Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 16:33:32

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПАЗАРДЖИК - част 2  (Прочетена 186483 пъти)

venelinaaa
Новак
*
Публикации: 15

« Отговор #180 -: февруари 25, 2010, 14:13:33 »

graciq_pz благодаря give_rose

ох момичета с наща сватба съм стигнала до никаде.Сама се занимавам с всичко и вече ми писна... angry на мажа ми много,много не му дреме за подготовката,според него всичко ставало за два дни shok...
Още не сме резервирали ресторант,нито фото или видео,нямаме dj,успокоявам се,че поне харесахме халки и аз почти се убедих за една рокля. И до тук,дори и списък нямаме cray, с това темпо с което се движим ми убива всякакво желание за каквото и да е NO
Знам,че не му е тук мястото да го споделям това,но... cray никои не ме слуша,все едно говоря на стената GROAN
Активен
lusa
Любопитен
*
Публикации: 30

Важното е младите да се обичат...:)

« Отговор #181 -: февруари 25, 2010, 14:22:01 »

Здравейте, момичета!Приятни сватбени приготовления!
Вeнелина, не се коси!Покажи на бъдещия си съпруг мненията от форума, може да се впечатли!Кой знае? Wink
Някои мъже са такива, със сигурност пък ще те подкрепи с увереността си.Единият се терзае, другият успокоява топката.
Стоян (фото)познавам лично и съм чувала добри отзиви за него, защото е работил на сватби с моя съпруг.Няма да е грешка.
Стискам ви палци! smile
« Последна редакция: февруари 25, 2010, 17:26:09 от lusa » Активен
sylvy
Новак
*

« Отговор #182 -: февруари 25, 2010, 17:14:44 »

venelinaaa , не се притеснявай, напълно нормално състояние. И аз съм по същия начин - сама се занимавам с всичко, а всеки само претенции около мен. Уж аз съм булката и на мен трябва да ми угаждат, а става обратното.
За организацията не се притеснявай - имаш верме, даже ми се струва, че колкото повече време има токова повече си мислим и се тревожим за глупости. Имам познати, които за по-малко от месец чудеса сътвориха.
Активен
venelinaaa
Новак
*

« Отговор #183 -: февруари 25, 2010, 19:50:26 »

Момичета къде мога да си поръчам чаши? Тези по магазините са ми много нашаренки,а ми се иска нещо такова с малко допалнение де...срещали ли сте такива

много ми харесват,мога ли да си ги поръчам някъде?
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
Публикации: 745

Моят сватбен албум

« Отговор #184 -: февруари 25, 2010, 21:10:22 »

Имам някакви спомени, че в магазин Лилина до сухите фонтани имаха такива чаши, което за Пазардвик си е цяло постижение smile Провери, че спомените ми са от септември месец
Активен
sofiq_ilinova
Регистриран

Публикации: 3

Моят сватбен албум

« Отговор #185 -: март 02, 2010, 20:52:40 »

Zdraveite na vsichki badeshte bulki! *bye*I na men mi predstoi svatba v gr.Pazardjik!Datata e 28.08!Tazi sedmica shte hodq da zapisvam ritualnata zala i sled tova idva red na resturanta!Tui kato gostite mai shte nadminavat 100 choveka ni trqbva po-golqm resturant!Za sega sam se sprqla na Trakiq i noviqt,koito se namira sreshtu Cosmopolitan!Bila sam na svatba i v Elbrus,no prosto ostanax razocharovana ot obslujvaneto i personala!Vkliucham se kam tozi forum,za da polucha interesni predlojeniq za organizaciqta na svatbata,tui kato nqma da naemame agenciq!
Активен
fraulia
Любопитен
*
Публикации: 23

Светът е за двама...

Моят сватбен албум

« Отговор #186 -: март 03, 2010, 15:38:14 »

Здравейте момичета girl_wink
и аз съм бъдеща булка *INLOVE*чакам с нетърпение големия ден, но в същото време съм малко изнервена.кое как ще стане, дали всичко ще е както трябва....сигурно това са нормални емоции pardon
.от Пазарджик съм, но сватбата ще е извън града.та исках да ви питам дали може да ми препоръчате някой добър оператор от Пз.и колко време преди сватбата трябва да се наеме съответният човек?благодаря ви предварително за отговора give_rose
Активен
fraulia
Любопитен
*

Светът е за двама...

Моят сватбен албум

« Отговор #187 -: март 05, 2010, 12:11:46 »

Сватбата ще е на 14 август, но аз съм извън Бг и ще се прибера края на април месец...Така че евентуално май ще търся оператор.Дано не е прекалено късно girl_impossible
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510

Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!

Моят сватбен албум

« Отговор #188 -: март 05, 2010, 15:37:01 »

sofiq, пиши на кирилица  give_rose коя дата избрахте ??? а кой ресторант ? разбира се че ще пмгам със съвети - каквото мога  smile
deska, ми ти къде се загуби ?
 Welcome и на теб fraulia и моя съвет е веднага щом харесаш някой да го ангажираш че иначе после да не те е яд
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #189 -: март 05, 2010, 15:39:52 »

Нашето видео беше Георги Марков, но за съжаление нямам никакви координати, защото работи заедно с фотографката Люба от студио Фуджи срещу сухите фонтани. Доволна съм от видеото, заснети са най-важните моменти, преходите са направени добре, DVD-та са 3.  
Активен
fraulia
Любопитен
*

Светът е за двама...

Моят сватбен албум

« Отговор #190 -: март 05, 2010, 16:56:54 »

Благодаря за информацията и съветите, момичета Flower
Надявам се да си намеря добър оператор, за да си гледам после филмчето със удоволствие Sunshine
Активен
sofiq_ilinova
Регистриран

Публикации: 3

Моят сватбен албум

« Отговор #191 -: март 08, 2010, 12:27:00 »

ок,Цвети!Мерси,че ми каза!Записахме датата в ритуалната,сега идва ред на ресторанта и сигурно ще ходим да запазим Тракия(ако е свободен за тогава де)!Като чета мненията за него не ми се иска много да е там,но е по-добре от Елбрус!А за друг ресторант просто немога и да си помисля,защото гостите ще са ни кам 140!За DJ съм се спряла на Борката(фамилията не му я знам),но сам била на две сватби,които той е водил и много ми хареса!Има си добра техника и е много готин човек!За фото още несме решили!Това е за сега при мен!!!
Активен
melina_may
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #192 -: март 08, 2010, 15:18:10 »

ок,Цвети!Мерси,че ми каза!Записахме датата в ритуалната,сега идва ред на ресторанта и сигурно ще ходим да запазим Тракия(ако е свободен за тогава де)!Като чета мненията за него не ми се иска много да е там,но е по-добре от Елбрус!А за друг ресторант просто немога и да си помисля,защото гостите ще са ни кам 140!За DJ съм се спряла на Борката(фамилията не му я знам),но сам била на две сватби,които той е водил и много ми хареса!Има си добра техника и е много готин човек!За фото още несме решили!Това е за сега при мен!!!
Привет, София! Пожелавам ви да се получи добре с ресторанта! А за DJ-я - фамилията му е Ников и мисля, че сте направили чудесен избор, аз също имам отлични впечатления от това как води сватби и атмосферата, която се създава  good   Bravo

Искрено ви пожелавам успех и приятни емоции както при организирането на очаквания ден, така и на самата сватба!!   give_rose
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #193 -: март 08, 2010, 17:23:15 »

Момичета, искам да ви напомня за националаната форумска среща. Нито една от вас не се е записала. Започвам да ви напомням всеки ден, така да знаете.    girl_wink Хайде всички бързо в съответната тема да прочетете и после ви чакам на лични да се запишете под строй tease tease tease

http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,23884.0/topicseen.html
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #194 -: март 09, 2010, 10:13:12 »

За съжаление няма да мога да се включа в националната среща - баща ми ще чества юбилей и заради нас ще го правят на 24-ти, защото на 18-ти сме на сватба
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: