Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

февруари 10, 2012, 09:05:37

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Свети Валентин: 

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: [1] 2 3 ... 16   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: Дидка е с усмивка голяма, защото е мама на бебе Рая !  (Прочетена 8760 пъти)

Вероника
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3504

Моят сватбен албум

« -: януари 27, 2010, 11:27:46 »

Дидка настъпи времето за твоя темичка! Остават броени дни до появата на малкото съкровище. Весели и приятни моменти с коремчето и ти желая от все сърце. Едно леко и безпроблемно раждане, едно прекасно, малко ангелче на финала  smile
Сега те чакаме да пишеш тук и да споделиш как се чувстваш! До къде я докарахте с покупките! Да показваш и разказваш надългоо и на широко!
« Последна редакция: януари 27, 2010, 11:39:57 от Вероника » Активен
Дидка
Професор
Публикации: 450

Разгледай галерията на Дидка

Моят сватбен албум

« Отговор #1 -: януари 27, 2010, 11:41:33 »

Вяркаааааааааааааааааааа много ти благодаря за темичката  yahoo  goody
така приятно ме изненада, че ако беше пред мен така хубаво щях да те нацелувам  air_kiss и напрегръщам  gu6  Girl_hide не очаквах наистина направи деня ми прекрасен и така че усмивката да не слиза от лицето ми, желая ти и на теб едно леко разждане и едно прекрасно ангелче на финала.
За сега ние сме добре с бебка, днеска сме на преглед и по късно ще докладвам какво са ни казали.За покупките все още съм до никъде ... аз както си виках има време то така изведнъж дойде ред бебка да се ражда.По късно ще сложа снимки на малкото неща които имам купени и да се надявам вече тая и другата седмица да си набавя всичко необходимо.Само ми е проблем козметиката че немога да се спра на нещо .... ще ми се да е българска ама ......
Вер още веднъж мерси за темичката   kiss2 забравих да кажа че заглавието на темата е страхотно много ми хареса
Активен
Kiksi
Публикации: 2465

Разгледай галерията на Kiksi

Моят сватбен албум

« Отговор #2 -: януари 27, 2010, 11:45:21 »

Дидка, честита темичка и от мен, мила!
Днес се събудих с мисълта да ти пусна темичка, понеже вчера видях, че вече наближава времето за срещата ти с бебка, ама тя Верончето нали ни е много дейна и пак ми е изпреварила.  tease

Пожелавам ти спокойни последни дни с тумбачето /наслаждавай му се, че после ще ти липсва smile / и едно леко, бързо и безпроблемно раждане, след което да изпиташ най- щастливия момент в живота си -да гушнеш за пръв път сладката си  baby_girl!
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #3 -: януари 27, 2010, 11:48:17 »

Ейй Дидее, ти пък мен направо много хепи  yahoo заради това, че съм ти доставила удоволствие  give_rose!
Ма не ми благодари, че то си е време за темичка  gu6
Ще чакаме значи новини от прегледа днес, както и снимки.
Благодаря ти за пожеланието - Дай Боже всички леко да минем  tease
ЗА това че минава вреемто си права - в началото 1 ден като година ми се влачеше и до към 6 месец само ги броях като че ли по бавно минаваха, а сега много бързо ми се струва и времето лети лети.
Галки на коремчето  pqz от нас със бебка.
ААа имате ли си име? Че при нас тоя въпрос е много сложен - не можем да решим, по-точно да харесаме име и тва е  sad
хахахха Кикси ама втори път май те изпреварвам -другия път ще ти пиша и то обещавам да те оставя да пуснеш ти, че може по готини заглавия да измисляш от мен  blum
Активен
Дидка
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #4 -: януари 27, 2010, 11:59:42 »

Кикси мила благодаря за хубавите пожелания  smile аз сега вече нямам търпение да излиза че много ми натежава измарям се, станала съм като слонче трябва с помощ да ставам от леглото  tease ама пък много му се радвам на тумбачето си, ти да нацелуваш малката от нас  air_kiss
Вярка, как бе така ме развълнува, че нямам думи просто.За времето май всичко сме минали от там в началото си виках искам да заспя и да се събудя вече за появяването на бебка  funnytooth ама на кога беше 27.06 като си видях двете чертички.За името аз там нямах проблеми  pardon още като разбрах че съм бременна си знаех че ще е мома незнам защо (може би заради това че сестра ми има две мъжки ли ....  huhhuh.gif) и си казах че ще си имаме една Раичка. Нямам намерение да кръщавам на свекър и свекърва, защото те не заслужават аз да им дам име, но това си е за другата тема, а таткото ни се казва Радослав и казах, че ако ще е момиче ще се казва Рая, а мъжо: " ми ако е момче ще е Райчо така ли "  sarcastic но не го огря и името си остава Рая, ко ще и арменския поп да дойде  tease
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #5 -: януари 27, 2010, 12:05:01 »

Хахаха, смях се с това Райчо   funnytooth
Много хубаво име - прекрасно е. И ние няма на никого да кръщаваме ама пак ни е трудно беее, минах през 20тина имена и всеки месец и виках с различно име - горкото  blum
И сега пак незнам уж клоним към едно ама не съм много сигурна в него и аз. Накрая все ми е тая -представяш ли си толкова много да избирам, че да претръпна чак  tease Ама кво пък - има време  Girl_hide
Активен
Мименце
Професор
Публикации: 453

Искам всичко!!!

Разгледай галерията на Мименце

« Отговор #6 -: януари 27, 2010, 12:11:59 »

Дидка , честита темичка мила smile
Пожелавам ти леки финални метри до най-прекрасното събитие smile
Рая е много красиво и лично за мен "романтично" име за момиче smile
Не съм следила постовете ти, но кога е термина?
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 593

Разгледай галерията на anellly

Моят сватбен албум

« Отговор #7 -: януари 27, 2010, 12:27:15 »

Дидка, честита темичка. И ето че наближава най - хубавия ден - денят, когато ще видиш и ще гушнеш малката Рая!!! Пожелавам ти много  smile и всичко да мине леко и бързо! Ще чакаме да кажеш за покупките, емоциите и всичко свързано с теб и бебка. А ти при Цонева ли ще раждаш?
Активен
kali_gali
Публикации: 2252

Разгледай галерията на kali_gali

Моят сватбен албум

« Отговор #8 -: януари 27, 2010, 12:27:22 »

Дидка,честита ти темичка маце.Леки последни дни,почивай и се наслаждавай на бременността си,че скоро няма да има коремче. good
Активен
sl1ncata
Гост
« Отговор #9 -: януари 27, 2010, 15:27:09 »

Дидка  , честита темичка мила smile
Пожелавам ти леки финални метри до най-прекрасното събитие smile
Рая е много красиво и лично за мен "романтично" име за момиче
Активен
Kiksi

Моят сватбен албум

« Отговор #10 -: януари 27, 2010, 15:35:15 »

хахахха Кикси ама втори път май те изпреварвам -другия път ще ти пиша и то обещавам да те оставя да пуснеш ти, че може по готини заглавия да измисляш от мен  blum

Ааааа, Верче, този път ме биеш отвсякъде с това готино заглавие - толкова хубаво този път нямаше да мога да измисля, а твоето е просто  judges Аз затова и се помотвах с пускането на темичката на Дидка, защото цяла сутрин умувам, а нищо хубаво не ми хрумваше...Докато твоето е страхотно!  Bravo

Дидка, мила, страхотно име си избрала - винаги съм го харесвала страшно много.  good
П.П. По-късно ще ти пиша на лични.
Активен
Дидка
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #11 -: януари 27, 2010, 15:50:13 »

Благодаря ви слънцата, кали-гали, анели, мимка25 за хубавите пожелания smile  give_rose
Вярка не се смей за Райчо, че с това име бяхме станали за чудо и приказ, аз викам Рая той вика няма да е Рая Райчо ще е , че и на хората казваше като го питаха и той вика" ааа чакаме Райчо "  funnytooth
За име имаш още малко време макар че като гледах в темата Габриела най ми допада от изброените ти имена но това си е твой избор  pardon
Мимка25, термина ми е уж за 27.02 но лекарката казва че ще е по рано защото си вървиме малко едрички но там Божа работа когато поиска тогава smile
Анели мила аз ще си раждам в Сливен, при д-р Цонева ходех просто за по обсттойно преглеждане, че наще тука на един малък ехограф с един малък екран те гледат нищо не се вижда.
А Кали, тебе още ще те чакаме ли твоя разбойник май не му се излиза от коремчето на мама а.
А сега да дам малко отчет от днескашния преглед: - бебка си е добре лекарката неможа да си направи добре прегледа с ехографа, защото наща маймуна постоянно си изпукваше дупето нагоре и мяташе ръце и крака, при което пък всичко се показваше размацано на екрана  funnytooth тя си метси джаджата на ехографа то като му набий един шут и мести направо ръката на лекарката  funnytooth абе луда работа и тя като вика : аааа така няма да се разбереме или ще стоиш  мирно майка ти да ти види хубавото дупе или хич няма дате види "  sarcastic ама то пак не спря да шава, чак аз се изумих и и викам "това нормално ли е тя досега не е шавала толкова  crazy" ?
Каза че плацентата ми е добре, измери ми коремчето и е 105см. , а за кг. там няма да говоря че вече ме е срам много, ама хем не ям а от къде ги качвам бе хора незнам? А имам едно въпросче, какви са тия мерене на тонове, тя сега ме извика чак на 17.02 на преглед и да ми даде направление за раждането, ама тонове не ми е мерила, аз ли нещо не съм в час  crazy
Спирам за сега че аз като невидяла днеска пиша вече ще се оттегчите от мене  Girl_hide
Под секрет: аз си мислех че никой няма да ми пусне темичка  а то виж каква била работата  laugh
Активен
kali_gali
Публикации: 2252

Разгледай галерията на kali_gali

Моят сватбен албум

« Отговор #12 -: януари 27, 2010, 16:00:39 »

Дидка,тоновете се мерят всяка седмица от деня в който влизаш в 9ти.Поне при повечето мами е така вкл. и при мен.
Активен
Дидка
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #13 -: януари 27, 2010, 16:09:18 »

Дидка,тоновете се мерят всяка седмица от деня в който влизаш в 9ти.Поне при повечето мами е така вкл. и при мен.

Интересна работа, а мене защо ме викат чак на 17.02 а аз дори и незнам как се мерят тия тонове, тя днеска ме претегли на кантара набързо ме видя на ехографа и това беше  crazy
Активен
Kiksi

Моят сватбен албум

« Отговор #14 -: януари 27, 2010, 16:12:48 »

Дидка, и мен не са ме викали за тонове всяка седмица, повечето лекари нещо си правят оглушки в това отношение.
Ако имаш уговорка да раждаш с лекар в дадена болница, той може да реши да те вика редовно.
Ти къде ще раждаш?
В Окръжна като лежах редовно идваха момичета за тонове, защо не минеш един ден да питаш, дали можеш да ходиш да ти ги слушат?
Активен
Страници: [1] 2 3 ... 16   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: