Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

април 08, 2025, 10:59:09

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: " Очакваме нашите съкровища АПРИЛ - МАЙ - ЮНИ 2010 - 4 част "  (Прочетена 134412 пъти)

Рубин
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2491

« Отговор #285 -: ноември 05, 2009, 16:12:44 »

Здравейте мамчета! *INLOVE*Аз сега се връщам от зъболекаря и съм много щастлива yahoo!
Не е било зъбчето,а зъбния камък Girl_hide!А аз така се шашнах вчера!Другото което обаче не е добра новина е че ми откри доста кариесчета,а и аз си усещам болка!Прави ми и едно зъбче,а утре пак ще ходя!Решила съм да си оправя всички кариеки докато са малки,че този днешния зъб ме боля адски много angry angry angry!
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Публикации: 842

Невероятно е да си родител....

Моят сватбен албум

« Отговор #286 -: ноември 06, 2009, 10:22:18 »

Здравейте мамчета!!!
Рубинче, радвам се, мила, че си добре и не е зъбче счупеното. Стискам палци да не те болят толкова другите зъбчета, като ги правят.
Аз да дам малко отчет от вчерашния преглед при ендокринолога. Чакахме с милото 2 часа и половина, но си струваше - лекарката е невероятна!!! Слава Богу, всичко е наред, щитовидната жлеза си е в норма, каза да спирам фолиевата и да приемам Центрум Матерна, тъй като има и селен вътре, а той е в недостиг по нашите земи и е желателно да се приема допълнително от бременните жени. Но ме успокои, че килограмите са нормално явление след хормонални лечения и не са чак толкова страшно много, както ме наплаши гинеколожката, та да се притеснявам допълнително, просто трябва да внимавам да не кача прекалено много по време на самата бременност.
Днес сме на преглед да видим бебето, стискайте палци всичко да е наред!
Целувки и не ми се сърдете, че не пиша на всички...
Активен
Рубин

« Отговор #287 -: ноември 06, 2009, 10:28:17 »

beb4eto_na_me4o ,радвам се всичко наред!А днес щом сте на преглед значи ще е празник за теб!Поне при мен беше така! :danceg:Ще видиш че всичко ще е наред! :girl_wink:Пиши после да споделиш изживяването миа! give_rose
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #288 -: ноември 06, 2009, 10:28:38 »

Руби радвам се, че всичко е наред и че е зъбен камък а не зъбчо  Bravo
Бебче Браво и на теб за хубавите новини  blum
Аз пък днес чакам резултатите от изследванията, то всъщност мъжа ми ще ги вземе и ще търчи при док и те ще си говорят. Забравих да питам на прегледа за свинския грип как е тук и сега съм поръчала на мъжа ми да пита - общо взето такива работи.
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #289 -: ноември 06, 2009, 12:29:08 »

Рубинче, радвам се, че е само зъбен камък, а не кариесче.
 Бебчето на мечо, стискам палци бебока да е добре.   
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #290 -: ноември 06, 2009, 13:50:20 »

Намъквам ви се за малко в темичката да ви пусна една петиция. Държавицата ни иска да премахне помощите за студентски и близнаци представете си
http://bgpetition.com/za-nashite-deca/index.html
Активен
vanessssa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 548

Когато сме двамата всичко е по- хубаво!

Моят сватбен албум

« Отговор #291 -: ноември 06, 2009, 13:59:52 »

Здравейте, вчера чухме тупкането на малко сърчице  yahoo Толкова се развълнувахме, а таткото направо полудя от радост... tease tease tease Вече съм по- спокойна  smile
Активен
Рубин

« Отговор #292 -: ноември 06, 2009, 14:12:43 »

ЧЕСТИТООООО! Bravo pqz yahoo
Желая ти на-щастливите 9 месеца и едно бонбончееее на финала!
Активен
maia_svet
Сватбар
Публикации: 275

Моят сватбен албум

« Отговор #293 -: ноември 06, 2009, 14:25:02 »

vanessssa честито усещането найстина е прекрасно и за двамата .
Аз пък другата седмица съм на преглед нямам търпение и се надявам да разберем какво ще е , трябва да съм в 15 или 16 седмица дано да се види ..............
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #294 -: ноември 06, 2009, 14:32:06 »

Vanessssa , милиичка честито  heart хайде следващият път да се види вече и едно човече.. give_rose
Активен
vanessssa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 548

Когато сме двамата всичко е по- хубаво!

Моят сватбен албум

« Отговор #295 -: ноември 06, 2009, 14:43:49 »

Благодаря ви момичета!  girl_wink
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #296 -: ноември 06, 2009, 16:38:33 »

Ванесаа  -Честито сърчице миличка  heart heart heart
А аз вижте какво си имам
http://forum.svatbata.bg/index.php/v/Veronik/for+babygirl/IMG_1449.jpg.html?action=gallery
Няма да се хваля в покупките - щото не е кой знае кво но искам на вас да кажа - то това толкова рано е за да изненадам мъж ми за годишнината  yahoo
Активен
maia_svet
Сватбар
Публикации: 275

Моят сватбен албум

« Отговор #297 -: ноември 06, 2009, 16:51:48 »

момичета знам че това не е мястото но не си спомням паролата как мога да я сменя или разбера ,забравила съм я sad
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #298 -: ноември 06, 2009, 16:55:30 »

Олеле, Вяра, да ги изяде просто човек!!!! Такова миличко ми стана като ги видях  smile
Момичета, радвам се, че сте добре smile
Нас ни гледаха на 3-D миналия ден около 1 час, нали ви казах, че се записах да участвам в едно проучване за фетално развитие и бебока първо се беше сгушил, след това като се разскача, голям смях, жената една смогна да направи снимките. Викат ни пак на 11 декември и тогава ще видим пола, много се радвам, защото иначе трябваше да чакам чак до преди Коледа за нормалния ми преглед.
Резултатите от генетичните изследвания са отрицателни с много малък риск. В края на този месец пак трябва да ходя да давам кръв за генетични през 2-рия триместър. Това е от мен.  give_rose
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #299 -: ноември 06, 2009, 16:57:54 »

Елии, браво мила за хубавите новини  yahoo
Мая е мога да разбера въпроса ти чесно и има тема за това в новини, помощ, въпроси - за какво ти е паролата  crazy нали си логната вече
Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: