Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

февруари 11, 2012, 00:05:50

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Свети Валентин: 

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 16   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: Дидка е с усмивка голяма, защото е мама на бебе Рая !  (Прочетена 8766 пъти)

Дидка
Професор
Публикации: 450

Разгледай галерията на Дидка

Моят сватбен албум

« Отговор #180 -: юли 27, 2010, 10:38:52 »

Ох аз пак от кога не съм писала лелееее .............
Та здравейте от нас smile
Влизам само на бързо да ви почерпя по случая, че днес моята мома става на 5 месеца (кога мина това време незнам ), а малко по-късно ще се включа и с подробен разказ как я караме ние smile
Ето заповядайте

Активен
Kiksi
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2465

Разгледай галерията на Kiksi

Моят сватбен албум

« Отговор #181 -: юли 27, 2010, 11:41:55 »

Ееее, от вчера си повтарям да не забравя, пък ти ме изпревари.  blum

Честита 5-та месечинка на красавицата Рая!
Все така да хубавее, да е здрава и усмихната и да слуша много мама и тате, пък и те нея!  Wink

Дидка, последните снимки, дето ги беше пуснала, са страхотни просто!  girl_in_love
Не мога да й се нарадвам на косата на твоята госпожица - невероятно готина е!
Да я нагушкаш и нацелуваш бонбоната сладка!  gu6 kiss2 air_kiss

Много ми е тъжно, че преживявате такъв период в момента (за свекърва ти не ми се коментира просто, все се ядосвам, хем отдавна знам за какво става въпрос, ама все пак, може ли такова нещо - внуче й е, поне то да й е мило, ти като си й черна  diablo ).
А вашият тати кога има изгледи да се върне?

Разправяй как я карате в тези жеги и ни зарадвай с някоя сника на бебка!
Активен
Мименце
Професор
Публикации: 453

Искам всичко!!!

Разгледай галерията на Мименце

« Отговор #182 -: юли 27, 2010, 12:12:48 »

Честито 5-то месече на малката сладурка!!!
Да е жива и здрава и да изпълва с радост сърцата Ви girl_wink
Направихте ли фотосесията?
Чакаме разказче какво се случва около вас blum
Активен
КатиНка
Публикации: 2469

Разгледай галерията на КатиНка

« Отговор #183 -: юли 27, 2010, 15:42:04 »

Честита 5-та месечинка на Рая  Birthday Birthday Birthday Растат малките зайчета, днес на 5 месеца, скоро на годинка ... smile Нека са здрави да ни радват.

Диди, как се се справяте двечките?
Активен
pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

love is in the air....

Разгледай галерията на pleasure

Моят сватбен албум

« Отговор #184 -: юли 27, 2010, 20:18:03 »

Диди, честита Ви петта месечинка heart
Раичка е прекрасна, да Ви е жива и здрава:)Незнам как се оправяш съвсем сама Oh my ...дано тя поне да ти е спокойничка, че ако е като моята няма миг покой (е освен когато спи де) Ти като си на работа, как успяваш да и задържиш вниманието да стои на едно място huhhuh.gif а как я забавляваш докато не спи?
А със захранването започнахте ли вече?
Айде чакаме разказче и много снимки на мини рожденничката yahoo
Активен
Дидка
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #185 -: юли 28, 2010, 00:13:54 »

Сега да дадем и малко отчет от нас с малко закъснение smile
незнам от къде да започна,може и доста объркано да го напиша но дано ме разберете  tease
Да започнем с мерките и теглилките - миналата седмица бяхме на консултация тежим 7600кг. но на см. сме пораснали само с 1 и сега сме 66см.Незнам защо,но тоя месец и малко сме наддали само 500гр. лекарката ни каза че не е проблем при положение че тя на едно място не седи.Кракара и ръцете са постояно в движение и все във въздуха.Изяжда си по 150 мл. но тия 500 гр. за месец малко ми се виждат.Не ни биха имунизациите защото по миналата седмица пък бяхме малко настинали накашляше и нослето и течеше та пихме сироп за кашлицата и витамин Ц, и поради тая причина утре ще ходим да ни боцкат.
Сега малко за нея smile
Голямо шило е, на едно място не седи а камо ли в количката голяма мъка и е.Неможе да се обръща в нея и съответно не иска да седи.Новите номерца които прави са доста,то с всеки изминал ден тя прави по нещо ново.За сега протяга ръчички към играчките които висят над кошарата и количката, също ги протяга и като подам аз мойте за да я взема.Вече се обръща всякак си от гръб на корем и ведна след това се обръща пак по гръб.Обръща се вече и на двете посоки - в ляво и дясно.Отначало и беше по лесно само на дясно но сега и на ляво се обръща, но тия пусти възглавници види ли ги край - воя е нададен а аз така не смея и да я оставя за една секунда.Обърна ли се с гръб към нея тя веднага е отишла на ръба на леглото  girl_impossible. Научи се вече доста добре да си дава пръстчето за  "боц" в началото като почнах да я уча переше цялата ръчичка но сега си дава съвсем идеално самото пръстче. Започнахме и да се милваме тук вече доста трудно ми иде да я науча че това което тя прави са си баш шамари да ми бие  tease.Другото което прави е сама си държи шишетата а види ли млякото е пощуряла - във ъвздуха си отваря устата  laugh много е смешна.А как спиме в тая кошара ще паднете слагам я по гръб тя след мене се обръща по корем единия и крак опънат а другия свит или пък и квата и крака висят от решетките  laugh абе емоции имаме колкото си искате.Та друго ново за момента не сещам да напиша.
Ние до миналата седмица работехме, но реших да си дадем малко почивка и сега си почиваме гледаме си се в нас, излизаме по разходки - рахат.От кога не бях изпитвала такова "блаженство".
А и друго си е тука в нас, колкото и да е не я тормозя в магазина - едно че си се въргаля на спокойствие, спи си нормално то в тая количка се изкривява милото ( че ни стана тясна вече  tease). А и в тия жеги е ужас, то и от там  юме съмнява че я простудих с тоя климатик там ама ....
Криси , мила, благодаря ти много за пожеланията Раичка е нацелувана от вас, ние я слушаме ама тя нас не  pleasantry.За свекърва ми няма какво да кажа или коментирам.Изолирала съм всички от това семейство, единствено от неговата страна се интересуват чинка му и баба му. Те и до момента не са ми се обаждали да на чуят как сме или пък да питат за внучката си  neaА Радослав и той сам незнае до кога ще стои там. Първоначално уж беше за 3 месеца но докогато има работа до тогава ще стои.Трудно но няма как.Аз вече бях до тук, просто сили нямам да продължа.Мислех че ще изкарам повече с Рая и магазина ама явно .... няма да мога.
Да ми нацелуваш мойта кукла  air_kiss girl_in_love
Миме фотосесията не сме я направили още,Калина ще ходи на море в средата на август и тогава ще се уговорим вече за точна дата и час.Станат ли първо тук ще ги покажа  good
Катенце наистина така бързо минава това време, още помня кога ходех с големия си корем на магазина по точно се търкалях  tease, а вий Рая днеска прави 5 месеца, ей сега ще стане и на година лелеее не бях се замисляла тц тц тц как искам все така мъники да си седят ама нямааааааа. Ти се наслаждавай на Бобката че току виж ще ти мине времете неусетно и на теб smile. Иначе как да се справяме и аз незнам  sarcastic хич не ми е смешно ама на моменти сама на себе си се с мея че се опитвам да тъча на 100 стана а аз и на 1 несмогвам. Трудно ми е не отричам но имам ли друг избор? Да нацеливаш малкия сладур и дано някой ден ми се отдаде възможност и на живо да го намачкотя  gu6
Активен
Дидка
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #186 -: юли 28, 2010, 00:19:02 »

Зойче мойта дори и не спи на обед луда ме прави спи само вечерта  laugh.Ми не успявам много да и задържа вниманието по дълго от 2 мин.Взимаме се играем - както описах по нагоре на боц милваме се, давам шумоляши цветни торбички,нейни играчки, но най-голямата и занимавка е когато влезе някой в магазина тя поглед не отделя от него.Камо ли пък бабите като дойдат ужас- то един ще я закачи друг ще я вземе трети ще я пощипе и така.Имам си една баба която живее до магазина тя ми е редовна като няма работа и идва при мене да си говорим - то с баба кво ли имаш да си кажеш ама минава времето.Та тя ще дойде ще я позанимава малко ще я вземе пред магазина да я поразкара с количката и така.Денят минал вече на следващия пак същото.
Започнахме захранването но нещо не ни върви  nea.Започнах първо с морков, хич ама хич не го ще,стиска устата и не отваря.Със зор и вкарах две лъжички тя взе че ги изплю.Пробвах със картофено пюре и малко мляко още по зле - направо взе да се дави с него да се мъчи да повръща и него спрях. Говорех с лекарката ни тя каза да пробвам с плодовите да видим как ще е. Купих и първо круша - що годе яде от него ама пак с пренебрежение гледаше лъжицата.Но я излъгах да изяде 2-3 лъжички де в устата де плюеше.../Така откарахме 3 дена. Направих малка пауза и и дадох пасиран банан с малко мляко е тук вече изяде всичкото което и бях направила че после следеше чинията докато я измия  sarcasticИ сега съм в чуденка какво да правя и какво да давам при положение че тя само пасирания банан яде с удоволствие (суров банан).Утре на ваксината ще се консултирам с лекарката да видим какво ще каже, че доста трудно ми излиза това захранване.С каши не съм пробвала да видя как ще е но нали първо се чака някой друг ден след като сме яли пюрета а тя досега само банана където яде.
И то става 3 дена подред яде следобед банан.Иначе като я захранех с морков изчаках 3-4 дена и и дадох картох, след като не го пое и него изчаках седмица и сега става 3 дена ядем банана.(ох как го обесних само ама ).И реално тя е яла до момента 3 лъжички круша - пюре и сега банана.Давайте съвети от тук нататък какво да правя и как да продължаваме че аз в чудо се виждам.
Олеее колко дълго стана отплеснах се ама дано имате нерви да ме четете  tease.Ето и обещаните ни снимки да ни видите кви дебеланки сме станали и кви гънки сме направели   tease

Ето кво мацане пада с това хранене а и вижте я как стиска устата и не дава да и пъхна лъжицата  sarcastic

Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1764

мрън-мрън, мяу-мяу

Разгледай галерията на ellie_bellie

Моят сватбен албум

« Отговор #187 -: юли 28, 2010, 11:37:59 »

Диди, честити 5 месеца на куклата Рая, леле, прекрасна е!!! Да я мачка и целува човек само!
Тя много забавна твоята принцеса, какви номера прави. Много сладко ми стана, че знае как да дава 'боц'  heart
Нагушкай я от мен.
Страшно се радвам, че Калина ще ви снима! Браво!
Активен
Рубин
Публикации: 2080

Обожавам семейството ми!!!

Разгледай галерията на Рубин

« Отговор #188 -: юли 28, 2010, 13:43:10 »

Мале,коло е пораснала милата!И много ме радва тази снимка с омацаната уста,ами да я изпапкаш!Как доволно гледа,че е изплюла морковеното!Сладурка!
Активен
Дидка
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #189 -: юли 28, 2010, 15:31:14 »

Ели ами теб като те няма тука при нас да на нащракаш така ще ходим при Калина, че и твоите снимки не остават по назад.Не един път съм тиказвала и сега пак ще се повторя но - фотосесиите които правиш снимките на Евелин пейзажите ти, Америка всичко е бевероятно. good шапка ти свалям.
Гале тя доволно гледа че става на нейното от малка си знае да държи на своето, така и не си отвори устата отново дори и с моя помош стиска та пушек се вдига  laugh
Ние преди малко се върнахме от имунизацията, боцнаха на 2 пъти на Пентаксима не плака изобщо, но на другата просърка само и после забрави.По важно и беше да раздава усмивки в кабинета и да говори на лекарката.Смяха  се на "въшките" които и бях слойила на главата ама те от многото коса не се виждаха ма карай  tease
Казаха ни че от другия месец мога да и давам подквасено мляко ама незнам.Вие на какво мнение сте по въпроса.Не е ли още малка за кисело мляко?
Да я похваля като лягаме да спим тя самичка се преспива с нейни звуци и говорене много е смешна, но няма фотоапарат да я снимам, че в момента ползвам камерата на телефона а клипчетата не стават въобще хубави.
Ставам че днес е много кисела и сега и омразна да се търкаля по леглото и взе да ме вика.
Активен
Kiksi
Публикации: 2465

Разгледай галерията на Kiksi

Моят сватбен албум

« Отговор #190 -: септември 02, 2010, 00:44:10 »

Ехооо, кой вече е станал на половин годинка?
Малка сладка Рая!
Я, мама набързо да се яви с почерпка по случай 6-тата месечинка (която се извинявам, че честитя с малко закъснение, не съм я забравила иначе, от миналата седмица си повтарям) и със снимки на порасналата госпожица!

Дидка, надявам се, че храненето е потръгнало, все се канех да ти пиша или да ти звънна да ти кажа да несе шашкаш, че така е в началото, постепенно се нормализират нещата, ама така и не усппях да се наканя.  blush Хайде, нямам търпение да "чуя" новините около вас.  heart

Активен
teo99999
Ентусиаст
**
Публикации: 143

Разгледай галерията на teo99999

« Отговор #191 -: септември 02, 2010, 09:06:45 »

честита 6-та месечинка и от нас! малката Рая е истинска чаровница- да й нацелуваш пухкавите бузки!!!
Активен
Дидка
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #192 -: септември 13, 2010, 11:26:28 »

Hide Hide Hide Ето ни и нас с доооооста голямо закъснение smile
Тео,Криси благодаря ви много че сте се сетили за нас много мило от ваша страна  give_rose
Първо да ви почерпя по случай половин годинката ни

и още една по случай първите ни две зъбчета smile

Покрай нас има доста нови неща незнам от къде да започна и дали ще ми стигне времето да опиша всичко, но докъдето мога smile
Предната консултация която беше миналия месец Рая тежеше 8,500г. и 70 см. след 2 седмици сме на следващата ще видим с колко е пораснала.Видимо доста е променена, вече не е онова новородено бебе а ми е малка госпожица smile
Със захранването имаме напредък хапва си всичко нищо не връща или отказва.Въведох и месните - започнах с пуешко месо сега и въведох и пилешкото.Тях по си ги яде отколкото зеленчуковите.Плодовите - май повечето и давам пасирани плодове отколкото купените.За сега сме на банан, ябълка, круша, праскова май това е.Взимам и купени но по рядко.Започнахме и с кашите давам и на "Слънчо" безглутеновите.Като казах глутен в нета пише че е подходящо да се въведе 6-я или 8-я месец и незнам какво да правя дайте ми съвет?Все още не съм заместила обедното хранене тъй като ми се вижда доста малка, след пюрето давам и малко мляко.Сутрин нямаме закуска защото става доста късничко ето как процедираме ние:
сутрин - 09:00 (докато се измием и оправим) давам мляко
на обед - 12:00 пюре и малко мляко (според зависи колко "манджа е изяла давам 60 или 90 мл.)
следобед - между храненията и пасирвам някой плод и и го дам и след това в 16:00 и давам кашичка пак с малко мляко тук изяжда по малко отколкото на обед.
После имаме едно хранене в 20:00 часа от 180мл. мляко игри и вечер в 22:00 почваме да се къпим малко игри и благополучно в 23:00 се храним и заспиваме.
Не се ръководя по никакви схеми или следене в нета кога, какво и как трябва да яде то детето само си показва - взима да се киселее и църка.Казаха ми че сутрин мога да и правя един вид като попарка но .... тук ще изчакам някой който е минал по тоя път да ме посъветва smile
Лекарката спомена че мога да започна да давам и кремчета но незнам с това сухо мляко как се правят а за прясно мляко и е доста рано и затова се въздържам за тях.Иначе аз като съм сама в нас се крия да ям - то неможеш спокойно да седнеш и да се наядеш  laugh то идва започва да те гледа в устата едва ли не ми брои лъжиците и започва да се бута да ми дърпа дрехите протяга ръце само и само да и дам - лакомия  sarcastic
Оффф аз да се оплача то незнам за оплакване ли е, не е ли ама много ни е трудни приспиването люлеем се като по "турските" сериали - слагам една възглавница на краката и така заспиваме то само да заспи абсурд  nea.Свикна от малка да я дундуркат когато беше с парка ( мрежестите кошарки нали имат люлеещ се механизъм) и от там край.От една страна на ръце никога не съм е преспивала но това люлеене  angry през деня така вечер пак така .... и най-лошото незнам как да се отучим.Казват че това ставало е много реване ама сърце не ми дава да я оставя да реве.Имало е случаи лежим всички на леглото вечерта баща й заспива, защото се люлее цялото легло тя не  laugh
Утре ще ходиме да и правим паспорт, че ще ходиме малко на гости при баба й (моята майка) в Италия.Незнам дали все още е такава хамалогия с паспортната служба за вадене а и незнам какво точно се прави.Имаше доста мами които се оплакваха от голято чакане и от снимането та утре ще стане белне като отидем.Така се радвам че ще сменим малко обстановката а и доста ни е домъчнало за мама и тя за Рая.Дано само котка не ни мине път но по живо и здраво другия месец заминаваме.
За новите неща които прави - не са много smile
Нашия тати си дойде за 1 месец и ни развали "дисциплината", забравихме как се прави боц tease
Иначе пляска с ръчички, умишлено или не намига с двете очички когато си пожелание а само 1-2 пъти съм и показала, благодарение на Катето(КатиНка) имаме на стената мечо пух като я попиташ "къде е мечо пух" тя се обръща към стената показва го с поглед и започва да му се смей и говори.Щъкаме вече с проходилка от доста време от една страна голяма бела за мен от друга голяма веселба за нея.На тоя ламинат е като фурия квото докопа всичко на земята.Най много се забавлява с пердето като го хване и с паяка забегва голям кеф.А аз на тръни да не и падне релсата на главата така като го дърпа  girl_impossibleАбе шоу голямо в нас няма скучаене по цял ден имам занимавка я подвиква Рая не пипай пердето тя ми се смее съответно ..... е не се оплаквам де  ROFL
« Последна редакция: септември 13, 2010, 23:28:28 от Дидка » Активен
Дидка
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #193 -: септември 13, 2010, 11:58:13 »

Свикна с паяка и не иска да седи седнала как ще се научи незнам  angry все още залита на една страна или напреде.Понеча да я сложа то опъва краката и започва да реве и ако успея да я сложа краката пак опънати и се пъчи за да става.Подпирам я с възглавници отпреде отзаде настрани .... нищо не помага.
А как се смея с нея само  laugh откакто ни излязоха зъбчетата преди това езика и беше постоянно отвънка и сега явно и дере на езичето ли незнам ама такива мусорки и физиономии прави не е истина умирам от смях, на сестра ми нейните не са правели така а мойта хубостница защо така незнам.
Имаше и още да пиша ама забравих а и доста дълго стана, као се сетя пак ще вляза smile
Ето и малко снимчици smile

« Последна редакция: септември 13, 2010, 23:29:09 от Дидка » Активен
КатиНка
Публикации: 2469

Разгледай галерията на КатиНка

« Отговор #194 -: септември 14, 2010, 00:43:08 »

Оле каква косица й е пораснала на малката хубавелка и какви щуротии върши вече Wink Както се пее в една любима моя песен - "А днес моят собствен наследник извършва геройски бели ..."  funnytooth Нека ви е все така щура, нека си има своето хубаво детство smile И честита ви голяма месечинка  smile
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 16   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: