Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 12, 2024, 10:42:43

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очаквани Бебчета ОКТОМВРИ-НОЕМВРИ-ДЕКЕМВРИ 3"  (Прочетена 127210 пъти)

svetla_ety
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #390 -: май 04, 2010, 12:55:49 »

Данитка, все пак честит рожден ден!!! Всичко най - хубаво  ти пожелавам и най вече здраве!
rosi_78, добре дошла при нас!
За усещането на бебчо - 2,3 пъти имах странни усещания в корема , но не бях сигурна какво е  blum
А умората при мен достига неподозирани размери - срам ме  еда си призная, но от 2 дни не мога да събера сили да си измия косата (иначе се поизкъпвам да не си мислите, че съм се вмирисала   pleasantry ), но просто след работа ходя и на лекции и като се прибера в 9.30 и нямам желание даже да ям.
Тази седмица започнах да изпадам в ужас, че нямам какво да облека - понаедря ми корема и топлото време и всичките ми стари дрехи са изрязани и впити потничета и  crazy . След малко разхождане по магазините се напъхах в едно късо анцуче и се снабдих със специален сутиен за бременни (старите вече мног ми стискаха ).
А това хубаво време така ме предизвиква за почивка, а съм вързана на работа - не знам дали ще изкарам така цялото лято - замислям план да съм в кратки болнични от време на време  blush
Поздрави на всички!
Активен
nadi711
Ентусиаст
**
Публикации: 92

« Отговор #391 -: май 04, 2010, 13:15:59 »

new user
Здравейте бъдещи мами! give_rose
И аз от скоро съм бъдеща мама и се надявам да ме приемете сред вас с очертаващ се термин  20.12.Моят начин на забременяване е чрез ин-витро,който от първият път се оказа успешен и сме много щастливи от този факт!Процедурата се състоя в клиниката Репробиомед в София при д-р Табакова и д-р Николов,за което съм им много благодарна.Ще се радвам да обменяме информация за развитието около бременноста ни. Леко бременеене на всички мами! heart
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425

« Отговор #392 -: май 04, 2010, 14:33:10 »

nadi711 ,добре дошла 0прекрасно е,че се е получило от първият път,леко бременеене.
 svetla_ety ,а ти в кой месец си аз съм 17-г.с. и корем нямам само леко заобляно все едно съм попреяла.Направо се чудя и при вас ли е така *crazy*дънките които си ги купих януари си ги обувам без проблем и не ми стягат ,с изключение когато сядам ,само тогава се разкопчавам
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 885

www.pukamuka.com

Моят сватбен албум

« Отговор #393 -: май 04, 2010, 14:56:02 »

И аз да се включа в дискусията за коремите  blum и да кажа на новодошлите WELCOME

И моето пупа вече се вижда  tease, ама аз си имах тлъстинки и преди, та поради този факт. Сутрин не си личи толкова, но вечер след обилно преяждане през деня си личи и то доста  yahoo
С дрехите проблем нямам, нося си ги с кеф е дънките ме постягат малко около коремната област, но си ги разкопчавам като сядам  good
Опс Даниткеее - да си ни жива и здрава и една щастлива двойна мама.... give_rose
Активен
grahovaprincesa
Професор
Публикации: 352

« Отговор #394 -: май 04, 2010, 15:20:03 »

nadi711 добре дошла при нас.  give_rose

На мен коремът ми пролича изведнъж и сега вече гордо гордо си го разхождам по жълтите павета  girl_wink Аз за сега съм +6 кг, но да видим колко ще станат до края  blush
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #395 -: май 04, 2010, 15:26:59 »

Аз съм 14-та седмица и преди си бях леко подута а и от зимата имах натрупани мазнини, но сякаш за 1 седмица ми порасна много корема. Теглих се и от 3 седмици не съм качила нито грам - хапвам си , но не бих казала , че прекалявам...Преди носих все тесни дрехи и затова може би нищо не ми става, а ако са си били по -свободни още щях да ги нося  smile
nadi711, добре дошла и честито ! Лека и безпроблемна бременност ти желая и най - хубавия коледен подарък накрая!
Активен
grahovaprincesa
Професор

« Отговор #396 -: май 04, 2010, 15:31:30 »

Точно това исках да кажа и аз - просто за две седмици коремът ми порастна и не мога ама никак да си вляза в старите дрехи.
А сега като е по-топло пия много течности и ям плодове които явно ме надуват и имам чувството че ще се пукна  Girl_hide
Активен
nadi711
Ентусиаст
**
Публикации: 92

« Отговор #397 -: май 04, 2010, 16:04:36 »

Благодаря за топлото посрещане! give_rose
Аз имам още много време до проличаването на коремчо,но живот и здраве и моето ще порастне! heart В момента имам друг проблем...а именно гаденето.Всеки ден и по цял ден ми се гади адски много и ми се лежи.Препоръчаха ми да си взема деган,а до срещата с док имам още една седмица!
Та мислта ми е...някой може ли да ми каже да ли го е приемал? huhhuh.gif
Активен
grahovaprincesa
Професор

« Отговор #398 -: май 04, 2010, 16:11:11 »

Nadi711 аз гадене и повръщане не съм изпитала, но моят съвет е да не приемаш никакви лекарства без знанието на твоят лекар. Нормално е да ти се лежи. Гледай да си осигуриш пълна почивка. Като се събудиш недей да ставаш рязко от леглото, а се разбуди добре и си хапни една две сухи бисквити.
Гаденето е неприятен симптом, но щом го имаш ще трябва да го изтърпиш.
А ти щом си и инвитро, можеш спокойно да звъниш на лекаря ти, когато те притесни нещо.
Активен
Рубин
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2491

« Отговор #399 -: май 04, 2010, 16:18:24 »

nadi711 ,добре дошла и честито за сбъдната ви мечта!Желая ти най-леките 9 месеца,а накрая едно здраво и сладко съкровище! heart
За гаденето,мога да споделя,че мен ми беше лошо от сутрин до вечер в продължение на 4-те първи месеца!И лошото беше не можех да връщам и така не ми и улекваше и за минута!Но не си и помислях за някакви медикаменти!За мен това трябва да си отшуми и не е хубаво да се взимат каквито и да е било лекарства!Особенно плода в първите месеца се развива най-значимо и всичко важно за него е тогава! good
Хапвай солетки,бисквитки,ей такива!
Активен
rosi_78
Любопитен
*
Публикации: 29

« Отговор #400 -: май 04, 2010, 18:34:09 »

Данитка Честит рожден ден!!!   Bravo
Желая ти лека бременност и много сбъднати мечти give_rose
Нади Честито и от мен с пожелания за лека бременност .Bravo give_rose,Аз лично се справям с гаденето със солетки,чипс и сутрин задължително хапвам по един залък хляб.Надявам се и на теб да ти помогне.
Активен
Данитка
Публикации: 2117

Моят сватбен албум

« Отговор #401 -: май 04, 2010, 22:23:49 »

Добре дошла на новата мама  Welcome

И благодаря на всички за пожеланията smile

Аз с корема съм доста напред,но какво да се прави  huhhuh.gif Имах си останал от предния път и сега втория път явно нещата се развиват пооо- бързичко  girl_impossible
Активен
rosi_78
Любопитен
*
Публикации: 29

« Отговор #402 -: май 05, 2010, 07:32:14 »

момичета и мойто коремче е пораснало, но аз ям и не се шашкам. Лошото е при мен,че трябва да открия правелната храна от която не ми се гади, че сутрин и вечер е страшно иначе.Незнам при вас как е и дали си втълпявам, но усештам когато примерно млякото е изкуствено и доматите са бъкани с нетрати, незнам може и да си втълпявам вече sad.Важно е да родим живи и здрави бебоци, пък после ще мислим как ще ги смъкваме килограмите smile. Лек и успешен ден от мен на всички  give_rose.
« Последна редакция: май 05, 2010, 07:34:21 от rosi_78 » Активен
gostenka_82
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #403 -: май 05, 2010, 07:58:29 »

Данитка, аз на патерица, но съм пропуснала  give_rose
ЧРД, да си най-вече здрава и много, много обичана и уважавана!!!!

nadi711, лека и безпроблемна бременност!!! Със сигурност си доста притеснена, предвид сложната процедура, която е трябвало да преминете със съпруга ти, за да се радваш на растящото в теб човече. Дано занапред всичко върви леко и безпрроблемно.
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425

« Отговор #404 -: май 05, 2010, 08:07:21 »

rosi_78 
по отношение на храната и аз съм същата,първите два месеца го уморих мъжа си от глад едно ,че не ми се готвеше ,дори сандвичите които му приготвях ми костваха гооолямо усилие,а сега така са ми се променинли вкусовете ,снощи си отрязах две хапки пилешка пържола и това беше наядох се със салата.Направо нищо не ми е вкусно.Мъжа ми се е видял в чудо с мен ,и само ми се сърди, че ровя в чинията като кокошка  smile
Активен
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: