (62,08 KB, 560x420 - видяно 39 пъти.)
Активен
rosit@
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #12 -: май 28, 2010, 17:12:23 »

malinkataаааа ама много си хубава бе мамче....пу-пу Girl_hide
Снимай се по-честичко,че все по-малко остава! give_rose
За матрак за съжаление немога да ти дам съвет,но за имена с В с удоволствие бих ти предложила няколко,които ми изникват на първо четене.
Велизар,Виктор,Веселин,Владимир,Валери,Валентин,Велимир,Венелин,Венцислав,Витомир,Волен....това е,което се сещам.
Хайде чакам снимки на покупките! give_rose
Активен
Ognena
Сватбар
Публикации: 248

Разгледай галерията на Ognena

Моят сватбен албум

« Отговор #13 -: май 28, 2010, 17:28:29 »

Честита темичка, malinkata,  give_rose леки последни дни до срещата с бебо и мнооого положителни емоции. Ще чакаме снимки на покупките и подробни разказчета около финалните подготовки smile.
Иначе за имена с В - на мен ми харесват Виктор, Владимир, Владислав и Валентин
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ

« Отговор #14 -: май 29, 2010, 01:19:44 »

rosit@, благодаря ти мила, но всеобщото мнение е, че съм ужасно едричка blush та товае и причината да не качвам снимки до сега.
Ognena, благодаря за пожеланията.
Относно името -баща ми се казва Владимир и макар че не робуваме на такива задължения като да го кръстим на някой знам, че ще полудее от удоволствие и гордост ако го кръстим бебо на него - та се чудя защо да не му доставя това щастие след като за мъжко име не бяхме избрали с таткото. Иначе обмислям варианта да е с В и пак да му кажем, че е на него нали е с неговата буквичка  Wink.
Активен
Страници: [1] 2 3 ... 15   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: