Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 24, 2012, 06:29:29

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини: heartЗаписвайте присъствие за  Национална форумска среща 2012г!  heart

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 32   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: Pleasure стана мама на принцеса Калина  (Прочетена 17627 пъти)

pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

love is in the air....

Разгледай галерията на pleasure

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: март 07, 2010, 10:00:04 »

pleasure на мен страшно много ми харесва прическата ти, даже тези дни все се замислям дали на мен би ми стояло така добре, както на теб.  give_rose
Valia_diva благодаря give_rose give_rose give_rose Аз мисля, че при твоят цвят и дължина на косата, подобна прическа би ти стояла по хубаво от на мен. Така, че защо не пробваш, мисля, че крайния резултат ще бъде впечатляващ. А пък и пролетта е е дно добро начало, за подобен експеримент Yes
veselyshko абееее не е само коремче, има-няма +20 кг са още Oh my ... Oh my ... Oh my ... отсега съм в шах, как ще ги свалям, честно ум не ми го побира, ама ще ги боря huhhuh.gif
Пламъчемного ми се иска малката да е очарована от първата ни среща blum blum blum да си призная, скоро не съм се вълнувала така, от факта дали някой ще ме хареса или не... ROFL а сега ми е ВАЖНО goody
За тати, какво да ти кажа....вълнува се....но външно при него е по-умерено tease но когато й говори е толкова нежен, сякаш вече имат специална връзка Girl_hide определео тази девойка ще е момичето на татко Wink но се опитава и да бъде строг, когато тя ме срита така, че ми спира дъха girl_impossible и се кара...да не тормозела майка си отсега.... sarcastic
Вчера гледахме едно клипче за раждането, там доста нагледно беше показано всичко girl_impossibleаз към края взех да дишам тежко със свити юмруци Oh my ... а той вика....."Ама ти не си ли гледала друг път" (все пак той е доктор де)...е не то аз по цял ден това правя, раждания гледам shok и той казва "Е'кво...ще се понапъваш малко, ще те поболи малко и готово"  tease определено се опитваше да ме успокой....не че му се получи де.... laugh
Миналата седмица, когато бях на доктор и той кърши пръсти и разпитва акушерката, ама сега какво правим, ако почне, къде отиваме, на кой звъним, какво взимаме...при което акушерката ми казва, да ходя да го успокоя, че изглеждало така все едно той ще ражда Eeager ...та такива ми ти работи.
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1824

Разгледай галерията на plamik

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: март 07, 2010, 10:09:45 »

Зойка, много са мили тези Радини вълнения на татковците. Няма как друго яче да бъде, освен да е момичето на тати още от сега. И това със строгостта ме разсмя, макар, че и нашия тати беше същия и сега се опитва да въвежда ред и дисципллина. Познай дали му се получава обаче.... Wink А като тръгнеш да раждаш, даже преди това, намерете едно място близо до болницата където таткото да изпада в тиха паника докато му покажат бебонка  Wink. И бъди сигурна, че беба не просто ще е очарована от вашата първа среща.
Активен
Дидка
Професор
Публикации: 450

Разгледай галерията на Дидка

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: март 07, 2010, 11:16:38 »

Зойче то не останало при тебе мила smile още малко и ще се срещнете с малкото човече smile
За срещата спокойно ще бъдете очаровани и двете smile, а за кг. не се притеснявай аз отидох да раждам 75кг. бях качила 25кг. за цялата бременност, в болницата оставих 10 а сега съм точно 60 кг.Свалят се и аз се бях ошашкала какво ще правя но не е толкова страшно smile
Активен
Вероника
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3503

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: март 07, 2010, 11:23:01 »

Зойче и аз да кажа че много ти харесвам новата визия  give_rose
За кг. - споко душа, аз съм най-зле, че хем си имах а и сложих още 20 отгоре  blush ама сегаааа кво пък -ядосвах се и незнам кво ама заради принцесата ще търпя. Добре че стрии поне засега нямам и още съм стегната не съм се разплула  blum
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1013

красота :)

Разгледай галерията на veselyshko

« Отговор #94 -: март 07, 2010, 11:54:36 »

Плежърче абе къде са тия 20кг. отгоре - гледам гледам и не ги виждам  Girl_hide И наистина ще оставиш половината в болницата, а другите ще се свалят покрай грижите за бебка  heart А татковците са много мила гледка като се родят бебоците- наистина целият им свят се променя  smile Аз сега като гледам мъжо и Анди ми става толкова мило на душата и ми идва да плача от умиление понякога- просто не съм си представяла, че толкова може да се размекне от малкото човече  heart Ще видиш и вашият татко какъв ще бъде- няма да може да си намери място от вълнение, а като се роди малката няма и да знае на кой свят се намира  smile
Активен
kali_gali
Публикации: 2251

Разгледай галерията на kali_gali

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: март 07, 2010, 15:25:24 »

Ооооо,Зойка,толкова ме развесели с разказчето за мъжа ти smile.Многос забавни от страни да ги гледаш,уж не се шашкат,ама в действителност са по-шашнати от нас.А опита му да те успокои е просто уникален. laugh
Активен
pleasure
Баш Майстор
**

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: март 08, 2010, 20:57:18 »

Получих снимки на кошчето с разните му облицовки, ама нещо... crazy оф и така не ми допада тази долната му част някак си много ми виси girl_impossible..... като на някаква прахосъбиралка ми прилича. Сега се чудя дали пък да не се отреже този втория пласт и да стане само до височината на самия кош..... crazyама пък да не вземе да щръкне така..... scratch one-s head ама накрая и ако така не бива ще го махна егати...така ме дразни нещо huhhuh.gif
http://forum.svatbata.bg/index.php/v/pleasure/123/S7301584.JPG.html?action=gallery
http://forum.svatbata.bg/index.php/v/pleasure/123/S7301586.JPG.html?action=gallery
и още една-две премяни за бебеока....и е време май да се спра с дрехите  blush
http://forum.svatbata.bg/index.php/v/pleasure/123/SN200015.JPG.html?action=gallery
http://forum.svatbata.bg/index.php/v/pleasure/123/SN200017.JPG.html?action=gallery
http://forum.svatbata.bg/index.php/v/pleasure/123/SN200019.JPG.html?action=gallery
« Последна редакция: март 08, 2010, 21:45:19 от pleasure » Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: март 08, 2010, 21:01:52 »

Зойче наистина е малко претрупано, аз нали ти казах че същия кош имаме от мен и помня за брат ми как беше -много красив беше в чисто бяло но не висеше до долу. Мисля че без долната част ще е супер - това е мое мнение  blush или може да се намали долната част и ще стане супер  smile
Дрешките са суперскии - големички ли са или така ми изглеждат  smile занапред взимаш ти. Много са ти файски винаги дрешките  smile
« Последна редакция: март 08, 2010, 21:32:37 от Вероника » Активен
pleasure
Баш Майстор
**

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: март 08, 2010, 22:00:28 »

Зойче наистина е малко претрупано, аз нали ти казах че същия кош имаме от мен и помня за брат ми как беше -много красив беше в чисто бяло но не висеше до долу.
Налииии nea направо ахаааааа и на кич блъска  tease, а как мразя натруфени неща girl_impossibleще пробвам и със скъсяване, ако не бива и така...ще го махна  pardon
Ааааа малки са дрешките, явно така изглеждат защото са снимани отблизо, има няма педя и малко....даже имам няколко дрешки с р-р 50 см. и май ще са ни малки nea щото с дълги крачета вървим засега girl_wink
Последния бисер на тати blum миналия път след доки се установи, че по размер главата на бебка е - 3-4 дни, а по размер на краката изпреварва седмиците си със седмица, седмица и половина shok и аз някаква притеснена му обяснявам, че нещо и е по малка главата на госпожицата huhhuh.gifа той вика " Еми то нали е момиче. Ми спокойно бе важно е да си дълги краката ROFL ROFL ROFL"
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: март 08, 2010, 22:12:01 »

Хахахахахаа много е готин вашия тати  smile.
Ми Зойче дългокрака мадама ще е, пък я се виж ти  give_rose Супер си в детето ми чакаме го всички трепетно да излиза.
За кошчето- ако се скъси долната част ще добие друг вид защото няма да виси така и крачетата ще се виждат - иначе десена е много сладурски.
Дрешките много ме кефят - хиххи аз нали сега съм без мъж, който само да ме припира по магазините като ида за количката мисля още нещо да добавя.
Активен
kali_gali
Публикации: 2251

Разгледай галерията на kali_gali

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: март 08, 2010, 23:38:47 »

Зойко,не знам дали е претрупано,но десена е просто НЕВЕРОЯТЕН.От къде го намери този плат бе,страшно ми харесва.
А последните дрешки също са много фешън.Ей мацката ще е със стил,като мама разбира се.
Активен
pleasure
Баш Майстор
**

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: март 09, 2010, 00:17:20 »

Зойко,не знам дали е претрупано,но десена е просто НЕВЕРОЯТЕН.От къде го намери този плат бе,страшно ми харесва.

Кали виж тук, има и други много симпатични  Wink
http://www.artek-bg.com/Category_page0_11_2.html
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1764

мрън-мрън, мяу-мяу

Разгледай галерията на ellie_bellie

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: март 09, 2010, 02:11:45 »

Зойче, много красив десен, тези калинки са уникално сладурски  heart
Но аз бих пробвала без долната част, твърде много ми се ветрее така, и аз не знам точно как да го обясня.
А дрешките са страхотни просто, много ще е стилна вашата мадама smile
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
**
Публикации: 1629

Разгледай галерията на KlaraFina

« Отговор #103 -: март 09, 2010, 09:58:03 »

pleasure, и на мен калинките са ми много сладурски. Сетих се да ти покажа импровизирания кош, който ние използвахме. Моята приятелка собственоръчно си го е направила и приспособила http://forum.svatbata.bg/index.php/v/KlaraFina/bebe/detska+staq/IMG_4147.JPG.html?action=gallery

С новата прическа си супер, бебето ще бъде приятно изненадано  girl_wink
« Последна редакция: март 09, 2010, 10:09:57 от KlaraFina » Активен
anellly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 593

Разгледай галерията на anellly

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: март 09, 2010, 10:47:47 »

А тези калинки са суперски. Аз мисля, че ще е по-добре да се скъси отколкото да се махне изцяло. А за таткото - ами прав е човека - мацка е - всички обичат дълги крака. Мила не се притеснявай те апаратите не могат да покажат правилно кг. и на мен ми казаха сутринта преди да родя , че бебо е 3750, а излезе 4200  funnytooth
Дрешките са много файски.
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: