Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 25, 2024, 20:15:38

 
Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:
 
   Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 7  (Прочетена 158596 пъти)
 
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
*
Пол: Жена
Публикации: 4922


яхнала метлата


Моят сватбен албум

« Отговор #240 -: януари 07, 2010, 15:07:30 »

Според мен тази гарнитура става, както и задушени зеленчуци, картофи приготвени по всякакъв начин или пък картофено пюре.Честно да си кажа може и в тава да става, но като не съм се пробвала и не мога да дам съвет.
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425


« Отговор #241 -: януари 07, 2010, 16:00:45 »

Момичета в събота ще имаме гости с милото yahoo За пръв път идват в нас и искам да се представя добре smile
Салатите и ордьовъра са решени вече, но с основното ми куца работата.
Искам да направя пилешко филе вретено с гъбен сос.
Има ли вариант да се направят двете неща едновременно във фурната? И изобщо как да го направя това нещо???
Аз винаги си го приготвям отделно ,а да ти кажа напоследък имам едни крем супи с гъбки на маги и го правя именно с тях става много вкусно и бързо
отнема само 1-2 минути и гостите си облизват пръстите
Активен
Мименце
Професор
****
Пол: Жена
Публикации: 455


Искам всичко!!!


« Отговор #242 -: януари 07, 2010, 16:22:28 »

juji , магито много ви благодаря give_rose
Имам въпрос за соса от Крем супите в пакетче. Слагам си и цели гъбки нали? Не става ли много солен?Правя си го по указанията , но с по-малко водичка?
А тези бонбонки "Рафаело" ще са ми десерта banana Страхтни идеи давате smile
Активен
albenka
Ентусиаст
**
Пол: Жена
Публикации: 92



Моят сватбен албум

« Отговор #243 -: януари 07, 2010, 17:41:12 »

момичета от къде си купувате хартиените формички за мъфините?
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425


« Отговор #244 -: януари 07, 2010, 18:37:12 »

juji , магито много ви благодаря give_rose
Имам въпрос за соса от Крем супите в пакетче. Слагам си и цели гъбки нали? Не става ли много солен?Правя си го по указанията , но с по-малко водичка?
А тези бонбонки "Рафаело" ще са ми десерта banana Страхтни идеи давате smile
Аз го правя така ако слагам гъбки предварително ги задушавам с чесън или кромид ,а може и двете.Когато са готови ги отделям на страни.В тенджарка разтварям затоплено прясно мляко със крем -супата  сварявам го на бавен огън /но не го правя гъсто/ и го добавям към готовите вече гъбки за минута две да поври и готово.При сервиране заливам с него пържолата или ролето.Сол не слагам никога защото те по принцип са си солени
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
*
Пол: Жена
Публикации: 1009



Моят сватбен албум

« Отговор #245 -: януари 07, 2010, 18:39:26 »

Можеш да направиш паннакотта  pardon

Ina какво представлява паннакотта? дай рецепта.
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #246 -: януари 07, 2010, 19:18:56 »

момичета от къде си купувате хартиените формички за мъфините?
Има такива хартиени формички за мъфини в Кауфланд,Пикадили и в Метро.В Кауфланд се намират при кухненските пособия като лъжици и тирбушоните.
В краен случай може да си поръчате оттук.
http://www.bestshopbg.com/product.php?productid=16772&cat=311&page=1
Има и коледни
http://www.bestshopbg.com/product.php?productid=16848&cat=311&page=1
Активен
krasunkata
Сватбен ГУРУ
*****
Публикации: 646



Моят сватбен албум

« Отговор #247 -: януари 08, 2010, 22:25:51 »

много красиви маси сте показали  момичета Bravo
и нищо,  че тъкмо хапнах пак ми дойде апетита като се разчетох

тука http://lh6.ggpht.com/_ojpRQTts830/S0eRobQlFvI/AAAAAAAAE80/acCser0t93A/DSC03458.JPG са нашите коледни сладки които бъркахме и украсявахме заедно с родата покрай Коледа. Като цяло стават лесно, ама за рисуването после си трябва време  blum
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425


« Отговор #248 -: януари 09, 2010, 16:25:26 »

Здравейте ,кулинари и кулинарки,след многократни несполучливи опити за фокача ,най-после май открихме тайната .Правихме я с обикновенна мая ,но нямаше нищо общо с вкуса на тукашните фокачи /Италия/ .Ровихме се в нета и купихме книжки и навсякъде пише, че се приготвя с бирена мая и някой други тънкости спазихме и ето какво се получи.Фокачата е изцяло правена от мъжа ми каза да не си присвоя заслугата ,че щял да провери.Аз току що я опитах и наистина се е получила разкошна.Ето и две снимки


Активен
toni8301
Професор
****
Публикации: 346


...живота е чудо....


Моят сватбен албум

« Отговор #249 -: януари 09, 2010, 17:02:01 »

Valentinka - страхотна трапеза сте имали...   good
juji - много вкусна изглежда тази фукача  Bravo на мъжа ти, явно му се отдава...

момичета, да попитам тези от вас които са правили трюфелите, за каква течна сметана точно става въпрос... pardon съжалявам за глупавия въпрос, но...предполагам става въпрос за сладката сметана, която е течна и която като се разбие става на "пяна"...но може да става въпрос и за готварската сметана.... blush и нещо се умотах... crazy
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1371


....братска обич.....


Моят сватбен албум

« Отговор #250 -: януари 09, 2010, 18:31:32 »

juji мъжа ти ще те надмине, внимавай  Wink Bravo
Последно с бирена мая ли я правихте ?
И тъй като зная че посещаваш и форума гответе с мен, даже видях и твоята торта там, искам да те питам правила ли тортите на Йоли - Династия и Естерхази. Хвърлила съм им око за рожденият ми ден във вторник, но нещо не мога да събера смелост и се чудя коя ще е по хубава. Или пък да направя еклерова  crazy В голяма чуденка съм  crazy
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425


« Отговор #251 -: януари 09, 2010, 19:01:59 »

Дарлинг, с бирена мая я приготви мъжа ми тази фокача и се получи хрупкава и сочна,сега ще си хапнем от нея.За тортите на Йоли не съм ги правила ,една единствена торта пробвах по рецепта на Йоли ,но беше със желатин и се изложих  blum,но приготвих вита торта  на Абра ,получи се страхотна ,и кумата ми толкова я хареса ,че тръгнала да си търси като тортеният ринг ,който е необходим за такъв тип торти.
Династия -много я  хвалят пробвай се и ми кажи ина мен да се пробвам и аз  Wink
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #252 -: януари 10, 2010, 14:24:28 »

При нас днес Вита баница със сирене и кокосови блокчета Баунти

Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
*
Пол: Жена
Публикации: 4922


яхнала метлата


Моят сватбен албум

« Отговор #253 -: януари 11, 2010, 21:08:47 »

Сладка течна сметана за нея става на въпрос поне аз с нея ги правих  pardon Аз обаче втория път ги оставих по-дълго в хладилника и бяха станали на кокалче и по-лесно правих топчетата smile
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #254 -: януари 11, 2010, 22:00:51 »

Гери, как го правиш това Баунти ??
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2011, Simple Machines