Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

юни 28, 2025, 20:21:01

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Украса на ресторант!!!!! част 6  (Прочетена 255511 пъти)

divanetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 499

Моят сватбен албум

« Отговор #165 -: март 11, 2010, 10:24:44 »

Залата изглежда много добре, но наистина и според мен килимът е ангажиращ. Може би трябва да заложите на червена украса. Според мен също би стояло добре украса в бяло (например бели калъфи за столовете с бели панделки, бяла украса за булчинската маса). Възможна ми се струва и комбинацията от от червено и съвсем малко розово, както и от червено и златисто.
Активен
didka-kotze
Ентусиаст
**
Публикации: 65

« Отговор #166 -: март 11, 2010, 10:28:17 »

момичета, радвам се, че ви харесаха идейките ми  yahoo
Su_to ако пък в ресторанта си е тъмничко, може да го използвате  pardon
Но тук има куп идей, които могат да ти помогнат  girl_wink

В крайна сметка дали правим украса за 150 лв или за 5000 лв края е един и същ. Клиента се интересува преди всичко от менюто за гостите а не дали ще има украса и цветя... за жалост в момента малко хора отделят пари за качествена и стилна украса. За тях самите има по-важни неща и може би са прави, но без каквато и да е украса на сватба просто е грозно и обикновено. Ресторанта може да изглежда коренно преобразен и с малко средства от ваша страна, а ако ресторанта има собствена украса - ползвайте е задължително, нищо не губите и излиза по-евтино дори и безплатно при някои ресторанти, които си имат украса good

Активен
Adence87
Ентусиаст
**
Публикации: 85

« Отговор #167 -: март 11, 2010, 10:29:31 »

Благодря за бързия отговор  give_rose , и аз мислех за сватба изцяло в снежно бяло, но тапетите бъркат нещата, а идеята за сватба в червено и златисто ..... наистина ме ужасява, ама честно... за това искам някакъв друг вариант - вече съм навита дори на нещо по-ексцентрично...  cray .... ииии знам че този форум е последната ми надежда за добра идея....  good
Активен
Денито
Професор
Публикации: 319

« Отговор #168 -: март 11, 2010, 10:45:18 »

Много е голям проблема с този тип зали, защото хем са тежки и красиви и ни спират дъха, хем не ни позволяват свобода на цветовете. Най-"безопасната" гама според мен е шампанско и злато. Достатъчно червено има в залата, по масите може да присъства като цвят на хенгелите, плейскартичките, номерата на масите или някоя и друга панделка или дребосък. Но мисля че всичко останало трябва да е светло за да "отвори" залата, а чисто бялото ще се "сбие" с тапетите, килима и пердетата. За това смятам че е по-добре да изберете нюанс на екрюто за основа, а златното ще осъществи прехода към червеното. Но това си е само мое мнение, нека и други предложат варианти. Сигурна съм, че в крайна сметка ще вземете най-правилното решение и ще се получи много красиво! good
Активен
Adence87
Ентусиаст
**

« Отговор #169 -: март 11, 2010, 10:51:07 »

Брагодаря.... екрю е доста добра идея.... но следва "новото 20" ... тортата http://zaharo.info/cakes.php?cake=952&s=f ..... (отново желание на милото  pardon ) ииии естествено по закона на Мърфи... с нищо не се връзва!  girl_impossible
Активен
Денито
Професор
Публикации: 319

« Отговор #170 -: март 11, 2010, 10:55:32 »

Не могат ли да я изпълнят в екрю с бял шоколад примерно? Макар че не е голяма трагедия ако цвета на тортата не се връзва с цвета на залата, щом толкова държите на точно тази торта. Може да украсите подходящо масата, на която е поставена и да й сложите от римските свещи за торта, които ще дадат едни страхотни златни отблясъци и ще се вържете с всичко!
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #171 -: март 11, 2010, 10:59:03 »

Adence87, цветовата комбинация, която Денито  ти е предложила, ще се върже идеално. А оригинала на тази торта всъщност е точно в екрю и бяло Wink За съжаление не мога да открия сайта, в който я видях, но ще ти покажа снимки на 2 подобни, за да се увериш, че в бяло и екрю е не по-малко ефектна smile Пък и в "Захаро" са вълшебници- ще ти я направят както си поискаш smile

* Mansion Blanc.web.jpg (45.53 KB, 333x500 - видяно 267 пъти.)
« Последна редакция: март 11, 2010, 11:42:26 от michelle » Активен
divanetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 499

Моят сватбен албум

« Отговор #172 -: март 11, 2010, 10:59:31 »

Предложенията на Денито са доста добри. Не бях се сетила за екрю. А за тортата съм съгласна - дори и да остане в този цвят, едва ли някой чак толкова ще обърне внимание, че не се вързва с украсата  Wink
Активен
Adence87
Ентусиаст
**

« Отговор #173 -: март 11, 2010, 11:07:19 »

Идеята да украся масичката специално за тортата наистина ми допадна много....Благодаря ти Денито..!!!
Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1037

ЩАСТЛИВИ!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #174 -: март 11, 2010, 11:16:30 »

Дам, украсата не прави сватбата и не е всичко, но се взаимстват идеи, малко тук малко там, и става.
Adence87 сигурна съм, че ще има някакво решение, можеш да се поразровиш малко назад в темичките и да си харесаш нещичко  girl_wink или да развихриш въображението си  good  Всичко ще е наред.  good
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #175 -: март 11, 2010, 11:26:48 »

Adence87 залата наистина е много красива и съвсем не е задължително цветовете на сватбата ви да са също в червено, какво по-хубаво от бяла сватба, може всичко да е както си си го представяла в бяло ( с добавки златно или екрю) а и момичетата са прави,тортата може да се направи в бяло сигурна съм, а и съвсем не е задължително всичко да е в един и същи цвят
Активен
eva_87
Сватбар
Публикации: 178

Моят сватбен албум

« Отговор #176 -: март 11, 2010, 11:40:43 »

И аз гласувам за бяло и екрю,може би и нещо дребно в златисто.Ако покривките и калъфите са в светли цветове залата много ще се отвори.(според мен обаче,ако се използва чисто бяло ще заприлича малко на мартеница pardon)На стената може да се сложат сърца от балони или цветя пак в екрю.На тази зала много добре ще стоят и свещи за украса.Може да използвате и огледала в украсата,под свеши или вази със светли цветя,за да се увеличи ефекта на светлите тонове и да намалее червеното,стига украсата ви да го позволява.И аз съм на мнение че има достатъчно червено и няма нужда в украсата да присъстват червени елементи.В главата ми вече имам готов вариант,но за съжаление няма как да го видиш blush.Ако намеря подобни снимки ще сложа.
Активен
Adence87
Ентусиаст
**

« Отговор #177 -: март 11, 2010, 11:50:51 »

Благодаря на всички за помощта... много сте мили...започвам да се ровя в нета за нещо подходящо... Yes
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #178 -: март 11, 2010, 11:58:34 »

Залата е уникална ! Браво за избора ! Бели калъфи и екрю панделка ще е добра комбинация както са те посъветвали! За балони много не съм съгласна. На тази тежка обстановка балона е последното нещо което трябва да се използва за украса . Калъфи , вази по масите и ,ако харесваш по висок тип вази ще стоят много добре като се има предвит ,че тавана е висок . На тази зала определено не и трябва много украса .  good
Активен
Adence87
Ентусиаст
**

« Отговор #179 -: март 11, 2010, 12:01:28 »

За избора на зала има заслуга само и единствено милото... така че всички суперлативи в тази насока са само за него  Bravo ... а на мен той остави "по-леката " част - украсата .. и с ваша помощ мисля че ще се справя  danceg
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: