Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

април 08, 2025, 00:16:20

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: " Очакваме нашите съкровища АПРИЛ - МАЙ - ЮНИ 2010 - 4 част "  (Прочетена 134347 пъти)

Вероника
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #360 -: ноември 10, 2009, 22:08:48 »

ellie_bellie Направо ме строив  две редици   huhhuh.gif - слушам   и няма да противорече повече  blum
Иначе за това, че зависи от дебелината за уесещането съм сгъласна и за това мисля,ч е не я усещам госпожицата  tease бая трябва да заякне че да успее да пробие тез тлъстинки  Girl_hide
Лили схванах аз кво искаше да кажеш  give_rose
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #361 -: ноември 11, 2009, 12:01:59 »

Тумбачетааааа  yahoo фук фук фук  -почвам 5ти месеееец   pqz , много съм щастливааа danceg
Активен
maia_svet
Сватбар
Публикации: 275

Моят сватбен албум

« Отговор #362 -: ноември 11, 2009, 13:00:59 »

Здравейте момичета !
Искам да ви питам за съвет ,колебая се за някой работи.
Моя доктор иска да си правя само иследване Фетална морфология , и че няма нужда да си правя и това за Даун ,но на мен ми се ще да си направя всички необходими, незнам дали Феталната морфология ми е достатъчна , не искам да издребнявам и да лудвам по всевъзможни иследвания , защото е малко даже доста поттискащо .
Незнам объркана съм , вие какво мислите по въпроса.?
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #363 -: ноември 11, 2009, 14:09:20 »

maia_svet Аз не съм правила нищо освен ФМ, която така или иначе ми я правят всеки път. Но аз като четох за БХС и разни там други, ми че то освен да ми изкарат акъла друго не виждам вко може да стане -трудно е да се потврди нещо и за това не правя нищо такова. Четох че дали е здрави или увредено (Недай си Боже) детето нямало голяма разлика с стойснотите и трудно се откривало и пак всичко било отсносително  -ама за кое точно четох не си спомням.
абе за мен Феталната си е Фетална, когато е от добър специалист разбиращ си от работата -всичко е ОК  smile
Активен
Рубин
Публикации: 2491

« Отговор #364 -: ноември 11, 2009, 17:36:47 »

Здравеите момичета!Преди малко ми се случи следното-получих кофти болка в стомаха,под гърдите,подобно на гастрит!И след непрестанно болене,ми стана кофти и повърнах,с извинение!Според вас може ли да е от храната!А не съм яла нещо различно от всекидневното!И може ли да е свързано с бебо,много ме е страх да не му навредя нещо cray
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #365 -: ноември 11, 2009, 17:59:26 »

Вяра, не съм съгласна с теб, че БХС само изкарва акъла и нищо не установява. При нас е често срещано да се правят тези изследвания през първи и втори триместър. От това, което разбирам, в България май само през 2-ри се правят. Навсякъде обаче това дали ще си направиш изследванията зависи изключително от собствения избор. При нас много обясняват, дават материали, срещат те с консултант. И пак изцяло зависи от родителите какво да предприемат.
Може би малко объркващо ви действат вероятностите, но това не е диагноза, а измерване не риска. Резултатите те определят като такава с нисък риск или висок риск. Аз реших да ги направя, защото с възрастта рискът се повишава и бях решила, че го искам за собствено успокоение.
Мая, не мисля, че някоя от нас би могла да ти даде съвет какво да правиш. Това е личен избор. Ти правиш ли си кръвна картина всяка година, за да си видиш резултатите? Аз си правя периодично, за да знам какво ми е наред или не ми е наред. Пътя на логиката е същата.
Рубин, незнам от какво може да ти е станало това, много неприятно, но не се шашкай, на бебо не може да му се навреди от това, че си повърнала. Хапни нещо, което не дразни стомаха и пий чайчета.
Активен
Рубин
Публикации: 2491

« Отговор #366 -: ноември 11, 2009, 18:19:30 »

Мерси мила ellie_bellie !Аз мисля че е от зеленчука или от яйцето!Незнам,но определено щом върнах веднага ми изчезна болката!Явно е било като трън!
За БХС мота да споделя че аз си правих и бях много спокоина след това!Първия се прави между 11 и 13 седмица!Аз съм за иследванията!Разбирасе напълно се доверявам на моята аг!
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #367 -: ноември 11, 2009, 18:29:34 »

Ели бели, тук, в Бг, в генетиката на Майчин дом, където правят БХС (за София говоря), също много подробно обясняват.

Аз преди време си правих по др. повод генетични, а един доктор ми обясни много подробно за БХс-то, че освен кръв, на снимка с 3 или 4 Д видеозон, гледат костта на нослето, както и една област на гръбнака в горната част, която на мен ми приличаше на едно черно петно.

Правят ранен БХС (мисля от 9 до 11 г.с.) и късен (13-14 г.с.) нещо подобно беше, не помня с точност.
Самите БХС пък имат два варианта, като еденият е 20лв., а другият 40 или 50, но не помня каква е разликата между тях.

Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #368 -: ноември 11, 2009, 18:55:20 »

Мерси за пояснението, Яна. Да, тук са същите. Ранният е от 11-13 седмица (първи триместър), след това 15-21 седмица (втори триместър).  При вас са направо без пари. Аз ако бях, изобщо нямаше да се замисля. Тук ранното БХС не винаги се плаща от застраховките. Аз изкарах късмет, че моята покри 50% и ще платя само $370. За изследването през 2-рия триместър се надявам да ми се изплати от застраховката, то е също малко по-евтино, защото само кръв се взима.
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #369 -: ноември 11, 2009, 19:01:13 »

ellie_bellie точно заради тези вероятности казах,че изкарват акъла на човек -лично мнение.
Аз съм отворен и човек - стъпващ здраво на земята и искам да направя висчко необходимо предлагащо съвремнната медицина за да знам ако има проблем, но и не искам за миг да се притеснявам излишно заради няква "теория на верояностите" - това е мое мнение не карам никой да се съгласява.
ВСе пак има още много да се изследва и дори и за лекарите бременнността си остава наричана "Чудо", така че...
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #370 -: ноември 11, 2009, 19:59:25 »

момичета ако знаете миналата вечер така ме заболя коремчето ..така ме стегна , че се събудих и не можах да мигна от стрес
Боля ме 5 минути пих но-шпа и ми мина веднага но не мигнах и вече толкова много пишкам , че е по добре да не ставам от тоалетната от колкото да правя каквото и да е било..
Активен
gostenka_82

Моят сватбен албум

« Отговор #371 -: ноември 12, 2009, 09:30:31 »

Лива, то малко не върви да те питам, ама да не е нещо бъбречно...???

Пази се да не се разболееш...че сега е кофти период!!!

Дано да е било нещо моментно.

Възможно ли е бебчо да е на пикочния мехур и лекичко да го притиска...!!!

Ели бели, бая парички са си това!!!
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #372 -: ноември 12, 2009, 09:46:28 »

ами не е бъбречно, защото си правих и обикновенннна и стерилна урина и нямаше нищо
Кръвта също беше наред, най вероятно всичко е от бебчо girl_wink
Активен
gostenka_82

Моят сватбен албум

« Отговор #373 -: ноември 12, 2009, 10:16:25 »

Ами значи го усещаш по негов си начин!! Не те оставя на мира, а!!! Дано отшуми.

Сестра ми също усеща, когато беба притиска пикочния мехур.
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1146

Моят сватбен албум

« Отговор #374 -: ноември 12, 2009, 11:05:05 »

maia_svet , честито  baby_boy! Много хубава новина!!! smile И ние с мъжа ми чакаме с нетърпение прегледа другата седмица, за да видим дали пък случайно няма да се вижда вече какво ще е нашето съкровище! blum Съдейки по това как не спира да шава на всеки преглед обаче може и да не се покаже! nea Но това не е толкова важнор важното е всичко да е наред с малкото човече! heart
А за изследванията съм абсолютно съгласна с ellie_bellie! good Има няколко задължителни изследвания и едно от тях е БХС. Аз го направих в 12 семица, тъй като според моята докторка ранния БХС е най-показателен! pardon
Активен
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: