СВАТБЕНАТА ТОРТА!
maslinka:
снощи на слави гостуваха сладкари от сладкарница "лъки" направиха страхотни неща,сигорно и сватбените торти ще са истински красоти
Капризче:
Ние се чудим дали да не минем на вариант малка торта и отделни тортичка за всеки гост вместо една голяма торта. Обаче пък големите сватбени торти си имат своя чар,та доста се двоумим по темата :girlsigh:
Арлина:
Аз имам голям проблем с тортите - всички ми харесват =] И тези на много етажи един върху друг, и тези, на които етажте са отделени, и тези като дърво/храст, и тези, които са една огромна торта на един етаж, и малките тортички и те... А трябва да избера една. Най-много да покажа снимки на милото той да избере :girl_wink:
gadamer4e:
Цитат на: maslinka в януари 10, 2008, 11:25:15
снощи на слави гостуваха сладкари от сладкарница "лъки" направиха страхотни неща,сигорно и сватбените торти ще са истински красоти
Тортата на сватбата на Стефка Костадинова е от Лъки и е страхотна. Аз мисля да ги проверя на място като цени и вкус. От 100 грама сладки засега се отказвам, защото не ми допадат пълнежите - много са тежки, а за лятото ми се иска нещо по-леко. Освен това ако правим малки тортички за гостите там са по 5 лв. тортичката, което за 120 гости прави 600 лв, което ми се струва много. Засега вариантите според мен са Лъки и Романс.
Капризче:
Вижте каква сладурска торта с малки тортенца или по-скоро тарталетки ако не се лъжа. Много е подходяща за някоя пеперудена сватба :butterfly:
Навигация
[0] Списък на темите