Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 17, 2024, 01:44:39
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
" Гримът - 4 "
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...
29
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: " Гримът - 4 " (Прочетена 164372 пъти)
luci
Сватбар
Отг: " Гримът - 4 част "
«
Отговор #60 -:
март 12, 2010, 15:27:42 »
Ако може и аз да задам тук едно въпросче ! Моето дълготрайно червило е точно на Макс Фактор и ми пада на люспички направо от устните- дали ви се е случвало нещо такова или може би аз не се го слагам правилно?
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648
«
Отговор #61 -:
март 12, 2010, 16:06:09 »
аз, както казах ползвам Гош и въобще не ми пада, не мога да го махна даже с толатено мляко, пише че се маха със специално олио, единствено ако ям много мазни неща леко се поизтрива и то като го търкам много със салфетка
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Съселчето на Магаренцето.
«
Отговор #62 -:
март 12, 2010, 16:25:22 »
Момичета, още утре тръгвам на лов за такива червила. Страхотни сте! Благодаря ви!!!
Сега се сетих, че като бях много малка, майка ми имаше едно червило, зелено на цвят, но червено като се сложи и то не се триеше с нищо. Братчето ми веднъж с един приятел се нарисуваха като индианци и не можахме да ги измием, та ходиха на следващия ден на даскало с "цветовете на войната".
Със сигурност идеята е добра.
Активен
leni_beni_
«
Отговор #63 -:
март 12, 2010, 16:32:18 »
И аз ги помня тези химическите червила , и аз много се бях наклепала
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #64 -:
март 12, 2010, 18:40:12 »
Цитат на: luci в март 12, 2010, 15:27:42
Ако може и аз да задам тук едно въпросче ! Моето дълготрайно червило е точно на Макс Фактор и ми пада на люспички направо от устните- дали ви се е случвало нещо такова или може би аз не се го слагам правилно?
luci
, ако ти е старо червилото започва да пада така, точно както казваш. Моето след няколко месеца, когато беше остаряло и то така започна да пада. Или ако е седяло дълго време в магазина. Затова внимавайте откъде купувате - избирайте места, където има голям оборот и е сигурно, че зареждат често.
Още една причина да ти пада на люспи - ако го слагаш върху омазнена кожа или нечиста кожа. Например ако си мажеш устните преди това с вазелин или крем. За обикновени червила няма проблем, но за дълготрайните е пагубно.
Трето, стъпка две (гланцът) е хубаво да я сложиш два три пъти през деня, за да се освежи цвета отдолу и да се запазят устните ти хидратирани. Иначе остава само сухият долен пласт и може да започне да се люпи.
Относно химическите червила от едно време, тези нямат нищо общо с тях. За вредата от химическите червила след като ги махнаха от пазара имаше цели статии.
«
Последна редакция: март 12, 2010, 18:58:49 от Ariel
»
Активен
luci
Сватбар
«
Отговор #65 -:
март 15, 2010, 15:02:10 »
Ariel, благодаря много за насоките! При мен явно е от "старост", защото като ми го подариха го мацнах веднъж и после чак след месеци се сетих отново за него! Значи ще бягам да си търся новичко!
Активен
gabi_sl
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #66 -:
март 20, 2010, 19:40:42 »
Здравейте бъдещи булки, казвам се Габи Славова и съм професионален гримьор, работя във Варна Добрич и София, пиша ви тук защото този месец Март и следващият- Април, можете да се възползвате от БЕЗПЛАТЕН пробен грим със ПРОФЕСИОНАЛНИ продукти, като това не е задължаващо да се обърнете към мен след това за самия повод.
Можете да видите работата ми тук-
www.artaby.com
и ако някоя от вас има интерес може да ми пише на мейла който е даден в сайта.
Активен
mademoiselle
Сватбар
http://yordanovphotography.com
«
Отговор #67 -:
април 29, 2010, 14:59:15 »
Аз бях решила да се гримирам сама. Дори се бях залетяла да си купувам професионална козметика на Kryolan, но моите близки успяха да ме убедят, че има вероятност да съм притеснена в последния момент и да ми се разтреперят ръцете.
Размислих и реших да се доверя на гримьорката Аделина Цанева. Някой може ли да сподели отзиви за нея?
Активен
roumyana
«
Отговор #68 -:
април 30, 2010, 08:46:22 »
Някой правил ли си е грим при Минка ,сестрата на Гаро Папазян в Пловдив?интересувам се за отзиви за нея и цени
Активен
pepina83
Професор
на мама пчеличката
«
Отговор #69 -:
април 30, 2010, 12:23:30 »
roumyana, моята кума и още една приятелка си правиха грима за сватбата при нея. Беше миналото лято и се спряха на нея, защото Слави беше отказал тогава клиенти. Доволни бяха......но спрямо работата на Слави, няма база за сравнение...... Слави си е №1
Иначе цената беше 50 лв
Активен
roumyana
«
Отговор #70 -:
април 30, 2010, 12:36:26 »
даааа, то ако ще е толкова по-добре Слави, все пак и за мен той е номер 1
Понеже ще ставам кума и ми се щеше да си направя грим, но по-евтин, който все пак да става, та за това търся алтернативи, то и булката ще се прави при Слави по моя препоръка, но се чудя
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908
«
Отговор #71 -:
май 02, 2010, 01:32:35 »
Цитат на: mademoiselle в април 29, 2010, 14:59:15
Аз бях решила да се гримирам сама. Дори се бях залетяла да си купувам професионална козметика на Kryolan, но моите близки успяха да ме убедят, че има вероятност да съм притеснена в последния момент и да ми се разтреперят ръцете.
Размислих и реших да се доверя на гримьорката Аделина Цанева. Някой може ли да сподели отзиви за нея?
Един от вариантите ми е тя, но като гледам се справя и то все с лица от екрана, така че....важното е да се иде на пробен грим
Активен
VeniNY
Ентусиаст
«
Отговор #72 -:
май 02, 2010, 03:49:57 »
Здравейте момичет
Исках да попитам конкретно момичетата от Пловдив някоя от вас знае ли нещо и дали е ползвала Минка Петрова. Една моя приятелка доста ми я похвали, разгледах и и нещата вав интернет, но ми се искаше мнение от някой с
опит
да сподели мнение. Аз така или иначе ще отида на пробен грим преди сватбата, но все пак.......
Благодаря предварително.
Активен
sunray
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #73 -:
май 10, 2010, 19:47:12 »
Малко е тъпо, защото за да не оспамвам темите, ще напиша почти едно и също, но все пак. В галерията качвам снимки на пробния ми грим. На мен ми се струва, че има какво да се желае. Ще ходя на още 1-2 места да сравня и пак ще се включа.
Активен
red_roses
Професор
Публикации: 415
«
Отговор #74 -:
май 10, 2010, 21:14:54 »
velvet
, аз ще бъда съвсем откровена. Прическата много ми допада , всеки има вкус и тук се покрива с моя. Когато гледах снимките забелязах само прическата , а гримът все едно ти си си го правила. Не личи , че е професоинален грим. Аз не бях ходила до момента при професоиналист за грима специално и веднага видях разликата.
Активен
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...