Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 12, 2024, 19:01:16

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб на БЕБЕправещите - 13 част  (Прочетена 164737 пъти)

liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #345 -: ноември 03, 2009, 16:31:09 »

просто споделях какво ми се случи не съм искала никого да стряскам все пак тук споделяме и хубави и лоши неша нали така..
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1454

Мечтите се сбъдват!

Моят сватбен албум

« Отговор #346 -: ноември 03, 2009, 19:50:34 »

Аааа, моля, моля, аз като съм писала по-напред, не значи че не ти стискам палци   blum!!!!

Успех, мила, с теб сме!!!

ааа  гостенка извинявай...пропуснала съм те без да искам  give_rose give_rose give_rose give_rose give_rose give_rose сърдечно ти благодаря и на теб за палците и за подкрепата... smile

maria_hs благодаря ти и на теб за подкрепата...благодаря ви на всички  butterfly

krisipisi стискам ти палци лелката да не дойде..и аз днес съм с ужасни предменструални болки но ми се  иска да вярвам в това че и при настъпила бременност ги има тези симптоми...е...малко ми е трудничко да се убедя сама себе си че е така но... ще стане ясно...дано въпреки ужасните болки да си ни подмине лелката  Good luck
вчера умирах от желание да си направя тестче защото нямам търпение да надникна в резултата ама пък се възспрях за да не изпреварвам нещата...а и с тия болки днес... знам ли...

matsinka няма да бързам да ти казвам честито а вместо това ще ти пожелая много успех  Good luck Good luck Good luck Good luck Good luck Good luck и скоро да може да ти честитим на 100%  Girl_hide give_rose

на всички бебеправещи ...

Good luck Good luck Good luck УСПЕХ!!!   Good luck Good luck Good luck
Активен
mi6kata_85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 527

Моят сватбен албум

« Отговор #347 -: ноември 03, 2009, 20:35:35 »

аз също изпитах това което и двете момичета , но при мен правиха кюртаж за по сигурно каза док. Да при всеки е различно но май тези които сме изживяли  разочарованието сме доста, на моята приятелка също и се случи така но на нея не и правиха кюртаж на вас правиха ли?
На мен не ми правиха кюртаж, минах само с антибиотик и капки за свиване на матката! Да разкажа набързо...първо отивам при една докторка и тя казва кюртаж задължително(виждала остатъци), обаче аз бях толкова объркана и майка ме заведе при друг доктор, който според нея по-разбира, защото той е в какамангата с изражданията(ама как го казах)..имах в предвид, че е по-на ти с нещата и човека вика какъв кюртаж и че съм млада и тепърва ще раждам. Той ме прегледа и каза, че каквото е имало да пада е паднало...и аз го видях де!!! И така ми се размина...тогава!
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #348 -: ноември 03, 2009, 21:15:48 »

аз също изпитах това което и двете момичета , но при мен правиха кюртаж за по сигурно каза док. Да при всеки е различно но май тези които сме изживяли  разочарованието сме доста, на моята приятелка също и се случи така но на нея не и правиха кюртаж на вас правиха ли?
на мен също не ми правиха док каза, че при нераждали е противопоказно а и организма сам изхвърля всичко без последици до 3м такйа е направена природата...а и аз до колкото знам НЕ СЕ ПРАВИ
Активен
vanessssa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 548

Когато сме двамата всичко е по- хубаво!

Моят сватбен албум

« Отговор #349 -: ноември 03, 2009, 21:21:31 »

На мен също не ми правиха...радвам се, че не ми се наложи да изживея подобно нещо, поне засега де pardon Аз също знам, че на толкова ранен етап не е нужно да се прави...
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
*

Мечтите се сбъдват!

Моят сватбен албум

« Отговор #350 -: ноември 03, 2009, 21:24:45 »

леля ми като забременя за пръв път и към 3-тия месец направи спонтанен аборт...тогава на не я и направиха кюртаж...било е ужасно...но след товяа си забременя след няколко месеца на ново и нямаше никакви проблеми...жива и здрава си ми е сега братовчедката и каква хубава шаферка ми беше на сватбата Bravo
Активен
Боги
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2282

I can't live in a world, where you don't exist...

Моят сватбен албум

« Отговор #351 -: ноември 03, 2009, 22:02:59 »

BeRa , стиснати палци и от мен мила скоро да видиш двете чертички и да ни зарадваш good yahoo
Активен
matsinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #352 -: ноември 03, 2009, 22:06:37 »

Благодаря момичета,вече си направих кравен тест и утре в 10 ще са готови резултатите.Вече нямам тарпение  blush
Активен
Боги

Моят сватбен албум

« Отговор #353 -: ноември 03, 2009, 22:09:33 »

Благодаря момичета,вече си направих кравен тест и утре в 10 ще са готови резултатите.Вече нямам тарпение  blush
Bravo good значи чакаме да ни зарадваш и ти миличка, стискам палци yahoo
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
*

Мечтите се сбъдват!

Моят сватбен албум

« Отговор #354 -: ноември 03, 2009, 23:04:20 »

petrova83 много ти благодаря мила... give_rose give_rose give_rose

matsinka хайде стискаме палци всичко да е на ред и да видим двете чертички  yahoo
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #355 -: ноември 03, 2009, 23:27:32 »

На мен също не ми правиха...радвам се, че не ми се наложи да изживея подобно нещо, поне засега де pardon Аз също знам, че на толкова ранен етап не е нужно да се прави...
Ванеса, доста са относителни нещата трябва или не трябва да се прави. Аз бях в шестата седмица и се наложи да ми направят кюртаж въпреки, че изхвърлих плодното сакче. Така, че много зависи от целостта на изхвърляне.
Момичета, едно ще ви кажа. Дано не ми се налага да го преживявате. give_rose
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #356 -: ноември 04, 2009, 08:36:54 »

Мастинка, днес те чакаме с резултати!!

Ренка, мила, дано и ти никога повече да не изживееш подобно нещо!!!

Активен
liva82
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #357 -: ноември 04, 2009, 08:40:38 »

Мастинка стискаме палци да знаеш малко време остана
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #358 -: ноември 04, 2009, 09:34:39 »

Стиснати палци на мастинка и от мен и чакам резултатът с нетърпение yahoo
Бера при теб как са нещата??Успех и на теб и не се самонавивай.Дори и да не е станало сега тъкмо бебеправенето ще ви е по-сладко другия месец 8PСтискам палци да е станало разбира се heart
На мен ми свърши М вчера.И както от много време не е било нямам никакви след менструални неразположения.Когато имах/правех кисти само ми прецапваше и след 'цикъл' *db*Ми беше много тежко ниско долу и ме болеше при всяко по-рязко движение :angry:Сега няма такова нещо.Усещам си,че всичко е наред.На док съм чак Януари :girl_impossible:Дано всичко е наред до тогава.
Активен
Боги

Моят сватбен албум

« Отговор #359 -: ноември 04, 2009, 09:38:14 »

Клео, всичко ще е наред good good good
Активен
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: