Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

февруари 10, 2012, 23:41:49

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Свети Валентин: 

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 16   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: Дидка е с усмивка голяма, защото е мама на бебе Рая !  (Прочетена 8764 пъти)

Рубин
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2080

Обожавам семейството ми!!!

Разгледай галерията на Рубин

« Отговор #75 -: февруари 27, 2010, 23:19:43 »

Честита ви дъщеричка! baby_girlДа е здрава,усмихната и да радва много мама и тати! give_rose
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
**
Публикации: 1629

Разгледай галерията на KlaraFina

« Отговор #76 -: февруари 27, 2010, 23:20:12 »

Страхотна новина  yahoo

Честита дъщеричка, Дидка!
Да ви е жива и здрава и да ви направи безумно горди и щастливи родители!

Прекрасно име сте й избрали  Bravo
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1816

Разгледай галерията на plamik

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: февруари 28, 2010, 16:59:06 »

Още едно щастливо майче - честитоооооооооооооооооо! Нека първородната расте здрава и весела! На мама бързо възстановяване give_rose, а на тати - наздраве!
Активен
kali_gali
Публикации: 2252

Разгледай галерията на kali_gali

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: февруари 28, 2010, 17:14:20 »

Страхотна новина,
Дидка,честита дъщеричка-да ви е жива и здрава,много да ви радва,само радост да ви носи.
Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 573

Г-жа Ангелова

Разгледай галерията на ♥_Veni_♥

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: февруари 28, 2010, 17:40:13 »

Честитооооооо! yahoo yahoo
Да ви е живо и зраво бебчето, много любов и щастие да ви донесе новият член на семейството.heart

Активен
pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

love is in the air....

Разгледай галерията на pleasure

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: февруари 28, 2010, 20:15:14 »

Диди, да Ви е честит новият член на семейството yahoo yahoo yahoo
Нека Рая да е повод за много радост и гордост и да преизпълва с много радостен смях домът Ви butterfly butterfly butterfly
Активен
mamcheto
Сватбен ГУРУ
Публикации: 888

Разгледай галерията на mamcheto

« Отговор #81 -: март 01, 2010, 11:23:42 »

Честито бебче - да ви е жива и здрава малката принцеска и много да ви радва  heart Бързо възстановяване!
Активен
Kiksi
Публикации: 2465

Разгледай галерията на Kiksi

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: март 02, 2010, 12:02:15 »

Момичета, чух се с онзи ден Дидка!  danceg
Днес би трябвало да ги изпишат.

Помоли ме да благодаря от нейно име на всички ви за прекрасните пожелания!  give_rose give_rose give_rose
Тя и бебка са добре, правят опити да се кърмят, което естествено не е много лесно като всяко начало, но вярвам, че ще се справят.
Лошото е, че в болницата са й казали да кърми на 3 часа, а според нея (и според мен  smile ) това не е много удачно към момента и затова гледа да не ги слуша лекарите там и си кърми на поискване. smile

Докато говорехме, чух на няколко пъти гласчето на малката Рая, която проплакваше - като котенце е  Momy, така се умилих, спомних си първите дни на Малена - и тя така с едно немощно котешко гласче плачкаше.

Раждането е минало много бързо, към 4 ч сутринта петък срещу събота й паднала тапата, но наша Дидка много не обърнала внимание и пак си легнала smile , ама след малко я хванали контракции, но поносими и не много регулярни и тръгнали към болницата, като тя каза, че е можела да поизчака и още, защото определено не е било много зле положението.
Но като се озовали в болницата се оказало, че вече е с 8 см разкритие - постигнала ги е без много усилия, кажи-речи smile и така съвсем скоро - малко след 7 ч на бял свят се появила малката Рая.
Бебка тръгнала да излиза с ръчичката, заради което мама Дидка се е сдобила с един шев, но като изключим тази дребна неприятност, всичко е минало много бързо и леко.
Повече ще ви разправя тя като се върне, но каза, че не знае кога ще се включи, защото до седмица им предстои да се нанесат в новото си жилище и вече живот и здраве дано всичко с Интернета им е ок и да може да стигне до форума. smile

И още нещо - доколкото забелязох, бебка се е появила точно на термин, спазило си графика детето, дано и в живота е така точна и всичко да й минава бързо и леко като раждането.  give_rose
« Последна редакция: март 02, 2010, 13:30:26 от Kiksi » Активен
rosit@
Баш Майстор
**
Публикации: 1847

Разгледай галерията на rosit@

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: март 02, 2010, 12:37:35 »

Много благодаря Кикси,че ни държив течение със случващото се около Дидка и малката й принцеса Рая! give_rose
Също така се радвам,че всичко около тях се развива добре и дано много скоро успее да бъде сред нас!За раждането мога да й кажа едно голямо БРАВО и се радвам,че всичко е минало леко,бързо и безпроблемно,а и само с един шев-супер! Bravo
Да са живи и здрави и ще те помоля Кикси,ако пак се чуете да й предадеш специално поздрави и че ги очакваме скоро сред нас!@ give_rose
« Последна редакция: март 02, 2010, 12:49:07 от rosit@ » Активен
КатиНка
Публикации: 2469

Разгледай галерията на КатиНка

« Отговор #84 -: март 02, 2010, 12:43:47 »

Ех, че се зарадвах на разказа  girl_in_love Кикси, много ти благодарим  give_rose Малката Рая ще бъде лидер в живота щом с ръчичка е тръгнала да излиза  tease А и на термин, колко е точна само  heart
Ще очакваме Диди да ни зарадва и със снимки и с неин разказ, когато се преместят smile
Активен
Дидка
Професор
Публикации: 450

Разгледай галерията на Дидка

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: март 03, 2010, 12:15:12 »

Ето ни и нас с малката Рая  smile
Толкова много ме разчувствахте с милите пожелания блгодаря на всички ви  give_rose така ми стоплихте душата.Искам да изкажа специалните си благодарности за Криси която много ме зарадва като ми се обади по телефона и така хубаво ми се отрази разговор с нея - Криси благодаря много  gu6 air_kiss,
и на още един човек който вèра също ме зарадва толкова много с неоàквано обаждане - Катинка, Кате мила извинявай è така среснато ти говорех по телфоназарадвахте ме ) всички.
Сега за нас smile Ние от вчера сме си в нас нагласяме се малко по малко с малката, много ми е кротка а също и мързеливичка  pleasantry по цял ден спи неможем да я събудим дори да яде.Цялата болница говореше за нас бебе номер 20 (ние бяхме тоя номер) че било мързеливо много  laugh
Сега ще разкажа малко за самото раждане как протече и го пожелавам на всяка бъдеща мама smile.
Петък с/у събота (26 с/у 27)  ставам до тоалетна и при избърсването с тоалетна хартия забелязах малко кръв с бяло течение, аз съответно не обърнах внимание и си легнах smile. Към 4 часа почнаха леки болки ниско доло,взех часовника да засичам но те така леки бяха и на неопределено  12мин. на 30 мин. на 7 мин. викам така няма да стане изкъпах се, обляках се и към 06:30 тръгнахме за болницата, като по пътя взеха та стават малко по силни контракциите.На рецепцията ми поискаха документите, дадоха ми тяхна нощница и ме качиха за тонове.При слагане на коланите за тоновете усетиха някаква рязка болка доло но така доста силна беше, прегледаха ме за разкритие и .... какво .... аз съм със 8 см. разкритие  Oh my ... веднага ми сложиха една система и ми казаха да стана да се разкарам докато ми дойта напаните, станах аз направих две крачки и казах че немога защото ме напъва много.Веднага на магарето и точно с 3 напъна моето слъчице се появи на бял свят  girl_in_love LOVING няма как да го опиша с думи, който е минал от там знае какво, раплаках се от щастие
Активен
Дидка
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: март 03, 2010, 12:30:53 »

Не мога да го опиша със думи, който е минал от там знае какво искам да кажа и обесня, като и чух гласчèто .... сега като се сетя пак ми се пълнят очите със сълзи  smile неописуемо е просто пожелавам го на всяка жена да го усети .След това ми я взеха и ме оставиха 3 часа да лежа на магарето, имам си само един шев, защото при излизането е тръгнала едновремнно с главичката и едната ръчичка, но това не е болка за умиране.
И така с моето бързо и общо взето леко раждане.Не казвам че не боли, но при мен мина всичко неусетно, докато се усетя че ще почвам да ражвам Раичка се беше появила.Незнам, но при самите напъни не изпитвах болка просто исках да напъвам  smile
Иначе ми е много кротка, спи си постоянно, дори пропуска по едно хранене, защото неможем да я събудим.И аз съм малко зле с кърменето, за сега имам само коластра, но като че ли почва да ми слиза кърмата, но адски ме болят зърната аааа ужас, такава болка .... Сучи от мене, държа е не по малко от час на гърдите си, имало е и случаи с по часове, но явно не се нахранва достатъчно и и давам около 20 30 гр. Нан изпива си ги и заспива.Изцеждам се но изкарвам не повече от 30 гр., не чувствам напрегнатост в гърдите а само болката на зърната.Иначе не се отазваме като огладнее държа до последно на гърдите, изцеждам давам от шишето и накрая малко добавка smile
Активен
Дидка
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: март 03, 2010, 12:47:22 »

Извинявам се за така пуснатите постове но компа ми прави проблем или форума незнам но до определено място ми дава да пиша и затова така ги пращам.
Та за кърменето и добавките може някой да ме опрекне че не е оравилно, но то се вижда че детето е неспокойном търси да яде мята главичката смучи езика лапа ръчичките....Дам ли от добавката заспива даже и проспуска едно ядене че неможем да я събудим.
Имам си доста помощници майка ми и моя мъж помагат много, таткото така сиди над главата и че ....
äма ръчичките и студени да и сложим ръкавичките"  laugh
Май това е за сега от нас аз както винаги все много неща мислех да напиша ама в момента не се сещам за нищо друго smile
Имаме си нет вече и ще взлизам по често smile ето да ми я видите малката бузанка която е одрала кожата на баща си а " от майка си е взела ината " таткото така казва  tease
другите снимки от изписването са в апарата на сестра ми като ги прехвърли на компа ще ви ги покажа и тях smile

« Последна редакция: март 03, 2010, 12:52:22 от Дидка » Активен
eliss
Професор
Публикации: 376

Разгледай галерията на eliss

« Отговор #88 -: март 03, 2010, 13:26:24 »

Дидка, Честита дъщеричка! Да ви е жива и здрава и много да ви радва!
Малката принцеса е голяма красавица и така хубаво и кротичко си спинка!
Активен
rosit@
Баш Майстор
**
Публикации: 1847

Разгледай галерията на rosit@

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: март 03, 2010, 14:25:44 »

Ехааа Диди радвам се,че вече сте си вкъщи и сред нас! yahoo yahoo yahoo
А малката е чогляяяма чаровница!пу-пу Колко сладко и блажено си спинка.... girl_in_love girl_in_love girl_in_love Чакам с нетърпение още снимкииии! yahoo
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 16   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: