Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

юли 19, 2025, 23:30:02

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очаквани Бебчета" АПРИЛ-МАЙ-ЮНИ 6  (Прочетена 147084 пъти)

Рубин
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2491

« Отговор #360 -: февруари 12, 2010, 21:29:20 »

ellie_bellie ,тя и нашата хубавица си криеше лицето!Ама я издебнахме!Тя и доки си каза,че си има бебета които не обичали да ги снимат!
Аааааааа, tease crazy,много съм зле милички!Пффффф!Как можах да забравя да споделя наи-важното от прегледа!Ама на като съм така развълнувана и забравям някои неща!
Ами беба се е обърнала с главичката надолу yahoo!Явно предположенията ми,че ритниците силно горе не може да с от ръчички е било правилно!Казаха,че вероятноста да се обърне седалищно е малка,ама няма значение!Да е жива и здрава,а как ще раждаме-Божа работа!
Другата хубава новина е че плацентата ми не е ниско предлежаща,а задно разположена!Което прави естественото раждане достижимо!!!За сега де!Може и за това да  усещам беба толкова много,защото плацентата ми не е предна!Чувала съм че ако е отпред,движенията се чувстват по слабо!
Целувкиииии!
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #361 -: февруари 12, 2010, 21:33:32 »

Ееее, та това са наистина най-хубавите новини!
Браво!!! Успокой се сега и се настройвай за едно леко раждане. Пожелавам ти го!
Активен
Рубин

« Отговор #362 -: февруари 12, 2010, 21:50:22 »

ellie_bellie ,мерси много!Дай Боже такова на всички ни!
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 649

Just a Wife

Моят сватбен албум

« Отговор #363 -: февруари 12, 2010, 21:52:20 »

Рубин,дано беба си остане така докрая и раждането да бъде леко.
Ели, много ми хареса количката ти. Би ли споделила каква марка е, не се сещам да съм виждала такава в Англия.
Иначе по принцип кървенето на венците е следствие на зъбен камък, а най-добрия и лесен помощник за предотвратяването му, е флоса. good
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #364 -: февруари 12, 2010, 21:59:12 »

Рубин , това наистина е страхотна новина  yahoo . Дано така си остане беба и да може да си излезе както трябва  girl_wink
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #365 -: февруари 12, 2010, 22:23:47 »

Криси, благодаря. Количката е Teutonia Cosmo, има ги в Англия със сигурност, защото съм проверявала. Моята я поръчах от Германия, защото на тъпия американски модел не му слиза облегалката до долу  crazy и трябваше отделно да взимам голям зимен кош за в началото, което е ок, обаче като не пада облегалката на летния кош, дори и да е по-голямо детето, не ми се изкаше да спи под наклон ако сме навън, пък и така избягвам купуването на многото кошове. Пък и цената ми излезе пак толкова.
Klarafina е със същата количка и има добри отзиви за нея. Тя ме консултираше като се опитвах да реша какво да правя.
Активен
flower84
Професор
Публикации: 370

« Отговор #366 -: февруари 13, 2010, 00:01:39 »

Рубин честито за прекрасните новини и за малката госпожица, желая ти всичко да е все така положително и да си винаги така щастлива!
ellie_bellie правих почистване на зъбен камък мисля тъкмо бях влязла в четвърти месец, но откакто съм бременна не мога да се отърва от кървенето... остана ми само да пробвам водата и твоята пастичка...
Това слинг за първи път го виждам, то като блузка...  blush
Момичета радвам се за вашия избор на колички, много са красиви и с доста екстри, но аз просто нямам финансовата възможност.. за това търся най благоприятния вариант, и най вече предпочитам лично да търся по магазините, че така по интернет.. не е ли да я видя и усетя - не smile
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #367 -: февруари 13, 2010, 01:13:25 »

flower84, а почистваш ли с конец зъбите? Защото аз спра ли това, започват да кървят и без да съм бременна. А пастата я има в България със сигурност.
И аз не бих купила количка ако не съм я видяла на живо и подкарала, това е задължително!  good
Активен
Nikosmammy
Новак
*
Публикации: 11

« Отговор #368 -: февруари 13, 2010, 02:29:05 »

Здравейте момичета!
Вяра, радвам се че сте добре с бебка!!! Не се притеснявай - ще се обърне. Мойта се обърна, но аз много религиозно правих упражнения. Четох,че межу 32 и 34 седмица било най-добре да се правят , защото има все още достатъчно място. Иначе и мойта е по-големичка според доктора, но следващия път ще ми каже теглото.

Аз с две ръце ви препоръчвам слингове, защото наистина са много удобни и функционални. От кенгурото ме заболяха гърба и кръста и го захвърлих.  Миналия път ползвах такъв тип шал, показан от ellie_bellie , но ми беше сложно замотаването и ми беше топло лятото. Затова си купих такъв с халки и бях много доволна. Този път мисля да си взема и такъв, за началото особено е много удобен, пробвала съм го с Нико. Компактен е и много лесно се слага и маха.

Активен
Мама на Ангел
Ентусиаст
**
Публикации: 109

« Отговор #369 -: февруари 13, 2010, 09:13:36 »

Относно кървенето на венците четох, че може да не мине през цялата бременност, защото главния приток на кръв е от сърцето на майката към матката и периферната система остава по-слабо снабдена. На мен не ми кървят толкова много венците, колкото имам кървави соп.... Причината е същата както и възможността за студени ръце и крака.
Понякога както си седя и усещам вкус на кръв в устата си и е много неприятно, но го приемам като естествено и не се притеснявам.
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #370 -: февруари 13, 2010, 10:10:06 »

И моите венци прокървяват, но не е постоянно, през ден-два ми се случва сутрин.
Аз днес влизам в 6-ти месец  yahoo 
Бебчо се вълнува нещо, сигурно и той се радва на хубавото време и си прави тренировки  Dancer
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #371 -: февруари 13, 2010, 10:14:25 »

точно така..това е причината за кървенето както от венците така и от носа, а не зъбния камък единственото нещо което се препоръчва е жабуркане с води , които съдосвиват гингивата/поне моят съпруг това ме съветваше, когато имах такъв проблем/
Руби , много се радвам за хубавите новини ти толкова чакаше този преглед, радвам се че си доволна и спокойна
Активен
a_iordanova
Професор
Публикации: 320

Моят сватбен албум

« Отговор #372 -: февруари 13, 2010, 11:00:25 »

Рубин, браво за госпожицата и за прекрасните новини! Рубин, а снимчици нямате ли на малката срамежливка?

Явно кървенето на венците е доста често срещано неудобство по време на бременност, и моите кървят от време на време, но леко когато ги мия. Случвало ми се е и в нослето да имам леко кървене.

ellie_bellie, количката е страхотна!
Активен
Рубин

« Отговор #373 -: февруари 13, 2010, 11:36:22 »

Сега качих две снимчици,ама защо не се виждат???Я надникнете в галерията ми!Ако не ще пробвам тук да ги кача!Не са много добри,ама тя все си слагаше ръчичката на личицето!
Активен
a_iordanova
Професор
Публикации: 320

Моят сватбен албум

« Отговор #374 -: февруари 13, 2010, 11:44:01 »

Не ги виждам, Руби!
Активен
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: