Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

февруари 10, 2012, 23:58:34

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Свети Валентин: 

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 16   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: Дидка е с усмивка голяма, защото е мама на бебе Рая !  (Прочетена 8765 пъти)

Дидка
Професор
Публикации: 450

Разгледай галерията на Дидка

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: март 13, 2010, 20:59:09 »

Ани ние сме на нан 1,имаме още малко от кутията и ще го сменя с друго,ще видя как ще бъдем тая вечер дано да се изака, че днеска пак няма нищо
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 593

Разгледай галерията на anellly

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: март 13, 2010, 22:06:14 »

И аз в началото бях с нан 1, но като го свтршиш си вземи сензитива - такмо за коликите. Не се притеснявай ще се изака.
Активен
Paradisa
Ентусиаст
**
Публикации: 59

Разгледай галерията на Paradisa

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: март 14, 2010, 04:12:27 »

И аз в началото бях с нан 1, но като го свтршиш си вземи сензитива - такмо за коликите. Не се притеснявай ще се изака.

Специално едно голямо  give_roseЧестито  give_roseза вашата малка Рая, от една голяма Рая  Girl_hide
Това е уникално, красиво име. Винаги съм била горда и все още съм да си имам такова хубаво име.
Означава много неща на много езици. Най- хубавото е на еврейси и означава - "любима" и "приятел" girl_wink
Да ви бъде жива, здрава и много да ви слуша и радва give_rose
Активен
sl1ncata
Гост
« Отговор #123 -: март 14, 2010, 09:29:09 »

Диде жи ние сме на Нан1 и на кърма ама нещо напоследък и кърма нямам и също имаме проблем с акането по 1 път на ден акаме или на 2 дни.ще се изкака спокс ако ли не както Анели ти е казала с термометъра.За коликите давах капки еспумизан л после инфакол сега дажам само тези биогая,но да ти кажа вече стана 3 дни не е ревала от колики пръцка си ио даже се хили след всяко пръц и 3 нощи си спим като къпани надявам се и при вас да отмине с времето gu6 gu6 gu6 гушки от нас с Ники.
Активен
Дидка
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: март 15, 2010, 15:34:47 »

Аз пак имам един въпрос към вас.
Проблема ни с акането не е решен все още.Не е акала от два дена, днеска съвсем малко беше пуснала в памперса,но пак се пъчи напъва се личи си че иска да се изака а неможе.Акото ни не е гъсто,нормално си е, а при запек знам че трябва да е твърдо - а нашето не е.Тая вечер се събуждаше доста често придружено с напъни, спи а се напъва  crazy.Говорех с лекарката каза ми че е нормално детето да получи запек от адаптираното мляко, но не се сетих да и кажа че акото ни си е нормално.Каза ми да правя клизмички с термометър или подострен сапун но не ми се ще защото така по тоя начин чревцата и ще станат лениви  nea, и ми каза ако искам да и взема дуфалак и да и давам по една лъжичка на ден.
Също някъде беше като прочетох че таа се получавало и от тия чайове на хип които аз сега и давам с копър за коликите.Други пишат че и от капките на еспумизан л  и иди разбери какво и пречи да се изходи нормално както си беше преди.
Активен
Kiksi
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2465

Разгледай галерията на Kiksi

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: март 15, 2010, 16:01:35 »

Ох, Дидка, не мога да помогна, най-вероятно се е запекла от комбинацията от всичко. За тези чайчета от копър, една приятелка твърди пък, че точно те помагали да се преодолее запека. Не знам и аз. sad
Роди май беше написала, че правят гимнастика - краченцата към корема се притискат или нещо подобно. Потърси в нейната тема. Май и масажче на коремчето помага. В краен случай използвай термометъра, но гледай да е рядко.
Целувки на Раичка и когато можеш, зарадвай ни с някоя снимка,
Активен
Дидка
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: март 18, 2010, 12:06:53 »

Ох ние сме много зле два дена  angry това дете не знам какво да го правя вече
От два дена е неспокойна вечер рамжи, пъшка, пъчи се нервна спи (затворени и са очите а е неспокойна), през деня път постояно се държиме на ръце защото пак е същото положение само че се кокорим и заспива едва към 16.00 часа.Колики ли са това какво е но е ужас.По целя нощ и по цял ден е неспокойна.Днеска пък нослето ли и е запушено едно "шумно " диша, пак е кисела все иска да я държат, заспива най-много за 10-15 мин. и пак същото.Нито в кошарата иска да седи нито на леглото, вземем я поседи малко кротка и пак наново почва да се пъчи,издава звуци аха да зареве.
Ето сега майка ми я държи права облегната на рамото й,унася се понече да я сложим в кошарата започва да се сърди и отиде 1 час пак така кисела  sad
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 593

Разгледай галерията на anellly

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: март 19, 2010, 21:07:37 »

Миличка за акото се сещам,че док ми беше казала да разтривам коремчето, като преди това си го намазала или с мас или с някакво олио. За нослето си вземи Низита / физиологичен разтвор на морска вода /. Аз минах през доста марки, но това е най - ефикасно.
Активен
Дидка
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: март 26, 2010, 12:21:02 »

Аз малко поисозтавих темичката ни но сега на бързо ще дам един отчет какво става с нас smile
Рая става голяма маймуна още от сега дете с характер  tease кокорчица голяма е а как следи баща си с поглед и гледа Тв не е истина.
Бяхме 2 дена на Котел да видим малко прабабата и леля й (мойта сестра) такъв караконджол беше че .... дали спа тва дете повече от 5 мин. незнам и денем и  нощем не ни остави кат се ококори та край  pleasantry хубаво и беше всеки я мачкоти който я остави после друг я захваща абе луда работа.Все още разходки не сме правели защото си нямаме количка  pardon но пък за сметка на това така хувабо спи на терасата че закъсняваме с час и половина за яденето ама то човек без ръце и кръст остава да я държи, а и тя не остава по надоло натиска се - тежи и дупата smile
За яденето май със всеки изминал ден наблягаме на шишето, изяжда вече по 100 гр. а аз продължавам да изцеждам по 30-40гр. (които и ги давам пак със шишето).Сложа ли я на гърда сучи няма и 5 мин. и като нададе един рев .... и веднага се дава добавка.
Коликите да чукна на дърво за сега са ни по леки, не са както бяха в началото но в понеделник сме на първата ни консултация  и ще видиме какво ще ни каже лекарката smile
А вечер такъв кеф докато се къпим в коритото и какво се е научила да се скуби сама незнам  girl_impossible
Оф ставам за сега че нещо взехме да недоволстваме а толкова неща исках да напиша и питам ама другия път, сега ще сложа малко нови снимки да ни видите колко сме пораснали smile

Активен
Мименце
Професор
Публикации: 453

Искам всичко!!!

Разгледай галерията на Мименце

« Отговор #129 -: март 26, 2010, 12:34:26 »

smile  Голяма сладурка си имате Диди smile
Ами тя до последно беше с теб на работа, как да заспи милата. Работна мома ще е  blum girl_wink blum
Активен
Kiksi

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: март 26, 2010, 13:28:55 »

Малееее, Дидка, много е пораснала сладурката Рая! Много ме кефи с розовото елече (не знам защо, сигурно защото ние много обличахме Малена с елечета първите месеци  smile )
Ох, и ние бяхме така със спането, споко с времето ще вземе да спи повече, пък и коликите ще минат, няма страшно.
За съжаление малката хитруша е намерила лесното с шишето и съвсем логично не иска да се мъчи да суче. sad Нищо, пак и това, че и даваш изцедена кърма, е добре.  good

Това със скубането е голям майтап - бях го забравила, но и Малена така се скубеше в началото, че и ревеше след това, ама не й идваше на акъла да спре да се скуби.  funnytooth

Нацелувай малката бонбона  girl_in_love и не изоставяй друг път темичката така!  beating
Активен
Kiksi

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: март 30, 2010, 11:44:58 »

Мале, Дидка, не знам къде съм бляла, но съм изпуснала 1-вата месечинка на сладката Рая! С малко закъснение - честито 1-во месече с пожелание малката кукла да расте здрава, усмихната и да ви носи много радост и топлина в дома ви!  give_rose
Активен
Дидка
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: март 30, 2010, 14:41:27 »

Криси благодаря много за милите пожелания, да ви се връщат двойно, няма нищо че си забравила smile
А сега да дадем малко отчет от първата ни консултация:
Рая тежи 4.600кг. и е 56 см.,за 1 месец сме наддали 1.300 кг. и сме пораснали с 5 см.Биха ни ваксината така плака милата че само аз не ревнах, но бързо и мина smile. Изписаха ни капки Вагинтол против рахит и сега ще ги пием и тях. Очудващо за мене ми каза че мога да започна да и давам по малко сок от моркови и ябълки ама аз не се съгласих, ние сме повечето на ам и не ми се ще да и давам от толкова рано.Та ще изчакаме със соковете.Похвалиха я че си държи  доста добре главичката изправена ама тя не се спира все изправена иска да седи и да клюкарства  laugh
Инче седим повечко време будни през деня иска постоянно някой да седи при нея отрака се наща мома от рано, остане ли сама така почва да пищи не реве ами пищи.
Само едно ме мъчи а и лекарката нищо не ми каза.Вечер хич не спи спокойно а и от 2 дена насам и през деня.Почва да се мята да се "гърчи" издава едни звуци ръмжи, а си спи, и така 1-2 мин се мятка успооява се и след малко па почва.Взимам я а се вижда че спи детето.Попитах лекарката каза че щом си наддава добре значи нищо и няма.Ама не спо спокойно, памперса с меняме често да кажеш че и мокри не, незнам какво може да е това, а сега през деня ми спи най-много 15-20 мин, дори и като я взема пак така прави.В чудо се вийдам особено вечерта.Ето малко нови снимки, то май само аз си ги гледам .... smile

« Последна редакция: март 30, 2010, 15:40:22 от Дидка » Активен
КатиНка
Публикации: 2469

Разгледай галерията на КатиНка

« Отговор #133 -: март 30, 2010, 16:00:24 »

Дидка, прекрасни сте и тримата, а Рая е голяма сладуранка  girl_in_love Честито месече и от мен със закъснение. Ама и много сте пораснали, браво на момичето  Bravo Справяте ли се с новия дом? Целивки от мен  give_rose
Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 573

Г-жа Ангелова

Разгледай галерията на ♥_Veni_♥

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: март 30, 2010, 16:14:46 »

Диде имате си страхотно детенце, ама вие направо греете  butterfly пу-пу .Рая е разкошно бебче мн. сладко и мъничко  girl_in_love
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 16   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: