Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 18:05:41

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО - 3 част  (Прочетена 208330 пъти)

Zoritz
Новак
*
Публикации: 19

« Отговор #210 -: септември 07, 2010, 13:11:21 »

Посетих Калояновата крепост, наистина е хубаво за сватби, има голям дансинг, но това което направо ме изуми беше, че ми казаха, че ще пускат и други клиенти на заведението, нищо, че имало сватба. Това въобще нямало защо да ме притеснява. 
Активен
katerinciq
Ентусиаст
**
Публикации: 70

« Отговор #211 -: септември 10, 2010, 17:04:18 »

4ofi, извинявай ако си споменала в предните си постове, но не сам чела всичко, в кой ресторант ще ти е сватбеното тържество? аз много се колебая - хареса ми "Българка", защото градината е страхотна, но има  много малка механа, а сватбата ще е септември 2011 год. и ми трябва закрито помещение. За "Вин палас" са, чувала ужасни истории и не искам да рискувм ,а всяка втора свата е на "Севастократор", но ми се струва, че нама много място за дансинг, а ние ще сме над 100 човека. Помагайте!!!!Приемам предложения за ресторанти и извън Търново.
П.С. "Имението" е стахотно, но залата. която предлагат е в битов стил и не мога да си я предтавя в сватбена обстановка sad 
Активен
4ofi
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #212 -: септември 10, 2010, 19:21:13 »

За ресторантите които изброяваш katerinciq нямам впечетления.Някой даже незнам къде се намират.Моят ресторанта е почти готов въпреки,че имам съмнения.Аз имам и време де.За севастократор мога да кажа, че ми напрви много лошо впечетление управителката, много грубо и некомпетентно поведение.Както и да е.Колко човека мислите да бъдете?Дано да намериш нещо подходящо.
Активен
katerinciq
Ентусиаст
**

« Отговор #213 -: септември 11, 2010, 10:24:23 »

40fi,аз не разбрах към кой ресторант сте се насочили! а относно броят на гостит ние имаме мн време, но по първоначалния списък са около 130, но ще търпи промяна. както разбирам от поста ти не си от Велико Търново?!
Активен
4ofi
Новак
*

« Отговор #214 -: септември 11, 2010, 22:14:15 »

katerinciq "Иван Асен" се казва ресторанта  в стария град.Не не съм от тук но от почти осем месеца живеем в Търново.Ние сме много по малко човека около 60.Но дори и тези не са много сигурни ,но сме се разбрали с всички да потвърдят дали ще дойдат.Ти за кога си?А и много човека сте има ли голям избор за толокова много хора shok.Успех!!!
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908

Моят сватбен албум

« Отговор #215 -: септември 12, 2010, 13:31:10 »

Моля, споделете за добри гримьори и фризьори във ВТ. Разбрах, че имало такива там на някаква фолк певица, ако не й бъркам името се казва Галена, не знам дали е такова, че поп-фолк не слушам, но май това й беше името.
Активен
katerinciq
Ентусиаст
**

« Отговор #216 -: септември 12, 2010, 17:51:17 »

tweety bird, good правилно си разбрала за името на фолк певицата, а за фризьора й се говори ,че е един от най-добрите във Велико Търново. Знам,че в неговия салон правят и грим, който според мен е много сполучлив. Добри фризьори има и в Гили, но нямам наблюдение за прическите.Ще разпитам и ще ти дам по пълна информация за грим и за фризьор

4ofi, аз имам много времи, датата е определена за догодина сепрември, но искам да започна да отхвърлям задачките от по-рано, напрала сам енерция и искам да правя всичко сама yahoo
Активен
liliv
Новак
*
Публикации: 13

« Отговор #217 -: септември 12, 2010, 18:01:54 »

В Гили на Пишмана има добри фризьори и гримьор.
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #218 -: септември 12, 2010, 20:55:46 »

Благодаря ви мацки smile ако все пак се сетите имената на фризьора и гримьора на Галена пишете ми, защото във вторник ще ходя до Търново smile
Активен
afroditaflora
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #219 -: септември 13, 2010, 12:30:08 »

Здравейте всички smile Нека и аз се включа в темата за фризьори и гримьори. Галена използва салона на Стельо.
« Последна редакция: септември 13, 2010, 13:51:17 от afroditaflora » Активен
katerinciq
Ентусиаст
**

« Отговор #220 -: септември 19, 2010, 12:51:26 »

tweety bird, коя е агенцията, с която работиш(извинявай ако си споменала някаде)? Как мина подготовката във Велико Търново?
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #221 -: септември 19, 2010, 15:58:42 »

Не искам сега да я споменавам, нека мине всичко живи и здрави и след това. Не искам да идва като реклама, а уважавам, човека с който работя и не искам да й навредя, Подготовката в Търново върви много слабо, защото във всички учреждения в които ходя все са намусени и ми развалят настроението, Не мога да си намеря гримьор, за което се притеснявам, аз мисля че се гримирам добре, но искам за този ден да е професионалист. Фризьора и него не знам как ще го намеря...абе малък кошмар ми е. Говорих с един ще видим утре дали ще се договорим нещо.
Вече искам да минава, че ми писна и само се караме с годеникът ми.  smile
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #222 -: септември 20, 2010, 08:25:44 »

tweety bird, имаш ли впечатление от работата на Мариана? Чувала съм все страхотни отзиви за нея. Мога да ти дам координати, ако имаш имаш желание.
Активен
tinakostova
Ентусиаст
**
Публикации: 50

« Отговор #223 -: септември 23, 2010, 14:29:15 »

Момичета вече имаме ресторант,
избрахме Ксилифор. Пообиколихме на 2-3 места, но там условията бяха най-добри като цена, за менюто, което ни предложиха.
Решихме да подпишем през седмицата, а за деня сме запазили час в Катедралата и ако може да ни направят подписване в ресторанта ще бъде добре, ако не - само в църквата и след това да започва веселбата. Прицених, че ще бъде голямо разтъкаване, 80 човека да ходим до община, после до църква и после до като ни направят фотосесия, да се придивжим до ресторанта ще отиде целия ден. Искам да има повече време за танци и веселба.
Активен
4ofi
Новак
*

« Отговор #224 -: септември 27, 2010, 10:54:10 »

tinakostova браво на теб исках само да ти споделя че тази година бяхме на ксилифор ако не се лъжа имаше друго име..но както и да е.Бяхме там гости на едни наши приятели от София.Много хубава сватба се получи,ако искаш подробности и сними пиши ми на личния.
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: