Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 24, 2012, 06:18:27

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини: heartЗаписвайте присъствие за  Национална форумска среща 2012г!  heart

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: 1 [2] 3 4 ... 16   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: Дидка е с усмивка голяма, защото е мама на бебе Рая !  (Прочетена 9380 пъти)

Дидка
Професор
Публикации: 450

Разгледай галерията на Дидка

Моят сватбен албум

« Отговор #15 -: януари 27, 2010, 16:15:34 »

Дидка, и мен не са ме викали за тонове всяка седмица, повечето лекари нещо си правят оглушки в това отношение.
Ако имаш уговорка да раждаш с лекар в дадена болница, той може да реши да те вика редовно.
Ти къде ще раждаш?
В Окръжна като лежах редовно идваха момичета за тонове, защо не минеш един ден да питаш, дали можеш да ходиш да ти ги слушат?

Кикси аз ще раждам в частната болница "Ева" при Дичева, аз при нея съм си записана от началото и реших да си остана и за раждането.А за окръжна не съм запозната там като на частно ли трябва да отида?
Активен
Kiksi
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2465

Разгледай галерията на Kiksi

Моят сватбен албум

« Отговор #16 -: януари 27, 2010, 16:34:47 »

Ами, Дидка, там е работата, че не съм много наясно как става.
Може би, ако кажеш, че смяташ да раждаш там...Не знам и аз, но мисля си, че имаш право да ходиш да ти ги слушат, ама не е зле да питаш, ако имаш път натам.
А иначе би трябвало Дичева да те вика всяка седмица да ти ги слуша, ама тя и моята в Бургас не ме викаше, каза, че това било остаряло всяка седмица с тоновете... crazy
Питай Дичева най-добре.  good
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
**
Публикации: 1629

Разгледай галерията на KlaraFina

« Отговор #17 -: януари 27, 2010, 16:38:17 »

Дидка, честита тема!
Аз разбрах какво е това "запис на тонове" 4 дни преди да родя и то само защото тичах по спешност до родилното. Иначе само на самото раждане... Така, че споко, нали са видяли, че всичко е наред с бебето.
Активен
Дидка
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #18 -: януари 27, 2010, 16:52:49 »

Да видях, че всичко е наред с бебето но като ви слушам че си говорите за тонове на бебето и се чудя какво е това, затова попитах smile
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 593

Разгледай галерията на anellly

Моят сватбен албум

« Отговор #19 -: януари 27, 2010, 19:22:12 »

Дидка, Цонева със сигурност ти е пусакала да чуеш тоновете на бебка.
А ти не се притеснявай - щом са ти казали, че с бебка всичко е наред - от това по - хубаво няма  yahoo. Целувки за коремчето!
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1824

Разгледай галерията на plamik

Моят сватбен албум

« Отговор #20 -: януари 27, 2010, 20:51:55 »

Дидка, айде и при тебе не остана...леки финални метри и едно сладко ангелче дошло от Рая.  give_rose
Активен
mamcheto
Сватбен ГУРУ
Публикации: 888

Разгледай галерията на mamcheto

« Отговор #21 -: януари 28, 2010, 16:32:57 »

Честита темичка и леки последни метри до финала и много леко раждане  give_rose
Активен
КатиНка
Публикации: 2469

Разгледай галерията на КатиНка

« Отговор #22 -: януари 28, 2010, 16:53:53 »

Честита тема, Дидка  Baby_G Скоро ще си имате прекрасна Раичка до себе си, но до тогава още малко се полюбувай на коремчето, а и ние на теб smile Ще следя с интерес последните метри, та да съм в час и аз с тонове и каквото още ново ни споделиш  Wink 
« Последна редакция: януари 28, 2010, 16:59:45 от КатиНка » Активен
teo99999
Ентусиаст
**
Публикации: 143

Разгледай галерията на teo99999

« Отговор #23 -: януари 31, 2010, 18:49:30 »

честита темичка, мила дидка!!!пожелавам ви много спокоен остатък от бременността и на финала- малката Рая да те посрещне с едно голямо " уааааааа"!!! blum
да сте живички и здравички, и всичко най- най....
Активен
Дидка
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #24 -: февруари 01, 2010, 11:55:42 »

Благодаря на всички ви тео, кате (а ти се показвай повечко, че си такава финна мама  girl_haha човек може да си те гледа цял ден) , пламик, ани,кларафина за хубавите пожелания.
Аз скоро не съм влизала в темичката ни, нo поради липса на интернет така става smile
Ние за сега сме добре, бебка си мърда доста усилено, баща и вечер много и се радва като вземе да прави "челни стойки"  sarcastic и корема ми започне да се мърда.Тая седмица вече мисля да взема да пооправя в къщи и да наглася кошарата, че всеки който ме срещне казва че корема ми е спаднал smile
Общо взето това е покрай нас, аз си изкарвам тая седмица и преключвам с работата  yahoo много се радвам, че цял ден на стола не се издържа  angry вечер всичко те боли.
Ще видя кога ще ви сложа снимки на малкото ни покупки за сега smile
Активен
Мименце
Професор
Публикации: 453

Искам всичко!!!

Разгледай галерията на Мименце

« Отговор #25 -: февруари 01, 2010, 12:09:58 »

Дидка ходиш ли на работа още?
Почивай си бе момиче smile
Хайде слагай снимки от покупките smile
Активен
Дидка
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #26 -: февруари 01, 2010, 12:53:34 »

Миме ходя като няма кой друг какво да правя  beating, уж беше до края на януари сега моя мъж се дърпа и неще да ходи в магазина и пак аз  diablo ама изкарвам тая седмица и да идва да работи който иска аааааа много ме е яд така.А за покупките нямам кой знае какво имам шишета, биберони, някой друго комплектче.
Активен
kali_gali
Публикации: 2251

Разгледай галерията на kali_gali

Моят сватбен албум

« Отговор #27 -: февруари 01, 2010, 13:17:17 »

Диде,ние с тебе най-работни май ще се окажеме.И аз съм на работа още.Той моя бебок сигурно за това не ще да излиза.А чувам че и твоята работа е на стол-ужасно е и аз от другата седмица вече само от къщи ще поработвам.И ти приключвай с работата.Ненаработихме се значе.Щом ти е паднал корема може скоро скоро да се появи и твоята красавица.Ще чакаме с нетърпение.
Активен
Мименце
Професор
Публикации: 453

Искам всичко!!!

Разгледай галерията на Мименце

« Отговор #28 -: февруари 01, 2010, 13:38:59 »

Много ще е работна твоята мома като порастне, с такава работлива мама Wink
Вземи си стегни багажчето за болницата, ей така за всеки случай  girl_wink
Активен
Дидка
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #29 -: февруари 01, 2010, 13:39:58 »

Диде,ние с тебе най-работни май ще се окажеме.И аз съм на работа още.Той моя бебок сигурно за това не ще да излиза.А чувам че и твоята работа е на стол-ужасно е и аз от другата седмица вече само от къщи ще поработвам.И ти приключвай с работата.Ненаработихме се значе.Щом ти е паднал корема може скоро скоро да се появи и твоята красавица.Ще чакаме с нетърпение.

Кали ти ще родиш на тая твойта работа, хайде спирай се вече че при тебе не останало, може всеки момент да тръгне да излиза бебчо smile.Мен тама ме бъзикат да съм си вземела сакчето с нещата за болницата и директно от магазина да отивам там  beating
ОФ да Кали, цял ден дрема на един стол нямам никакво движение ама никакво  huhhuh.gif сутринта ме карат вечер ме пребират и това е, ставам за да отида до тоалетна и толкова, и като стана съм като някоя 80 годишна баба - за кръста се държа офкам тюфкам немога да се изправя абе ужас.И от тоя стол краката ми отекли целите надути.Но вече съм казала категорично - тая седмица и край ( аз и по миналата така казах ама ей ма на пак тука, знам си аз че съм си мека гана и моя като ме погледне и каже " ее айде де моля те още малко" и аз омеквам и пак си отварям магазина  sarcastic такава съм пък после хопдя да мърморя и да правя мусори и физиономий че никой не мисли за мене  funnytooth )

Миме, точко това писах, че вече всички така ме бъзикат
Активен
Страници: 1 [2] 3 4 ... 16   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: