Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
април 06, 2025, 14:18:37
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
" Очакваме нашите съкровища АПРИЛ - МАЙ - ЮНИ 2010 - 4 част "
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: " Очакваме нашите съкровища АПРИЛ - МАЙ - ЮНИ 2010 - 4 част " (Прочетена 134138 пъти)
maia_svet
Сватбар
Отг: " Очакваме нашите съкровища АПРИЛ - МАЙ - ЮНИ 2010 - 4 ч
«
Отговор #315 -:
ноември 07, 2009, 17:44:56 »
vanessssa мила ще си мине от самосебе си ,май няма лек ,аз два месеца и половина повръщах като замаяна и ми се гадеше от всичко ,но пробвай с грейпфрут сутрин и през деня .Милата разбирам те дано ти мине бързо , при мен беше кошмарно и то от момента в който разбрах че съм бременна .
Минала седмица като лежах в болницата повръщах първия ден и ми биха някаква инжекция но незнам какво беше и след това вече две седмици не съм повръщала и започнах да хапвам.
Но като влязох в 3 месец и на прегледа тъй като доки ми каза че съм много слаба аз се оплаках или по точно мъжа ми че повръщам и ми е трудно храненето и той ми изписа Церукал, хапченца но се предписват питай твоя доки дали можеш да ги пиеш ,мисля че ми помогнаха .
Дано ти мине бързо
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Обичам те повече от всичко!!
«
Отговор #316 -:
ноември 07, 2009, 17:48:51 »
на мен започна да ми се гади вече...но само рано сутрин като се събудя з 10 минути и отминава
Нашият преглед е на 20.11 и аз нямам търпение вече, но с работата времето бързо минава
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
мрън-мрън, мяу-мяу
«
Отговор #317 -:
ноември 07, 2009, 18:05:26 »
Ванеса
, много неприятно с това гадене. Дано ти мине скоро. В най-лошия случай вторият триместър вече би трябвало да спре това, имаш още малко, стискам палци по-скоро да отмине.
Аз миналия уикенд ходих до Gap Maternity, понеже имах един купон за намаление да използвам и си купих една блузка. Бях крайно разочарована от малкия избор на дрехи за бременни в магазина, защото онлайн имат много повече неща. А аз не обичам да купувам дрехи онлайн, а сега още повече както идея си нямам дали ще стой добре.
Снощи пак минах оттам след работа и имаха значително повече неща. Купих си дънки, който са адкси удобни и се надявам да ме изкарат докрая. Имаше и такива като на Вяра, но аз взех с цял панел, защото казаха, че с малкия ластик те издържат до около 3 месеца след като ги купиш и после коремът става много голям, докато големият панел събира повече корем. И две блузи си взех. Мерих и кърмачески сутиени и бяха грозни, но страшно удобни, но се въздържах за момента, защото щях да нанеса голяма щета на кредитната карта, нещо много скъпи ми се видяха.
Аааа, и щях да забравя да споделя - в магазина има един "корем", слага се като колан и прибавя около 3 месеца, хаха, ако знаете как съм се смяла, и колко ще съм огромна след 3 месеца, направо се хванах за главата. Слагах го под панела на дънките да видя как ще изглежда
Ето ги и покупките, не ви пращам мои снимки
http://www.gap.com/Asset_Archive/GPWeb/Assets/Product/689/689695/big/gp689695-02vliv01.jpg
http://www.gap.com/Asset_Archive/GPWeb/Assets/Product/689/689697/big/gp689697-03vliv01.jpg
http://www.gap.com/Asset_Archive/GPWeb/Assets/Product/636/636960/big/gp636960-00vliv01.jpg
http://www.gap.com/Asset_Archive/GPWeb/Assets/Product/636/636960/belly/gp636960-00bpv01.jpg
liva82
, дано само с това се разминеш
бебчето
, сладури такива, представям си как сте се радвали на малката шушулка
«
Последна редакция: ноември 07, 2009, 18:11:54 от ellie_bellie
»
Активен
Вероника
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #318 -:
ноември 07, 2009, 18:10:32 »
Честити покупки Ели
За дънките и аз смятам до края да изкарам като подгъна ластика стават супер плитки, така че корема ще си е на удобно пак
Аз днес си взех от онези грозните сутиени за бременни и съм много доволна
така че ви ги препоръчвам дали за бременни или за кърмачки все тая
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
мрън-мрън, мяу-мяу
«
Отговор #319 -:
ноември 07, 2009, 18:14:40 »
Цитат на: Вероника в ноември 07, 2009, 18:10:32
Честити покупки Ели
За дънките и аз смятам до края да изкарам като подгъна ластика стават супер плитки, така че корема ще си е на удобно пак
Мерси, мила. Да бе, наистина си права, те като се подгънат ще станат като тези съвсем плитките, които ги продават, така че
Активен
Вероника
«
Отговор #320 -:
ноември 07, 2009, 18:17:21 »
Тук са много скъпи- просто 100 евро са нищо ги нямат и аз нямах намерение да купувам от тук но тези дънки излязоха 80-90 лв и за това ги взех веднагически (пак е скъпо но не е 200лв
) а иначе трябва да си карам само на клинчета
поне да имам едно дънки че аз доста налълнях
Активен
Рубин
«
Отговор #321 -:
ноември 07, 2009, 18:22:36 »
Леле Верка,кое е това бяло пухче? *YAHOO*Какъв е сладуууур!
Аз също напълнх много и от месец нося панталон и дъни за бременни,защото моите си ме притискат на корема!А за вкъщи вече съм присвоила една долница на мъжо! =]Големичка е ,ама като я превия отгоре е супер удобна!
Активен
Вероника
«
Отговор #322 -:
ноември 07, 2009, 18:31:45 »
Това е мойта писанка -Бианка, ей преди малко ни снимаха и аз хоп ... веднага аватарче, че май нямам снимка с нея- нали все аз снимам.
Абе аз не се оплаквам ама напълнях си и тва е -едни бузи направих едно дупе, всичко си имам. Иначе аз си нося мойте долници ама скоро ходих да си купя това онова за вкъщи че да изглеждам прилично -хахаха. А днес накарах диман да ме снима цялата -
като се видях за края на 4 месец как изглеждам не ми се мисли до края къв свинчо ще съм, ама така е като стартираш сповече килца и след диетка. Ще стискам зъби щото много желаех тая бременност и тва е.
п.с. снимката е в галерията ако някой прояви любопитсво да види пухкавата ми особа
Активен
kali_gali
«
Отговор #323 -:
ноември 07, 2009, 20:39:04 »
Верка,изглеждаш страхотно мила и много ти отива бременността.Не е задължително да качваш много.Аз съм качила 6кг за 6 месеца а и аз си имам излишни и все бях на диети.Качих ги пъвите 3 месеца и от 3 не съм качвала хич.Не прекалявай с мазното,тестеното и сладкото,наблягай на мляко,месо,салати и плодове и всичко ще е наред и с бебто и с теб.
Активен
Вероника
«
Отговор #324 -:
ноември 07, 2009, 20:56:51 »
Кали аз не се тъпча със сладко и тестяно ама
си наделебелях още в началото и тва е - сега няма да мра, всичко е ОК. Благодаря ти
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Невероятно е да си родител....
«
Отговор #325 -:
ноември 07, 2009, 21:02:38 »
Ей, сладурки прекрасни!!! Верчееее, ама много си хубава, бе, миличка, аз попринцип не пиша много по тази тема, щото всички толкова ми харесвате, че не намирам достатъчно точни думи, които да изразят колко много ви се радвам! Прекрасни сте, милите!
А гледам си говорите за дънки...ами, аз попринцип съм си малка бъчонка, та сега дето ми се е и подуло коремчето, моите дънки ме стискат малко да си призная...Смешното е, че са ми широки на кръста, щото бях почнала да отслабвам преди да забременея, а сега ми стискат долу, не в талията...Ами..кво да направя. Вчера гледахме в един магазин за бременни - егати, от 110лв им почваха дънките, ще ме извиняват, ама единия ластик горе едва ли струва 60-70лв отгоре на цената, дето са ги сложили. Не ги е срам, от нас да изкарват пари, гадовете....Съжалявам, че така се изказвам категорично, но понеже ние имаме магазин, в който продаваме и дрехи, та дамската конфекция ни я правят по поръчка една фирма и знам колко струва реално такъв панталон да се ушие....
и за това ме е яд като знам колко им е надценката. Аз сега ще си ходя при тази нашата шивачка, измислила ми е моделчета за спортни бременни панталони и следващия път като ходим да поръчваме, ще ми вземе мярка и за панталонките, та ще ви ги покажа.
Целувки, милички!
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #326 -:
ноември 07, 2009, 21:14:03 »
Вероника, аз имам съшата писана моята се казва Бижу Ванеса Лейди Шарлота
по рано я водихме много по изложби , печели разни купи и корони но вече не ..само и се радваме ето тук има нейни снимки shimmeringice.hit.bg
Активен
Вероника
«
Отговор #327 -:
ноември 07, 2009, 21:20:21 »
Лива видях я вашата красавица -познах я по теб
, името и е невероятно просто както та самата -наистина прилича на нашата ама аз бях чела че тези които са пет - клас не ставали за изложби
Сори за
- ще ти пиша на лични
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #328 -:
ноември 08, 2009, 10:45:45 »
Благодаря ти миличка за милите думи на писана ще и ги предам
аз да ви кажа вчера следобед какво ми се случи цял ден ме боли глава и ми се вие свят и викам н амъжо абе я ми измери кръвното иии 100/55
пих айрян ядох сладко и съм си легнала ..ама просто лежа и по едно време ставам до тоалетната и стррашно ме преряза капацината иии бързо викнах мъжо , че ми е още по зле след като изпих един солен айрян и половин бурканче със сладко си помислих , че съм го вдигнала да ама не.
Мери мъжо и зелия като платно..аз му викам какво има защо пребледня и той ами 90/45 е кръвното ти..та да видите как се търчи вечерта до магазина за кола и шоколад така се нагърмях че лошо ми стана..ама вдигнахме кръвното на 100/60
Активен
Вероника
«
Отговор #329 -:
ноември 08, 2009, 11:12:36 »
Лива и на мен ми се е случвало. Кофти е, аз като почувсвам че главата ме наболява и карам мъж ми да го мери че тук док и без тва не мери кръвно. Ако е ниско пия 3 в1 или ям шоколад -ти знаеш, ама нормално е май.
Гледам вече си в 3 месец -еее минава времето
Активен
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24