Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

април 12, 2025, 16:21:46

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища Януари-Февруари-Март 2  (Прочетена 123620 пъти)

ivaiva
Баш Майстор
**
Публикации: 1750

Моят сватбен албум

« Отговор #375 -: октомври 26, 2009, 12:08:15 »

ей мамчета,
това с депресията е нормално и аз го хокам милото ми за щяло и нещяло, ама какво да се прави, то това е извън мен smile Иначе Гери, шопинга много помага good
Вер, стискам палци за срещата с бебо и ние ще се срещаме другата седмица smile

Веси, аз те разбирам напълно за работата, не че ме мързи, а по-скоро ми е едно разсеяно, нищо не ми се прави...smile
много ми се иска да започнем с покупките и ще се опитам да поразгледаме за обзавеждане и количка тази седмица smile

момичета и моето момче е именик. използвам и аз да ви почерпя smile
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #376 -: октомври 26, 2009, 13:33:44 »

Честит ти именник smile

Момичета и на мен ми се случва понякога да се сдухам, но се сещам, че бебочето усеща, че мама е тъжна и на него му става тъжно и гледам веднага да се разведря с нещо - я да потренирам, я да отида на кафенце, я да се разходя по магазините или ако не друго прочитам някой смешен виц и се оправям  tease

ето ви един виц за добро настроение :

Прибрал се един от командировка в Африка и по цял ден ходел угрижен.Колегите му го попитали,защо е тъжен.
-Какво да ви разправям?Излязох един ден на разходка и ме подгони един лъв и аз ккъде,къде,качих се на една палма.На палмата-един разгонен орангутан.Като ме метна,три дни и три нощи ме еба.
-Е-заутешавали го колегите му-нали поне си останал жив
-То пък един живот-аз тука той там-ни пише ни се обажда...
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1013

красота :)

« Отговор #377 -: октомври 26, 2009, 16:01:23 »

Иве честит именник- да ти е жив и здрав и много да те слуша  give_rose give_rose
tasty благодаря за вица  smile
Аз тази седмица мисля да си запиша час за последната ФМ, да видим доки какво ще каже за бебето! Вие ходили ли сте на всичките ФМ ?
Активен
Таня
Професор
Публикации: 434

http://www.album.bg/maca18f/

Моят сватбен албум

« Отговор #378 -: октомври 26, 2009, 16:09:53 »

veselyshko  на мен точно това ми стана интересно, като ви четях  crazy че аз само на първата ФМ съм ходила и моя док не ме е пращал на другите и аз нищо не му казах и то така си и отиде де  smile
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #379 -: октомври 26, 2009, 16:10:28 »

Весе, аз в събота съм на първа ФМ и после ще казвам какво сме видели или чули.
tasty,  funnytooth funnytooth funnytooth Месри за вица!
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #380 -: октомври 26, 2009, 16:14:12 »

ще ви пускам всеки ден по нещо забавно че да не ми се сдухвате няма така не може smile
Сладури от къде поръчвате от чужбина неща. Моя приятелка преди 2 години си е поръчала от някъде количка не помни от къде ама и е излезнала на половин цена от тези в БГ. Каза де даже ако се комбинираме излиза евтино съвсем. Искате ли да си правим комбини smile да си поръчваме от чужбина  Wink
Активен
Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #381 -: октомври 26, 2009, 16:29:11 »

Плами то всъщност твоята "първа" е втора ФМ  good Аз само на нея съм ходила  girl_wink
tasty нищо не поръчвам без да съм го видяла, особенно пък някакви по скъпи неща, за мен е удоволствие да вляза в магазина, да разгледам, да опипам   danceg
Иве да ти е жив и здрав именника и много да те слуша  blum
« Последна редакция: октомври 26, 2009, 17:02:40 от Gergancheto » Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #382 -: октомври 26, 2009, 16:35:08 »

Тейсти,аз си поръчах количка от тук-  http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/categorydisplay4_10751_14056_-1_10001
да излезе ми на половин цена заедно с транспорта.Нямат доставка до БГ,но използвах фирма последник.Смятам дрехи от ла редут,шишета и джунджорийки от тук
 http://www.ebaby.it/
 - имат доставка до БГ,А ЧАРШАФКИ ОТ ТУК
 http://www.mothercare.com/b/42827041/278-9104530-1264252?ie=UTF8&pf_rd_r=1QTZEWGCHYSNRSEEGY2Z&pf_rd_m=A2LBKNDJ2KZUGQ&pf_rd_t=101&pf_rd_i=42769041&pf_rd_p=222674291&pf_rd_s=left-nav-3
ИЛИ ОТНОВО ОТ КИДИКЕЪР.Аз също обичам да видя първо и за това количката си я избрах от тук,но я поръчах от там.За чаршафи и обиколници имам и алтернатива от тук един магазин за испански бебешки неща на много прилични цени и красиви,но ще мисля нататък.Ще пазарувам живот и здраве декември.За сега само количката,че беше до изчерпване на количествата.
Момичета,днес бях на жк.Всичко е наред-бебо си расте и докторката каза,че е прекрасен.Аз мисля да отида на още една фетална на 3д по мое усмотрение,но чакам 28ма седмица.
« Последна редакция: октомври 26, 2009, 16:36:57 от kali_gali » Активен
Дидка
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #383 -: октомври 26, 2009, 17:01:34 »

Абе я да питам и вас. Вече имате ли така наричаните "крампи" (схващания) на пръсците, на ръцете и на пръстите.Аз от няколко вечери имам на пръсците но е ужасно с много болки които съм стигала чак до рев през ноща  cray и предимно това става кога се опитам да се протегне вечерта или сутринта, много е отвратително много боли просто е ужасно но засега се спасявам с изпънат крак и придърпвам ходилото към мен.При вас как е
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #384 -: октомври 26, 2009, 17:04:31 »

Ммм Диде аз нямам   nea
Абе много често ходите на жк  girl_impossible Малее аз ходих на 8-ми ли кога ходих и сега ще ходя чак на 10-ти ноември  girl_wink
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #385 -: октомври 26, 2009, 17:24:16 »

Ами аз ходя на 2 седмици-не знам защо толкова често ме вика,но така иска докторката.
Активен
sante
Ентусиаст
**
Публикации: 59

« Отговор #386 -: октомври 26, 2009, 18:06:03 »

Тейсти,аз си поръчах количка от тук-  http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/categorydisplay4_10751_14056_-1_10001
да излезе ми на половин цена заедно с транспорта.Нямат доставка до БГ,но използвах фирма последник.Смятам дрехи от ла редут,шишета и джунджорийки от тук
 http://www.ebaby.it/
 - имат доставка до БГ,А ЧАРШАФКИ ОТ ТУК
 http://www.mothercare.com/b/42827041/278-9104530-1264252?ie=UTF8&pf_rd_r=1QTZEWGCHYSNRSEEGY2Z&pf_rd_m=A2LBKNDJ2KZUGQ&pf_rd_t=101&pf_rd_i=42769041&pf_rd_p=222674291&pf_rd_s=left-nav-3
ИЛИ ОТНОВО ОТ КИДИКЕЪР.Аз също обичам да видя първо и за това количката си я избрах от тук,но я поръчах от там.За чаршафи и обиколници имам и алтернатива от тук един магазин за испански бебешки неща на много прилични цени и красиви,но ще мисля нататък.Ще пазарувам живот и здраве декември.За сега само количката,че беше до изчерпване на количествата.
Момичета,днес бях на жк.Всичко е наред-бебо си расте и докторката каза,че е прекрасен.Аз мисля да отида на още една фетална на 3д по мое усмотрение,но чакам 28ма седмица.
Миличка, я кажи как точно става поръчката на количка от този сайт и за колко време ти я доставят. Ние с моя мъж сме се спряли на Stokke Xplory, тук е 2000 лв, а с аксесоарите ще дойде към 2500-3000, а в този сайт количката е 1200 лв (с аксесоарите някъде около 2000 ще излезе), което си е много на далавера, затова те моля, ако можеш да обясниш какъв е точно реда, много ще съм ти благодарна за което kiss2
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #387 -: октомври 26, 2009, 21:37:37 »

Дидка, това се получава от недостиг на магнезий в организма. Храни, богати на магнезий:
• тъмнозелени листни зеленчуци
• ядки
• морски деликатеси
• водорасли
• соя
• месо
• яйца
• млечни продукти
• пълнозърнести храни
• сушени плодове
Друга причина може да е недостиг на калций. Магнезия спомага за усвояването на калция в организма, затова често са свързани. Може и да е дехидратация - пий повече вода, ако не пиеш в момента. И говори с лекаря си.
Активен
Дидка
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #388 -: октомври 26, 2009, 22:30:11 »

Ели, това и аз го прочетох в интернета ще се постаря да приемам повече от изброените храни а и също приемам центрум матерна в което също има калций и магнезий.За водата на ден пия поне по 2л., но да се надявам че тая вечер ще ме пропуснат тия "крампи"  angry
На 16.11. съм на преглед ако продължават наистина ще трябва да говоря с лекарката ми, че наистина са много неприятни тия схващания
Благодаря ти много Ели  smile
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1013

красота :)

« Отговор #389 -: октомври 27, 2009, 09:32:51 »

Дидка аз досега съм имала 3 пъти такива схващания на крака и не беше хич приятно  nea Получават се от недостиг на калций или магнезий доколкото знам.
Таня оо тя моята доки не ме е пращала на ФМ, но аз нали съм си луда и по собствено усмотрение ходя  Girl_hide По принцип за мен е по-добре да се ходи- аз така се чувствам по-спокойна, но всеки решава сам- все пак не е задължително, а пожелателно за такива луди като мен  tease
Плами,Гери аз ходих и на първата и втората и сега мисля и на третата да отида, че иначе ще все ще го мисля  Girl_hide Плами тъкмо сега дока ще огледа бебчо подробно нали вече е по-големичък и ще си и ти по- спокойна!
tasty има момичета, които поръчват от този сайт и са много доволни www.mytoys.de, и дрешки от Ла Редут на много изгодни цени. Аз лично не съм поръчвала.
Активен
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: