⚠️ Този форум е архив (само за четене).

Бижута и други финтифлюшки - 3 част

Бижута и други финтифлюшки - 2 част 
 И аз се вписвам.И почвам с едно въпросче-някой знае ли къде мога да намеря перлени обици ама от сребро във Варна.Нещо подобно на тези ми се иска ама в магазините които гледах на центъра за сребърни бижута имат само малки обици с винт с една перличка или пък са много дълги висящи.
c83e8c31ed05cc5f1921598b4afe9429.jpg
Цитат на: trinity_vn в 29.08.2009 15:48

И аз се вписвам.И почвам с едно въпросче-някой знае ли къде мога да намеря перлени обици ама от сребро във Варна.Нещо подобно на тези ми се иска ама в магазините които гледах на центъра за сребърни бижута имат само малки обици с винт с една перличка или пък са много дълги висящи.

Погледни ето тези. Аз от тях си купих гривна с перли. Страшно коректни са.

http://www.trinketsltd.com/show_cat.php?cat_id=4&subcat_id=52
Супер!!Мерси за инфото има ги и тези които имам на снимки и със сигурност ще взема да поръчам че нищо не намирам по магазините.Мерси много @}->-- @}->--
Ble6tu4ka , а в магазина има ли повечето неща , които са на сайта? Или се поръчва по каталог?
Цитат на: leni_beni_ в 31.08.2009 10:58

Ble6tu4ka , а в магазина има ли повечето неща , които са на сайта? Или се поръчва по каталог?

Възможно е да ги има.  *THUMBS* Аз не живея във Варна, макар да съм от там и моята гривничка си я поръчах по интернет от тях.. Доставиха ми я на адрес. Кофтито е, че снимките на сайта им не знам защо не са особено качествени, а всъщност бижутата са много красиви!
Обади им се по телефона и ги попитай просто дали ги имат бижутата, за да ги видиш на живо поне повечето или пък тези, които са те заинтригували :)
Ble6tu4ka, благодаря за бързата реакция  @}->--
Може би ще отида да разгледа, а и сега се сетих , че имам приятелка , която работи на съседната уличка и може да я помоля да отиде, да разучи  :)
  След дълго обикаляне на бижутерските магазини из Варна най-накрая си намерих обеците които търсих.В този свайт също имаше много хубави неща,но в ателието почти нямаха,защото работели само по поръчка,а и срокът на изработката не съвпада с нашата дата.А тези обички си ги отрких съвсем случайно ,след като си видях готовата рокля  :girlhide:
Честито Тринити страхотни са  :bravo:
Аз буквално ден преди сватбата се сдобих с гривна, подарък от мама  :)
На самата сватба ме закичиха и с огромна златна пендара на ръката вързана с червено конче от свекървата. Семейна ценност, бях много щастлива  *YAHOO*
:judges: стротни са, с здраве да ги носиш и след сватбата
Много ви благодаря.Аз си харесах и гривна и пръстен,ама да видим кога ще ги взема ,че с тези задачи не ми остава много време за обикаляне по магазините
Момичета, искам да ви попитам дали по време на обиколките ви из бижутерски магазини сте виждали някъде да има избор на клипси, по възможност невисящи.
Въпреки, че сватбата ми е чак пролетта, вече решихме с фризьорката ми да съм с мъничка тиара в косата /от тези, които не достигат до ушите/ и обеци. Харесах два модела в онлайн магазина на Приказен ден, но за съжаление нямат клипси.
Ще съм благодарна за препоръки. :)
Ето една снимка на гривната, с която бях на сватбата си  @}->--
6.JPG
Ех тези камъчета са ми голяма страст. Гривната ти е страхотна мила anbibian   *YAHOO*
П.С. снимчици в албума ще има ли скоро?
Цитат на: petrova83 в 18.09.2009 16:45

Ех тези камъчета са ми голяма страст. Гривната ти е страхотна мила anbibian   *YAHOO*
П.С. снимчици в албума ще има ли скоро?

:offtopic: надявам се до ден-два да има, ако пристигнат утре с куриер  @}->--