Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

февруари 10, 2012, 23:58:04

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Свети Валентин: 

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 16   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: Дидка е с усмивка голяма, защото е мама на бебе Рая !  (Прочетена 8765 пъти)

Kiksi
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2465

Разгледай галерията на Kiksi

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: март 30, 2010, 18:16:33 »

ДидкаBravo за мерките и теглилките, като гледам с каква скорост растете, скоро май ще ни настигнете!  Wink
Кофти е с тези ваксини, плачкат миличките, ама така ще е до 6-тия месец, после малко почивка. smile

Рая много ми напомня за Малена - и тя все клюкарстваше  funnytooth и тя като нея от рано почна да си държи много добре главичката изправена, и също така много обичаше да спи върху корема на тати. Страхотна е просто, много е сладка, а тримката сте големи сладури!  girl_in_love
И Малена така не спеше по много на тази възраст, почти съм убедена, че е от гадните колики, лекарката не й ли чу поне със слушалката коремчето? Сигурно са се задълбочили и затова се мъчи така детенце. sad

За соковете какво да ти кажа, аз съм твърдо против, явно вашата лекарка е от старата школа, толкова ранно захранване (защото даването на сок също е захранване) на толкова малко бебе отдавна е отречено и повече вреди, отколкото помага. Най-много да му се задълбочат коликите на детето.
Аз нали съм по полезните статийки smile , та ето една по темата:
http://www.biberonbg.com/info/juicewhynot.htm

По принцип аз съм за късното захранване - след 6-ти месец(пък и Световната здравна организация това препоръчва), ранно или късно ти ще си решиш, обикновено се препоръчва усреднен вариант - след 4-ти-5-ти месец, но сокове да даваш отсега, не ми се струва удачно. Кой знае какви витамини няма да й дадеш на бебка с тези сокове (в АМ и кърмата си има достатъчно), но по-силни колики със сигурност ще й гарантираш.  nea

Много целувки пращам на теб и на малката сладурка  kiss2 kiss2 kiss2и пускай по-често снимчици, че да й се радваме.  beating
Скоро ще станете на 40 дни - милите ли да я водите на "Чиста молитва"?
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
**
Публикации: 1629

Разгледай галерията на KlaraFina

« Отговор #136 -: март 30, 2010, 18:28:49 »

Ах, малка сладка бонбона. Толкова е хубавичка и мъничка (макар и мерките й да са завидни). Дидка, всеки си има право на манение, но и аз като Кикси бих те посъветвала да изчакаш със соковете. Та тя миличката е само на 1 месец.
Активен
Дидка
Професор
Публикации: 450

Разгледай галерията на Дидка

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: март 30, 2010, 22:38:33 »

Кате, Вени, Криси, КлараФина благодаря ви за хубавите пожелания към мояма принцеса smile
Криси аз също съм на мнение че ни е рано за захранване затова и няма да започвам още от сега.Лекарката ни каза че е длъжна да ни го съобщи а вече аз си преценям дали да започна или не.Тя също ме посъветва да започна към края на 4-я началото на 5-я месец със соковете.Иначе я прослуша каза че няма хрипове всичко е добре но не каза нищо за коликите, а и аз не се сетих да я питам, а ти както винаги имаш за всеки въпрос отговор - статията е доста полезна поне за мене благодаря ти  give_rose
Явно наще деца по доста неща си приличат  laugh и Рая доста спи на корема на баща си особено сутрин като се събуди рано рано и вземи да се сърди баща и веднага я взима и я слага на корема си и тя веднага се кротва, само незнам кога ли баща и ще заспи и тя ще тупне на леглото  Girl_hide
А за чистата молитва - да , ще правиме, даже имам уговорка вече с попа за 7-ми април само трябва да се уточним към колко часа, там поне сме с връзки  tease
Кларафина разбира се мила че всеки е със собствено мнение аз затова редовно до тук се допитвам, защото за пореден път се убеждавам, че лекарите ни не стават (тука) а и още едно мнение никога не е излишно smile
Активен
pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

love is in the air....

Разгледай галерията на pleasure

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: април 13, 2010, 14:35:58 »

Ей Дидиииииииииииииииии къде го скри това хубавото бебе girl_wink
Мини да ни я покажеш, разкажеш...как я карате?
Как Ви мина чистата молитва, Рая как се представи?
Целувки и за двечките Ви give_rose
Активен
КатиНка
Публикации: 2469

Разгледай галерията на КатиНка

« Отговор #139 -: април 13, 2010, 16:14:36 »

Хей, мамче, Честит Рожден Ден!!!! Желая ти от сърце да си много щастлива и обичана мама и дама  give_rose give_rose give_rose

Как сте с Раичка??? През последните дни минах през още няколко магазина, но не открих този шезлонг, за която ме попита. Явно е изчерпан или е по-стар модел, не знам, но и на мен много ми беше харесал и се интересувах и за нас, но уви, не го открих за сега  pardon
Активен
Вероника
Публикации: 3504

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: април 13, 2010, 18:42:19 »

Диди, ЧРД и тук мила - много щастие и много сбъднати мечти  give_rose
Къде се губитее с Рая? Сигурно сте по разходки  smile
Активен
Дидка
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: април 24, 2010, 21:23:10 »

Здравейте и от нас smile
Първо с доста закъснение  blush да благодаря на Катинка и Вярка за рождения ми ден smile благодаря ви много
А сега да побутнем малко темиката ни че доста я изоставихме,но нямам никакво време да пиша.Само удрям по едно око на бързо и това ми е.Рая иска постояно внимание,все някой трябва да седи при нея,остане ли сама край - чуват я сигурно на последния етаж, а и почнах да ходя на магазина а те се гледат с баща си  tease.
Порасна доста взе да прави маймунджалаци, смее се опитва се да гука издава си нейни звуци а като почне да и говори някой толкова смешна става като си върти езика иска да ни кайе нещо милата а неможе smile.
Научихме я все навънка да седи, излизаме заедно сутрин и се пребираме чак когато затворя магазина - хаймана ще е от малка тя  laugh и в къщи хич не иска да спи най много 15 мин.
Имаме доста да разказваме но по късно пак ще пиша че ще се къпиме вече.Ето малко снимки да ни видите колко сме пораснали smile

това е от "чистата молитва"

Активен
pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

love is in the air....

Разгледай галерията на pleasure

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: април 24, 2010, 21:32:57 »

Растете еййййййййййййййййййййййййй не се шегувате give_rose give_rose give_rose
Много готино това, че сте свикнали навън да сте...на нас нещо не ни се отдава nea
На снимката със зелената фибичка е тоооолкова сладка heart
Цункай я тази хубавица Girl_hide
Диди и ти изглеждаш прекрасно yahoo yahoo yahoo
Активен
Рубин
Публикации: 2080

Обожавам семейството ми!!!

Разгледай галерията на Рубин

« Отговор #143 -: април 24, 2010, 22:18:10 »

Много е пораснала! BravoТа тя е все едно друго бебе! heart
Толкова е сладинка с тези фимби,а роклето е бижу! heart
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: април 24, 2010, 22:42:30 »

Дидеее, появи се най-сетне  blum
Много е пораснала Рая и е толкова хубавааааааа  heart пу пу, растете и хубавеете със всеки изминал ден.
Ти изглеждаш много добре мамче - браво  Bravo
Чакаме те да разказваш квото има за разказване  smile
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
**
Публикации: 1629

Разгледай галерията на KlaraFina

« Отговор #145 -: април 26, 2010, 21:38:37 »

Дидка, много сте хубави и тримата. Рая е приказна, пораснала... Много е сладка.
Активен
Дидка
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #146 -: април 29, 2010, 16:59:28 »

Здравейте и от нас smile аз пак с голямо закъснение но нямам никакво време през деня на магазина после навънка пребираме се по късните часове къпим се ядем и по леглата  smile
pleasure, рубинче, Вярка, КлараФина благодаря за хубавите думи към мойто слънце.
Сега да дам малко отчет какво става с нас.
Ние се преместихме вече в новия апартамент, Раичка в началото бая се кокореше и оглеждаше но вързо свикна с новата обстановка и дори вечер спря да ми се събужда и чак сутринта в 07:00 или 07:30ч. се събужда за ядене.За голямо мое съжаление сме изцяло на АМ с кърменето преключихме още преди месец.
На 7 април правехме 40 дни и я водехме дядо поп да и чете молитва голям смях беше.Попа я искаше наяде и да спи,отидохме в църквата той като почна да чете тя като взе на сън едни усмивки да раздава чак сливичките и се виждаха  tease много и се смяха и радваха.
Като цяло е кротка,изключвам че се осефери вече и иска все някой да седи при нея и да и говори, усети ли се че е сама почва да църка и види ли се че се отваря вратата е ухилена до уши, ТВ не го признава иска на нея да се говори.Мъчим се да гукаме издава си едни звуци от рода на ауу ааа ууу и почва да върти езичето и отваря широко устичка.
И да се похвалим преди 2 седмици я водехме в габрово при другите прабаба и прадядо.През целия път почти спа неможах дори да я събудя да и дам водичка че от ниско на високо се качвахме ама .... поспалана.Държахме се добре и прилично  laugh , но от чужди хоеа ревем и в началото малко се дърпахме но като огромното внимание върху себе си започна да раздава усмовки хитруша.Постояхме два дена и на мен много добре ми се отрази тая разходка искам пак но скоро няма да е.
Миналата седмица бяхме на рожден ден на моя племеник, тя повечето го проспа но докато беше будна такова радване на децата като мята ръчички крачета и отваря устата щеше да хвръкне от радост, а уж са малки и не разбират  nea
За сега толкова ще ставам че имам стока да оправям в магазина а няма много време smile ще се опитвам по често и по редовно да влизам като цяло във форума smile.
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #147 -: април 29, 2010, 23:00:59 »

Дидее, браво за новия апартамент пилеее  Bravo
А за Рая какво да ти кажа-расте си детето и все повече неща прави  smile Лелееее кога и Габи ще запоне така, освен да реве, яде и гледа с празен поглед  tease
Много мило ми стана като четох за Чистата молитва-Честита да ви е  smile
Активен
КатиНка
Публикации: 2469

Разгледай галерията на КатиНка

« Отговор #148 -: април 30, 2010, 14:36:03 »

Диди, първо хубавите неща да напиша  Wink Раичка ви е прекрасна  girl_in_love Видимо е пораснала и разхубавила малката красавица give_rose Дали няма да ни споделиш снимки и от чистата молитва smile
Много се радвам и че успяхте да се преместите в новото жилище  Bravo Много щастие и любов да царят в него и бебка да расте много обичана и щастлива smile
А сега да попитам с навъсен тон - няма ли кой да поеме работата в магазина, а вие да си се гледате с Раичка??? 
Активен
Дидка
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: май 13, 2010, 20:56:05 »

Я да си побутнем малко темичата че бая сме я изоставели smile а и в това хубаво време сме постоянно навънка и по късните часове се пребираме.
Първо да се отчетем за мерките ни.На втората ни консултация вече тежим 6 кг. и сме дълги 61 см.Нямаме още ваксина сложена защото ги няма в наличност да се надяване че до края на месеца ще ги пуснат, ще е безплатна и няма да даваме 60 лв.
Иначе Раичка става все по интересна, раздава усмивки на всеки който и се обади дори и неознати хора, почна доста усърдно да издава звуци най вече сутрин тогава е най-щастлива и най приказлива.
Какво се е научила незнам но рацете и са все в устата, пъхам залагалката но я плюе и пак рацете смучи  girl_impossible чак ги изсмуква.
Иска постояно да гледа да е изправена сложим ли я легнала надава вой дори в количата така прави и бутнето не помага, ще обръщаме скоро време сенника да гледа вече напред че явно ние не сме и интересни  laugh
При нас коликите да не чуе дявола но не са се обаждали дано и за напред да е така даже спряхме и капките да даваме.
ще ставам че почваме нещо да се сърдим като не ни обръщат внимание , ето и малко снимки да ни видите колко сме пораснали и какви бузо сме направели smile

Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 16   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: