Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 20:28:43
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
"Очаквани Бебчета" АПРИЛ-МАЙ-ЮНИ 8
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
...
24
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Очаквани Бебчета" АПРИЛ-МАЙ-ЮНИ 8 (Прочетена 96664 пъти)
a_iordanova
Професор
Отг: "Очаквани Бебчета" АПРИЛ-МАЙ-ЮНИ 8
«
Отговор #120 -:
април 15, 2010, 14:39:48 »
За Шейново нещо говорите, аз също ще раждам там, лично за мен няма значение дали ще съм с други в стая, аз като Катинка преди години съм лежала там за три дни и беше добре в общи линии, доколкото знам след това правиха ремонт на родилното, не съм го виждала на живо, но след като Ванюша казва че всичко е на ниво.....
значи е така.
Иначе аз за сега вървя все по уверено към секцио....за мое голямо съжаление Беболинка все още не се е обърнала, от тук натам всяка седмица съм на преглед в болницата да следим развитието на беболинка.
И тук да напиша, че сожих в галерията някои от покупките за бебка....
Активен
Рубин
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #121 -:
април 16, 2010, 08:45:21 »
Ей сладкиии,аз сега да попитам тези от вас,които ще раждат там и са информирани как става точно избора на екип!
Ние вчера говорихме с доки и тя каза,че другата седмица ще говорим по обстоино!И в разговора,аз както винаги някои неща съм изпуснала и мъжо ми каза,че когато и казал да деиствама и да оправяме тези подробности тя е казала,че тези неща се оправяли след това!Така ли е? *crazy*На мен ми е малко чудно,че след като родиш тогава заплащаш за екип!Аз мислех,че преди това се заплаща и си имаш и ти и доки документа???С някои бяхме обсъждали за това и моля ако знае да ми сподели!А ако не аз ще звънна в Шейново да питам,че нямам търпение до четвъртък!
Активен
КатиНка
«
Отговор #122 -:
април 16, 2010, 10:28:35 »
Ние за сега имаме само устна договорка с доктора за условията, но имаме и доста време до раждането, за това не знам до колко ще съм ти полезна с инфо. За плащането - можеш да платиш и след раждането, за това съм сигурна.
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663
«
Отговор #123 -:
април 16, 2010, 10:31:32 »
Рубинче
, вероятно се плаща накрая за всичко, в смисъл, дано не се наложи де, но ако се стигне до секцио и т.н.
Активен
Рубин
«
Отговор #124 -:
април 16, 2010, 10:39:52 »
Добре се,ама как наемаш тогава екип като не си платил преди раждането?А за разликата със секцио е 50лв!Оф,ще питам доки в четвъртък!На мен това ми беше странното. *crazy*Плащането ОК,ама някаква документация не се ли издава преди това?
Иначе ако става така,ще е много хубаво,защото ако се паднеш по случайност на смяна при този които си ибрал дефакто няма нужда да наемаш екип,нали така?
Активен
leni_beni_
«
Отговор #125 -:
април 16, 2010, 10:41:58 »
И аз знам , че накрая се плаща. Все пак ще плащаш нещо което си ползвал. Както казва Гостенка, ако се наложи секцио, самото раждане ще е с друга цена и престоя ще се увеличи .
А и аз лично не бих заплатила такова нещо предварително
Руби, ако си избереш екип, това означава, че този лекар се ангажира с теб и в момента в който започне раждането, независимо дали е на смяна, той ще дойде за да те изроди. И дори ако е на смяна, той се е ангажирал с теб предварително.
«
Последна редакция: април 16, 2010, 10:44:39 от leni_beni_
»
Активен
Рубин
«
Отговор #126 -:
април 16, 2010, 10:44:45 »
За престоя ясно,че се плаща накрая,аз имам предвид самото наемане на екип!Ще взема да звънна днес да попитам!Не,че ще хукнем в понеделник да плащаме,ако се плаща,така или иначе ако не се наложи по рано,в четвъртък сме там!
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663
«
Отговор #127 -:
април 16, 2010, 10:46:09 »
Ами
Рубинче
, не знам дали, ако си се разбрала с твоята си доки, че тя ще те изражда, независимо, че е дежурна, предполагам ще си търси парите...знам ли и аз... Ама някак не върви да я попиташ: аз мога ли да не ви платя избор на екип, ако сте дежурна. Мисля, че всичко се плаща на края, при изписването. Но най-добре си питай в болницата.
Активен
pleasure
Баш Майстор
love is in the air....
«
Отговор #128 -:
април 16, 2010, 10:48:43 »
Цитат на: gostenka_82 в април 16, 2010, 10:31:32
Рубинче
, вероятно се плаща накрая за всичко, в смисъл, дано не се наложи де, но ако се стигне до секцио и т.н.
Tочно така *THUMBS*накрая се пресмята всичко, раждане, екип, престой, някакви други медикаменти ако се наложи, абе няма да се разине плащанет...и за екип
Активен
leni_beni_
«
Отговор #129 -:
април 16, 2010, 10:49:13 »
Да, Гостенчето е права за лекаря .
Аз не съм чувала някой да плаща предварително, на мен доста странно ми звучи честно казано да ти искат пари за нещо такова предварително, след като не се знае изобщо как ще протече то
Активен
КатиНка
«
Отговор #130 -:
април 16, 2010, 10:49:33 »
Рубин
, с моя доктор така сме се разбрали, че като почне раждането /ако е естествено/, му се обаждам и ако е на смяна е супер и ме поема веднага, ако е вкъщи, идва веднага. Заплащането за екипа го оправя обикновено таткото, може веднага, може после, за това пиша със сигурност, че може и после. Цялата "сметка" със сигурност се оправя на финала. Аз като лежах в болницата по други причини, моя док беше на смяна и той ме прие по принцип, той ми обработи документите, но когато дойде време за манипулацията, той каза че вече избора дали да бъде той е наш и се заплаща един колко си на касата ако го изберем. Иначе щеше да дойде който лекар се падне по разпределение на манипулациите. Той в този момент имаше и други пациенти, не само аз. Тъпо звучи сигурно, но това е политика на болницата, не на лекаря и ние това си го говорихме в личен разговор. Също така, аз ти писах и преди на лични, някои /почти всички/ доктори там си имат и такса за тях, което е хубаво да знаеш, за да не те изненадат после. Нашия си ни е казал колко ще му дължим и на него и сме наясно.
«
Последна редакция: април 16, 2010, 11:37:29 от КатиНка
»
Активен
Рубин
«
Отговор #131 -:
април 16, 2010, 10:53:40 »
Благодаря
КатиНка
,и аз така си го обяснявам!Най-добре да се случи на смяна,а ако не тя и нашта така каза-аз съм на разположение по всяко време!И като каза,че и по празниците ще си е тук направо ме зарадва!
Аз в четвъртък като разговаряме вече по обстоино и ще ви споделя,за тези които смятат да раждат така как стоят нещата!
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Невероятно е да си родител....
«
Отговор #132 -:
април 16, 2010, 13:27:59 »
Абе, дами, имам един въпрос към вас - как са ви зърната? Мен от вчера нещо ме болят, от седмица примокрят и предполагам, че е коластра, но нямаше болка. Не ми е е случвало подобно нещо от първите месеци, и сега съм много очудена и не знам какво да ги правя. Не е постоянно, само ако ги докосна или легна на една страна и съм притиснала леко гърдата.
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
мрън-мрън, мяу-мяу
«
Отговор #133 -:
април 16, 2010, 17:23:19 »
Момичета, толкова съм развълнувана. Регина си има бебе! Писах новината в темата и. Направо не мога да си намеря място!
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ
Моят най-голям трумф:) ; Чакам те Нати
«
Отговор #134 -:
април 18, 2010, 18:09:13 »
beb4eto_na_me4o, нормално е, на мен ми потече за първи път преди от около половин месец. Подплънки си взимаш и това е - има и еднократни и за многократна употреба. Аз ползвам за многократна, не че се случва често, но аз още ходя на работа и се притеснявам
Честито на Регина!
Активен
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11