СВАТБЕНАТА ТОРТА!
Rossistela:
Цитат на: abel в януари 29, 2008, 12:05:22
.......
Като се сетя колко съм го гледала каталога на Лъки в нета...разкошотии!Не съм се интересувала допълнително,защото бях сигурна,че цените им са твърде високи.abel,тортата ви наистина е чудесна,за съжаление обаче,не съм особено учудена от непрофесионалната организация на продажбата на продукта,подобна срещнахме и ние в може би другите най-добри в бранша-100гр.сладки,чийто страхотни произведения може би търпят дори и мааалко непрофесионално отношение от страна на производителите...
abel:
Цитат на: Rossistela в януари 29, 2008, 14:58:24
Цитат на: abel в януари 29, 2008, 12:05:22
.......
Като се сетя колко съм го гледала каталога на Лъки в нета...разкошотии!Не съм се интересувала допълнително,защото бях сигурна,че цените им са твърде високи.abel,тортата ви наистина е чудесна,за съжаление обаче,не съм особено учудена от непрофесионалната организация на продажбата на продукта,подобна срещнахме и ние в може би другите най-добри в бранша-100гр.сладки,чийто страхотни произведения може би търпят дори и мааалко непрофесионално отношение от страна на производителите...
Привет,
Аз пък не съм изненадана от това което ти казваш за 100 грама сладки.
Всъщност, едната има сладкарница и цеха им се намират на 5 минути от нас.
Много пъти съм хапвала вкусотийки при тях.
Реших да ги 'проверя' юни месец преди сватбата - поръчах там торта изненада за рождения ден на сестра ми.
Не ми хареса факта, че поръчковите торти се правят с пълнеж, който не може да се опита на място - трябва да се поръча торта (поне 12 парчета)... Както и да е, освен това имаше други неща, с които ме разочароваха, затова се отказах от тях, макар и да бяха първия ми избор.
Но в крайна сметка - идеални неща няма, всичко е въпрос на късмет ;) =]
magica1983:
Ето малко добро настроение...да се посмеем ....а пък знам ли на някой може и да му допадне.. :laugh:
magica1983:
хи-хи...
magica1983:
:girl_wink:
Навигация
[0] Списък на темите