Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 00:48:27

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 27   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подаръци за 8-ми март - 2  (Прочетена 113635 пъти)

kali_gali
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #345 -: март 09, 2010, 18:23:00 »

Савка,дано наистина да ти е харесал подаръка.Аз покрай бебчо не можах да отделя толкова време колкото бих искала з търсене и измисляне на подарък,но дано все пак да ти харесва.
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 630

Моят сватбен албум

« Отговор #346 -: март 09, 2010, 18:43:39 »

Роди, радвам се че ти е харесал подаръка. Да си призная Рени ми подсказа да взема нещичко за Марти чудих се дали да е дрешка, но неможах да преценя размера и затова реших едно весело шишенце да бъде /. И ние си имаме такъв календар. Дезодоранта и крема незнам дали са хубави - бяха заедно в несесера, а аз добавих крачето да станат 3. Незнам дали за такива подложки казваше, но се надявам да си ги ползваш.
Аз също се радвам, че съм де зарадвала и изненадал.
« Последна редакция: март 09, 2010, 18:51:58 от anellly » Активен
anellly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 630

Моят сватбен албум

« Отговор #347 -: март 10, 2010, 15:41:42 »

yahoo yahoo yahoo
Днес получих ес ем ес , че моето подаръче вече пътува към мен. Много хубаво беше написано в рима много се зарадвах. Сега ще си чакам и няма да мога да си намеря място.
Активен
dgudge
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1007

Щастлива съпруга и майка

Моят сватбен албум

« Отговор #348 -: март 10, 2010, 22:08:14 »

Страхотни подаръци , страхотни емоции  Girl_hide
Аз още очаквам моето осмомартенче да си получи подаръка  Girl_sing
Активен
emili85
Професор
Публикации: 452

Моят сватбен албум

« Отговор #349 -: март 11, 2010, 09:12:38 »

Да кажа, че свекърва ми днес ще прати подаръка на моето цветенце, да не се притеснява и да мисли, че е забравено. Утре да си чака подаръка и дано й хареса  Girl_hide
Активен
savka
Сватбар
Публикации: 270

Моят сватбен албум

« Отговор #350 -: март 11, 2010, 10:45:18 »

Очаквам днес моето осмомартенче да си получи подаръка и да се включи да разкаже  smile Постарах се да разбера какво би искала за подарък и надявам се да имам сполучлив избор  good
Активен
Рубин
Публикации: 2491

« Отговор #351 -: март 11, 2010, 10:46:29 »

Аз очаквам моето подаръче и се чудя кои ли ми го праща??? Girl_hide
Активен
Капризче
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #352 -: март 11, 2010, 10:48:17 »

Получих смс от Еконт да си чакам подаръчето днес  yahoo yahoo yahoo Нямам търпение да разбера какво е...Това с чакането не си е работа, особено ако си любопитен като мен  blush blush blush
Активен
Капризче
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #353 -: март 11, 2010, 11:51:29 »

Малко след като писах че съм получила смс от Еконт и идва нашия рецепционист и ми носи един теееееееееежък пакет  Girl_hide . И вътре имаше един уникален душ гел, не знам дали съм писала някога че обожавам кокоса, но е точно с такъв аромат.  girl_in_love А другата част от подаръка е 1 голяма чиния за торта и 6 малки към нея. Страшно красиви. Една колежка минаваше покрай стаята ми и влезе да ги види и каза че иска същите. Толкова са красиви, или поне на мен много ми харесват :

Много благодаря на САВКА за страхотния подарък. Много ме зарадва, всичко е много красиво и много ми харесва!

Снимки има в галерията: http://forum.svatbata.bg/index.php/v/misskapriss/8-mi+mart+2010+podaruk/?action=gallery
Активен
savka
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #354 -: март 11, 2010, 12:12:09 »

Капризче радвам се че ти е харесал подаръка -честно казано незнаех за кокоса само бях прочела ,че може би ,би искала десертни чинийки и като видях тези много ми харесаха и веднага ги взех  smile
Но ми се искаше да има и нещо лично за теб и допълних подаръка с козметика на Fruttini, аз много я харесвам особено кокоса  smile
Извинявам се за закъснението отново, а и за бързо надписаната картичка  give_rose просто трябваше да действам светкавично  give_rose
много съм доволна ,че съм успяла да те зарадвам  smile
много си бърза със  снимките ,аз още се мотам и не съм сложила нищо  все нещо изниква -но тази вечер отделям необходимото време  smile
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #355 -: март 11, 2010, 13:56:22 »

Момичета и аз си имам подарък и дъм много щастлива.Аз не участвах в подаръците но си имам подаръци.Рени ми подари ръчно правена от майка и картина със суха роза.Много е красива и в най скоро ще снимам да ви покажа.От Магито от Плевен имам картичка-ръчно правена .А от Дъщеричкаат на Абии имам прекрасно опакован подарък който включва страхотна чиния за великденски яйца каквата аз никога съм нямала и ще ми влезне в употреба и една свещ с издълбани розички.Обещавам в най скоро време да снимам всички подаръци.Много Ви благодаря Рени Маги и Аби за страхотната изненада.
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #356 -: март 11, 2010, 20:56:24 »

Гери,браво за неочакваните подаръци  Bravo Bravo Момичета много са ви хубави подаръците  give_rose Браво!
Моят утре заминава към мацката и дано остане доволна  blush Аз ту харесвам как го опаковах,ту ме хваща 'срам' ,ама като го получи мацката ще разкажа по подробно защо ме хваща 'срам'  blush
 Offtopic А има ли двойки дето ще си разменят една с друга подаръци,май за сега няма  blush
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #357 -: март 11, 2010, 21:59:47 »

Няма такива.
Активен
savka
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #358 -: март 11, 2010, 23:12:33 »

Вече и моя подарък го има в снимки в галерията ми  Bravo give_rose Bravo
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1283

Моят сватбен албум

« Отговор #359 -: март 12, 2010, 08:41:03 »

Моят подарък пристигна на 09.03, красив шал и обици smile Ще пусна снимка по-късно good Малко се измъчих докато разбера от кого е , защото нямаше ник, все пак накрая го открих. Мърче, благодаря ти give_rose
Активен
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 27   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: