Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 24, 2012, 06:11:03

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини: heartЗаписвайте присъствие за  Национална форумска среща 2012г!  heart

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: 1 ... 22 23 [24]   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: moyra стана мама на прицеса МАЯ !!!!  (Прочетена 15381 пъти)

moyra
Професор
Публикации: 411

Моят сватбен албум

« Отговор #345 -: януари 15, 2012, 22:23:31 »

♥♥♥♥♥♥ aprilka,malinkata,lunno momiche,dodo23,inaxastra ♥♥♥♥♥♥

Благодаря за поздравите и за тортите,Мая сега е с мен и подвиква като ги разглеждаме Girl_hide Много сте мили  LOVING gu6 Днес беше прекрасен ден,много вълнуващ,но и спокоен,аз най-много на това се надявах,не исках да е от тези истеричните моменти,както първия рожден ден например,тогава ми беше много притеснено и не можах да се отпусна.Сега беше съвсем различно judges искам пак blum
И аз ви пожелавам здрави и усмихнати дечица Momy
До скоро от нас с Мая,почерпете се торта

Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 834

Моят най-голям трумф:) ; Чакам те Нати

« Отговор #346 -: януари 16, 2012, 14:46:45 »

Приказна е, за такова момиченце си мечтая и аз  give_rose LOVING
Активен
lunno momiche
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1498

"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд

Разгледай галерията на lunno momiche

Моят сватбен албум

« Отговор #347 -: януари 16, 2012, 15:31:32 »

Приказна е, за такова момиченце си мечтая и аз  give_rose LOVING

И АЗ! И АЗ!  Love girl girl_in_love  blum
Активен
lunno momiche
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #348 -: февруари 20, 2012, 19:35:31 »

Гери, какво правите ти и Мая? Къде се изгубихте?  GRUMPY  give_rose
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 834

Моят най-голям трумф:) ; Чакам те Нати

« Отговор #349 -: март 14, 2012, 16:42:20 »

Гери, надявам се да сте добре give_rose. Разкажи ни как е Майчето когато ти остане минутка свободно време  heart
Активен
moyra
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #350 -: април 06, 2012, 10:03:19 »

Здрасти,момичета  give_rose

Мая се бори доста време с хрема,кашляне и подобни работи girl_impossible Тази седмица си ходи на ясла,но все още не е напълно оздравяла и само се чудя кога ще цъфне отново angry Аз през това време се подготвям за започване на работа,чакат ме да завърша семестриално и веднага започвам по специалността - това ми е наградата за упоритото търсене на работа. Започнах да търся от миналия юни,тогава ми предложиха също работа като логопед,но с ужасни условия и отказах,въпреки че много се колебаех дали не правя грешка,след това декември отново имах предложение с още по-ужасни условия,там имах голямо желание,но реших,че ще поискам с 50лв. повече към нищожната заплата и те ми отказаха,аз също не отстъпих и така приключи всичко.Започнах да търся каквато и да е работа,пуснах безброй CV-та и в моментът,в който реших,че няма да намеря нищичко ми се обади колежка,която излиза в майчинство и иска да я замествам yahoo Условията ме устройват и сега съм в очакване,вече се запознах с колегите,с работата,остават ми 2 изпита и започвам girl_wink

Доста се притеснявам как ще продължи серията болести на Мая,излизат последните 2 зъба и дано разреди малко,че направо е ужасно.Тъкмо се оправи и пак!
Много е весело вкъщи с нея,говори разни неща,къде се разбира,къде-не и така си прави интонацията.Научила е разни неща,които ѝ говорим и тя ги използва срещу нас като например: "Ей,тате,нямаш работа там!" laugh
Активен
lunno momiche
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #351 -: април 21, 2012, 12:37:59 »

Гери  Sunshine Flower , как сте с Мая? Тя вече здравичка ли е? 
Ако форумската среща е в Казанлък, ти ще я доведеш ли и нея?  LOVING
 gu6
Активен
moyra
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #352 -: април 21, 2012, 14:54:22 »

Лунна, Мая изкачи върха на сладоледа като направи гнойна ангина с 40 градуса температура shok ,нооо всички 20 зъба вече на навън и спадовете в имунитета ще са ограничени,идва лято и искрено се надявам всичко лошо да е зад нас,много се измъчи и детето и ние,от 0 болести за 2 години до 4 месеца непрекъснати болестни състояния girl_impossible
Сега е по-дива от всякога,вече имаме изготвена хомеотатична терапия за смаляване на сливиците и съм много доволна,вярва,че ще има ефект.
Аз срещата,ако е в Кз със сигурност ще е с нас heart
Активен
inaxastra
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2953

Разгледай галерията на inaxastra

Моят сватбен албум

« Отговор #353 -: април 21, 2012, 15:13:15 »

Дано лошото да е останало окончателно зад вас  give_rose

Това, че вече е пьлнозьбна е чудесна новина. Мечтая и аз за този момент  Girl_sing
Да разкажеш като мине малко време как е повлияла терапията, пьк и винаги е приятно да се четат вашите приключения.

Ако някой пьт ти се намери малко повече време, ще ми е много интересно да прочета дали е имала кризата на 2рата годинка (с трьшкането по земята и прочие), как се е изразила при нея и как си се справила с това.

Много целувки на двете ви
 give_rose give_rose give_rose
Активен
moyra
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #354 -: април 21, 2012, 18:58:48 »

Инче  give_rose
И на мен ще ми е интересно да проследя какво ще се случи,но ще е малко субективно,предвид приключване на зимния период,едва догодина ще мога реално да направя окончателната оценка,но по думите на всички родители ползвали лечението на професионални хомеопати съм сигурна в положителния ефект,дори да не е максимален.

За кризата въпросът ти е много интересен за мен самата,в този период сме,но като цяло самите прояви са изключително краткотрайни и много добре се повлиява от убеждаването с простички думи.Тъкмо се ядоса и аз я погледна в очите и напарвя 2-3 обяснявания по отношение проблемното нещо и най-интересното е когато тя за секунда се поколебава как да постъпи,дали да продължи с тръшкането и викането или да се съгласи,в крайна сметка казва "Добе" и спокойно си продължаваме. Това всъщност не е много нормално crazy Защото или аз съм прекалено властна или тя е прекалено мека и лесно се внушава.Но тя си е много спокойно и изключително разумно дете,аз отдавна практикувам обяснението за това,кое е добре и кое не е допустимо,обяснявам като на голям човек,но наистина простичко и главния смисъл,да дам пример: "Икам бобони" пред щанда със самите бонбони , съответно се започва познатата картина с тръшкането,като я погледна в очите си осигурявам наистина кратко време,в което трябва да измисля най-убеждаващото нещо,заради което няма да ги купим точно този път "Вчера яде бонбони,днес ще купим ябълки" или "Не си вечеряла,нали обичаш супа,след малко ще ядеш супа?" - Тя започва да мисли за супата и повече не се тръшка danceg Не знам как точно се получава,но рядко има криза,в която не мога да я овладея,предполагам е от по-мекия характер. Не че не е буйна,напротив,но много адекватно усеща ситуациите и успява да се съобразява,което е най-големия проблем на децата в тази възраст.Това е периодът на поредното откъсване от майката и формиране на Аз-а ,т.е. егоизмът е огромен и много необходим. Ако детето не успее достатъчно категорично да се самоутвърди в този период,на по-късен етап се появяват личностни проблеми.
Та много съм мислила каква точно е истината при мен и моето дете,но трудно преценям сама.И само времето ще покаже какво се е случило в този период. girl_wink
Активен
Страници: 1 ... 22 23 [24]   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: