Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

април 28, 2025, 11:28:49

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 14   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Ели - 07.07.2007г.  (Прочетена 55188 пъти)

summer.
Сватбен ГУРУ
Публикации: 684

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: юли 08, 2007, 00:06:40 »

Честито, Ели! Пожелавам ти цялото щастие на света! Ти го заслужаваш! И нека деня, в който най-малко сте се обичали някога бъде този!
Активен
foxy_ladykristi
Сватбар
Публикации: 209

Mrs. Caterino

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: юли 08, 2007, 03:05:21 »

Честитоооооооооо - ВЕЧЕ ГОСПОЖА!  kiss2
Още веднъж - имайте цялото щастие на света!!!  CHEERS heart
Активен
anastasia6339
Любопитен
*
Публикации: 49

глупости правят само умните,останалото са ежедневи

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: юли 08, 2007, 08:08:59 »

Честито Госпожо,
бъди здрава весела и много,много щастлива.

* bi2511764.jpg (94.49 KB, 390x600 - видяно 301 пъти.)
Активен
pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: юли 08, 2007, 08:34:30 »

Ели, миличка....да сте живи и здрави двамата и толковаааааааа да се обичате, че да не можете един без друг....надявам се, че всичко е било страхотно и с нетърпение ще чакаме да се събереш от цялата тази еуфория около теб и да ни разкажеш, за всички емоции и притеснения, които са те съпътствали в твоя ден... give_rose
 CHEERS heart Dance
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1071

Моят сватбен албум

« Отговор #34 -: юли 08, 2007, 09:14:39 »

Мила Ели, честита сватба!!!!!!!!!!!!!!!
Желая прекрасен семеен живот, пълен с най-прекрасни моменти, приказни емоции, много усмивки, здраве, щастие, късмет и успех!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: юли 08, 2007, 10:20:45 »

ЗДРАВЕЙТЕ МИЛИЧКИ !!! благодаря ви за пожеланията, много сте мили и сладки !!!  air_kiss air_kiss

вчерашния ден за нас беше приказка, която надмина моите най-големи очаквания !!!! бях адски развълнувана, супер много щастлива, усмивката ми не слезна от лицето, както от мен така и от Румен !! вече сме семейство Лозеви и пред Бог и пред държавата !!! сега ще се опитам да ви пусна едн-две снимчици ! после професионалните !!! smile kiss2 kiss2 kiss2 kiss2
Активен
Rossistela
Баш Майстор
**
Публикации: 1863

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: юли 08, 2007, 10:25:43 »

Еличкааа,браво миличка,честито!Не скъм се и съмнявала,че ще си невероятно щастлива и усмихната!Чакам снимчиците с голямо нетърпение!А утре ли заминавате на моренце?!После ще чакаме по-подробно разказче и много много снимки Wink
Активен
Ели .

Моят сватбен албум

« Отговор #37 -: юли 08, 2007, 10:27:21 »

ето

* 1.jpg (32.23 KB, 320x240 - видяно 2601 пъти.)
Активен
Ели .

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: юли 08, 2007, 10:28:17 »

в колата

* 2.jpg (64.14 KB, 644x483 - видяно 342 пъти.)
Активен
Ели .

Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: юли 08, 2007, 10:29:44 »

преди да сключим брак !! smile

* 3.jpg (93.4 KB, 644x483 - видяно 326 пъти.)
Активен
Rossistela
Баш Майстор
**
Публикации: 1863

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: юли 08, 2007, 10:33:17 »

Eли,като някаква фея си girl_in_love Изглеждаш чудесно!Розовото ти придава много нежен вид,а и прическата ти се  еполучила страхотно! kiss2 kiss2 kiss2
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #41 -: юли 08, 2007, 10:34:09 »

ЧЕСТИТО, миличка!!!!  wedding Всичко е било прекрасно!!!! А ти си истинска принцеса!!!! CHEERS Желая ви целия ви семеен живот да бъде така прекрасен и вие толкова щастливи и красиви!!!!!!  air_kissСладури!!!!!
Активен
Ели .

Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: юли 08, 2007, 10:38:35 »

сега ще ви разкажа за моя сватбен ден !!!! предната вечер изобщо не можах да спя, сега също снощи сме си легнали в 4 и сега ставам и веднага ви пиша !!! в сбота станах в 7.30 пихме кафенце са брат ми и мамини взех си един душ !!и  от там се почнаха приготовленията, всеки се беше шашнал и развалнувал ! в 10ч. моята кумичка от 2 години ми направи прическата прави ме 3 часа но мисля че си заслужава !!! от там с прическата и булото в колата и на грим ! бях като булката беглец хи хи хи lol)  вече приключила с разскарсяването си бях вкъщи към 3.20 !!! облякох се и моите приятелки и прияели и роднини веха да идват !! имаше много снимки !!! почуствах се най-красивата и най- обичаната в този ммент и ииозбщо на цялата сватба, просто всеки ми го казваше !!! милото дойде в 16.30 като чух музиката вече бях тотално стаписана !!!! бях си пила едно хапченце предварителни !!! брат ми ме продаде за 12 лв, при което оператота каза че пак много е дал за мен, булките вървяли между 5-10 лева ха ха ха lol)) после милото влезна и като ме видя ахна !! сложихме бутониерите  ммама ни захрани с мед вдигнахме наздравица и се оказа че съм без една обувка !!! милото доста я потърси, но я намери беше ми доста голяма хи хи !!! smile
Активен
Ели .

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: юли 08, 2007, 10:43:12 »

изиграхме по едно хоро и хайде в колите !! оказа се че ние сме пред ритуалната половн час по-рано, а и има 20 мин закъснение и като се почнаха едни фотосесии - ужас с едните с другите, направо се чуствах като много важна личност, после градския вестник ни взе интервю заради датата 07.07.07 !!! влезнахме в ритуалнатаи ни бракуваха ритуала беше страхотен , не се разплаках държах се !!! чаках милото да се подпише и така го настъпах, преди което всички ми казваха хайде, хайде, давай !!! беше много весела част !!!!  danceg danceg danceg оттам в църквата !!!! беше голям смях, тъй като кума шепнеше на Румен, че с короната бил като Хитлер, свещите бяха омекнали, бонбоните бяха като течен шоколад !!! попа много се постара /той беше и гост/ биха камбани !! изобщо беше приказка !!!
Активен
Ели .

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: юли 08, 2007, 10:50:54 »

от там бяхме на студийни снимки и после ходихме с кумовете на кафенце докато чакахме гостите да се настанят !!! всичките ме гледаха, казваха че съм красива !!! нали ви казвам в момента се вълнувам и ми се насълсяват очите като пиша от щастие !!  cray smile smile smile smile smile smile smile smile
в ресторанта беше също разкошно !!! храната беше на  ниво /за което се притеснявахме/, имаше заря-изненада !!!! всички танцуваха играха !!! много им хареса !! ритуалите бяха много хубавис много тежки думи !!! приятелите ни не слезнаха от дансинга !!!! изненадата за кумовата ръченица беше страхотна идея, кумовете се развалнуваха много !!!  DANCE DANCE украсата беше супер !!!! всичко, всичко беше супер !!!! диждея задоволи всеки с невероятни песни !! имаше много дечица които щъкаха и играеха постоянно , издържаха до 3 ч. !!!!  smile smile подарих на милото тениска "game over"  /за което благодаря  най-вече на  Роси и pleasure/  милото я обляка и беше половината сватба с нея !!! много му хареса !!! и букет и жартиер хвърляхме !! всичк беше прекрасно !!! това е малка част от най-щастливия ни ден и въпреки всички перипетия преди него се получи най-хубата, най-харесваната и най-веселата сватба ! всички гости бяха додовлни и седяха до късни часове !!!!! много се забавляваха и не спираха да ни поздравяват !!! smile
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 14   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: