Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

февруари 11, 2012, 13:07:22

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Свети Валентин: 

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 32   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: Pleasure стана мама на принцеса Калина  (Прочетена 16384 пъти)

pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

love is in the air....

Разгледай галерията на pleasure

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: март 11, 2010, 13:57:33 »

Scarlett ще ходя по късно довечера, защото през деня им е голяма лудница, за да мога спокойно да постоя на тонове и като се върна живи и здрави ще разказвам goodмерси за палците give_rose ти кога си там, може би да се засечем Wink
KlaraFina досега не е имало индикации, съответно не сме и обсъждали друг вид раждане освен нормално такова. Но признаци за раждане няма, плацентата е доста зряла, сега ще видим пак какво показват тоновете, и ако плода "страда" поради каквато и да е причина ще трябва да преминем към по алтернативи методи girl_impossible т.е. индукция или секцио nea ще го умуваме тази вечер scratch one-s head
ivaiva след снощните не дотам добри новини и показатели, за първи път ще си призная, че почнах нещо да давам заето girl_impossible сякаш не се случва на мен, а наблюдавам някак си отстрани, може би се паникьосах малко...знам ли crazy
Но като цяло ми се иска вече всичко да свърши, от както съм в къщи имам чувството, че минаха вековееее tease, докато ходех на работа всичко беше перфектно и нищо не съм усетила yahoo
« Последна редакция: март 11, 2010, 15:30:43 от pleasure » Активен
kali_gali
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2252

Разгледай галерията на kali_gali

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: март 11, 2010, 15:10:18 »

Зойка,малко остана,мисля че е въпрос на дни вече.Стискай зъби и всичко ще мине бързо.То поне да беше хубаво времето да миткаш по улиците,а то гледай какво време.Ама днеска е чудно.Излизай някъде,само внимавай,че е пързаливо навън-пази снахата funnytooth
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1764

мрън-мрън, мяу-мяу

Разгледай галерията на ellie_bellie

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: март 11, 2010, 15:34:12 »

И аз чакам да докладваш какво сте говорили. Всичко ще бъде наред, успокой се. Оправи сигнала и превключи на свободно  funnytooth
Важното е крайният резултат. Гуш!
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
**
Публикации: 1629

Разгледай галерията на KlaraFina

« Отговор #123 -: март 11, 2010, 17:31:39 »

Дано всичко ви е наред и на двете. И при нас няма практика да се записват тоновете (само на раждането) и като си помисля колко неща са ми спестили като не са ме преглеждали и изследвали... Уф, дано не ви се налага да мислите, ами бебето само да реши...
Активен
Scarlett
Сватбен ГУРУ
Публикации: 525

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: март 11, 2010, 17:47:14 »

Плежърче, аз чак на 19-ти съм на преглед към 11 часа, но се надявам дотогава да се гушкате вече с бебка вкъщи. Иначе много ще се радвам да се засечем.  Bravo
Дано всичко се е нормализирало и не се наложи секцио. Но пък, ако се наложи, здраве да е, важен е крайния резултат.  Good luck
Активен
pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

love is in the air....

Разгледай галерията на pleasure

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: март 11, 2010, 21:41:55 »

Хайде малко на доклад Girl_hideKlaraFina и аз точно това си мислех днес, лежейки на поредните тонове angry, че колкото по-малко знаеш толкова по блаженно живееш huhhuh.gif
Ами ситуацията продължава да си е същата и за съжаление нещата няма да се случат, както съм си мислела, ама късмет pardon Общо взето никакви признаци за раждане, а плацентата вече е взела-дала и плода не може да я ползва по предназначение girl_impossible Даже мисля и варинта с индукция почти отпада  angry защото с индукция се предизвикват контракции на матката, но пък на мен шиийката ми е бетон стегната и бебето няма как да излезе  Oh my ... най-много дасе наложи спешно секцио. Бавно но славно вървим към секцио crazy, но понеже това досега някак си не ми е стояло на дневен ред и сега .....хмммм....ми трябва малко време да го асимилирам  crazy tease huhhuh.gif
ellie_bellie наистина е време да оправя сигнала, че нещо много заето съм дала.. blush
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: март 11, 2010, 21:56:41 »

Мила, вземи си дълбоко въздух и се успокой. Нещата не са в твой контрол. Но дали сега ще приемеш идеята за секцио, или пък това се беше случило в процеса на раждане, каква е разликата? Просто сега даже ще имаш възможност да се настроиш за това, а не да се травмираш.
Важното е двете да сте добре. Просто ще имаш малко по-дълъг период на възстановяване.
Какво се разбрахте от тук нататък? Кога ще ходиш пак?
Прегръщам те и горе главата, чу ли?  give_rose
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**
Публикации: 1751

Разгледай галерията на ivaiva

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: март 12, 2010, 09:53:25 »

ей мила, pleasure, аз да ти кажа знам много по-малко от теб за моя човек. Не знам защо ние ходихме последно на преглед на 1ви март и сега ще ходим чак в понеделник на 15.
хубаво е, че имаш яснота, не се страхувай от секциото, лекарите вече са специалисти, може пък и за добре да е. Важното е бебито да е добре развито и оформено и всичко да и е наред.
а иначе и аз така от както съм вкъщи ме хващат нервите, и в началото на седмицата нали имах някои индикации за свличане, но ще разберем в понеделник.
Миличка, стискам палци и все си мисля, че не трябва да се тревожиш за секциото, щем се знае, че се налага.
прегръдка и от мен smile heart
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
**
Публикации: 1629

Разгледай галерията на KlaraFina

« Отговор #128 -: март 12, 2010, 11:14:57 »

Много кофти, че така се развиват нещата, но ти вече си в 39-та седмица, така, че секциото няма толкова негативни последствия върху бебето. По принцип има начин за изглаждане шийка на матката - с простагландини. Дори това е първата стъпка за предизвикване на разжадето в някои случай. Дори се смята, че секса предизвиква раждане в толкова напреднала бременност точно защото в семенната течност се съдържат простагландини. При теб, обаче, с тази влошена функция на плацентата... а раждането си е голямо изпитание и за бебето, може би секциото е най-правилния вариант.

Не знам дали те е страх от секциото, но горе главата. Все пак ти предстой най-великото събитие в живота - ще станеш майка.
Активен
kali_gali
Публикации: 2252

Разгледай галерията на kali_gali

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: март 12, 2010, 17:32:41 »

БЕЗКРАЙНО СЪМ ЩАСТЛИВА ДА ВИ СЪОБЩЯ,ЧЕ ДНЕС СЕ РОДИ БЕБЕ КАЛИНА НА МАМА ЗОЯ И ТАТИ ДИМИТЪР С ИДЕАЛНИ МАНЕКЕНСКИ                                                                                           МЕРКИ 51СМ И 3 150ГР.

ЗОЙКА ЧЕСТИТА ВИ ДЪЩЕРИЧКА КАЛИНА,ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА,ДА ВИ РАДВА И ВИЕ НЕЯ.НЕКА НАПЪЛНИ ЖИВОТА ВИ СЪС СМИСЪЛ И ЛЮБОВ И ДА ВИ НАПРАВИ НАЙ-ЩАСТЛИВИТЕ И ГОРДИ РОДИТЕЛИ.
НА МАМА ЗОЯ ЖЕЛАЯ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ,А НА ТАТИ ДИМИТЪР ЧЕСТИТО И НАЗДРАВЕ.
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: март 12, 2010, 17:44:24 »

Ах, какви страхотни новини!!! Зойче мило, да ви е живо и здраво розовото вързопче, много щастливи да ви прави, да расте с късмет!
Леле, така се развълнувах! Кали, страхотни новини носиш. И какво хубаво име са избрали  smile
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 799

Моят най-голям трумф:) ; Чакам те Нати

« Отговор #131 -: март 12, 2010, 17:55:36 »

Честито и от мен!  give_rose
Желая на семейството ви много щастие, здраве и любов! gu6
Активен
rosit@
Баш Майстор
**
Публикации: 1847

Разгледай галерията на rosit@

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: март 12, 2010, 17:59:51 »

Честита дъщеричка,pleasure! give_rose
Да ви е много здрава,весела,щастлива и да ви направи най-гордите и щастливи родители! give_rose give_rose give_rose
На теб ти пожелавам скорошно възстановяване и скоро да си отново сред нас!
А на гордия татко-Наздраве!

Активен
leni_beni_
Баш Майстор
**
Публикации: 1834

Разгледай галерията на leni_beni_

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: март 12, 2010, 18:04:42 »

Ех , че хубава новина  yahoo
pleasure , честита ви дъщеря , с това красиво и нежно име Калина  give_rose Да ви е жива и здрава и много да ви радва  Bravo
Бързо възстановяване ти желая , а на таткото НАЗДРАВЕ  drinks
Активен
Рубин
Публикации: 2080

Обожавам семейството ми!!!

Разгледай галерията на Рубин

« Отговор #134 -: март 12, 2010, 18:08:31 »

Леле,каква страхотна новинка! yahoo yahoo yahoo
Честита ви дъщеричка Зоя! baby_girl
Да ви радва много и все по щастливи да ви прави!

* %20_1_~1.jpg (35,47 KB, 414x480 - видяно 8 пъти.)
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: