Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

април 06, 2025, 13:15:42

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: " Очакваме нашите съкровища АПРИЛ - МАЙ - ЮНИ 2010 - 4 част "  (Прочетена 134130 пъти)

Вероника
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: октомври 20, 2009, 14:56:48 »

Добре дошли на новите, мами! Лека и безпроблемна бременност!
Как сте момичета? Растат ли коремчетата?

Елинора здравей, малко е рано да растат коремчетата но и това ще дойде  Girl_hide
Ти как си,в края на 1-вия тримесър си  smile Мами имате ли неприятните екстри на бременността -гадения и т.н.?
Активен
elinora
Ентусиаст
**
Публикации: 143

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: октомври 20, 2009, 15:33:23 »

Вероника , рано, рано, но моето се вижда вече. Е, изглеждам малко като преяла, не като бременна, де.  pardon
Аз иначе съм добре, благодаря!  smile За моя голяма радост в началото много рядко ми се гадеше, но до  bad не се е стигало. В общи линии за сега карам една доста лека бременност. Вече имам киселини, но не може всичко да е наред все пак.
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: октомври 20, 2009, 16:24:01 »

Хехе - за коремчето, и аз си мисля че имам , ама това нищо не е, оформеното и растящо коремче е чак като се преполови бременността горе-долу, сега само ние си знаем имаме ли- нямаме ли кореми - никой не може да забележи  Wink
Хубаво е да нямаш неразположения, аз нямах и нямам никви  good
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: октомври 20, 2009, 17:32:36 »

освен , че ме болят гърдите и много ми се спи друг симптом нямам...но навярно ми е много рано още Girl_hide
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: октомври 20, 2009, 18:05:21 »

освен , че ме болят гърдите и много ми се спи друг симптом нямам...но навярно ми е много рано още Girl_hide
Лива има някой много рано им е лошо, гади им се и така нататък - пожелавам ти да се разминеш с тези екстри!
Активен
maslinka
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: октомври 20, 2009, 18:13:40 »

ми при мен в 5тата седмица започна голямото драйфане  bad,дано ти се размине good
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: октомври 20, 2009, 18:20:55 »

desislavka, много се радвам се тебе, добре дошла при нас и лека бременност!
Ами на мен определено си ми расте корема и аз започнах да казвам на хората, защото иначе изглеждам доста освинена хаха. Моето положение е същото като на Лива - много изтощена се чувствам и ме болят гърдите. Не ми се е повръщало изобщо. В началото имах много киселини, но сега не се оплаквам. Лива, вярвам, че щом досега не ти се е гадило, ще се разминеш.
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: октомври 20, 2009, 18:24:55 »

Хахаха - Ели това за освинването ясно и аз съм така и тук всички разбраха , и аз си имам някъв корем, но спред мен истинския корем - тепърва предстои.
И без това слушах мами дето си усещат бебето още преди 10 г.с. и кореми имаха, за това гледам да съм реалист  smile , че то мерак мерак, ама после като неможеш да се прегънеш -  ще ги търсим тия дни дето сме мислили че имаме корем  tease
Активен
maslinka
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: октомври 20, 2009, 18:27:47 »

И без това слушах мами дето си усещат бебето още преди 10 г.с.
мале Верче ти ме шашна  Oh my ... Oh my ... Oh my ...,наистина има такива случай(чак пак толкова да не можеш да си различиш къркорещите черва  blum crazy pleasantry
аз пак днес четох за бебе на 3месеца и 1 ден което казало "мама"  crazy pardon
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: октомври 20, 2009, 18:33:06 »

А как на 3 месеца казва "мама"  shok
Ей за това - радвам се много, ама гледам да не се оливам и навивам , само съм доволна всичко да върви добре и бебо да си е наред  give_rose
« Последна редакция: октомври 20, 2009, 19:11:56 от Вероника » Активен
maia_svet
Сватбар
Публикации: 275

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: октомври 20, 2009, 18:41:55 »

Момичета радвайте се ,че не ви се гади .Аз бях много зле от 5г.сед. започнах с повръщане и гадене отслабнах доста ,не мога да дигна и килце .От няколко дена съм по добре но беше голям кошмар и вечер не можех да спа , сутрин бях най-добре но след това направо ад , неможех да повярвам че е толкова гадно.Чесно чак след като ми спря  bad и гаденето се зарадвах на малката душичка в мен и осъзнах , че ще ставам мама.
Така че сте късметлийки и ви пожелавам все така да не ги усетите тези неразположения .
Не е ли рано за коремчета аз също нямам тъй като съм слабичка ми се поду леко корема ,но слаба работа. smile
Активен
Godiva
Любопитен
*
Публикации: 30

Любима на двама мъже ;)

« Отговор #131 -: октомври 20, 2009, 22:37:59 »

И на мен още не ми се гади .. само усещам леко пробождане ниско долу , ужасен глад и жажда .... с първата бременност също не повръщах ... дори не разбрах че съм бременна де  Wink
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: октомври 21, 2009, 07:38:43 »

Колкото и да ви разочаровам просто преди 12г.с. няма как да имате кореми, матката е тази която расте а до този период тя си е скрита още вътре в таза, няма как да има корем. Повечето обаче по това време (началото на бременността - 12г.с.) са с подути кореми, не знам на какво се дължи, аз от както забременях съм с много редовна перисталтика и въпреки това имаше период в който се бях надула като жабче, после започна да спада и вече си личеше как матката се качва нагоре и подува корема, но си го подува бременнски, а не като балон  girl_wink
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1146

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: октомври 21, 2009, 10:07:32 »

Може да се каже, че и аз не съм имала сутрешни неразположения нито пък  bad За сметка на това пък каквото  и да ям или да пия много ми се издува корема и това ме кара да се чувствам много некомфортно!!! И другият ми проблем е че непрекъснато ми се спи  huhhuh.gif Иначе и аз нямам коремче още, от което нашият бъдещ татко е много разочарован!Всеки ден ме проверява  tease
Активен
maia_svet
Сватбар
Публикации: 275

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: октомври 21, 2009, 10:44:21 »

Татковците са много нетърпеливи ,големи сладури са и понякога са много смешни  smile smile
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: